buty i kolczyki :) a jak już o tym mowa to muszę się wam pochwalić że ostatnio udało mi się zakupić śliczne czerwone kolczyki z masy perłowej- są cudne a co do butów to najwięcej mam szpilek :) ale adidasy też nie są złe, ostatnio kupiłam znowu to samo ! i chodzę w nich na fitness :) Ogólnie mam ogromną szafę z butami
Ostatnio zmieniony 24 maja 2010, 08:14 przez aga90, łącznie zmieniany 1 raz.
Witajcie też uwielbiam zakupy! a najlepsze są wypady z kumpelami
Tego to nic nie pobije. Znalazłam ostatnio fajne ciuchy w LOGOSHOP! Super spodnie na elegancko i sportowo, moje ulubione połączenie i bardzo kobiece sweterki które tak uwielbiam! zajrzyjcie, polecam! link został usunięty przez obsługę forum
Ostatnio zmieniony 27 maja 2010, 12:28 przez Twisttofik25, łącznie zmieniany 1 raz.
Na buty to nie zawsze wystarcza pieniędzy ,ale..kosmetyki to jest wystarczająca ilość..
Krem,balsam,serum,pianki....
Półki w szafce w łazience pękają w szwach.
Dla mnie i dla innych z rodziny..damskie,męskie...to co potrzebne i to co ma ładne opakowanie
Ja zdecydowanie najbardziej lubię, uwielbiam kupować buty. Mam ich sporo ale nadal kupuję :D
obecnie myślę nad jednymi z tych dwóch.
może ktoś doradzi :D
pierwsze kosztują 69zł a drugie 59zł.
wysyłka nie dużo bo 12,50.
Też jestem za butami :) choć lubię kupować też bieliznę albo jakąś biżuterię :) U mnie taki problem że zawsze kupie buty których najmniej potrzebuje czyli kolejny wysoki obcas heh
Myślicie, że takie sandały są wygodne i będę mogła w nich biegać cały dzień? Mam mały problem z doborem butów, zawsze coś jest nie tak. A zazwyczaj te wygodne są brzydkie i odwrotnie. Co myślicie o tych sandałach?
link został usunięty przez obsługę forum
Ostatnio zmieniony 01 lip 2010, 07:54 przez kamilaaa, łącznie zmieniany 1 raz.