to dziwny ten lekarz powiedzial ze ciaza zagrozona dal ci leki i to wszystko a zadnych innych zalecen ci nie dal?WITAM
nie wiem co robić bardzo mnie dzisiaj zaczął boleć brzuch wcześniej mnie nie bolał taki dziwny ból takie ciągnięcie dziwne wzięłam no-spe forte i nadal boli tydzień temu ginekolog na wizycie powiedział że ciąża jest zagrożona i dał mi lek duphaston jak się nie myle co robić pomocy błagam boje się
kłócie po bokach,pachwinach ,w podbrzuszu to wiązadła.TEż to przerabiałam,tez się martwiłam i mi tyle lekarze tlmaczyli ze jest ok ze to wiazadła tylko.NO TAK I PO TYGODNIU CZY DWÓCH TRAFIŁAM DO SZPITALA Z PODEJRZENIEM ZAPALENIA WYROSTKA TERAZ JUŻ ZACZYNAM 5 MIESIĄC I ZNOWU BÓLE SIĘ POJAWIAJĄ ALE NIE WIEM CZY TO DLATEGO ŻE ROŚNIE MAŁY CZY MOŻE WIĘZADŁA SIĘ ROZCIĄGAJĄ WSZĘDZIE CO INNEGO PISZĄ A JEST TO KŁUCIE W LEWYM BOKU W PODBRZUSZU NIEKIEDY W PRAWYM I TAK OD 2 DNI WIZYTA DOPIERO ZA DWA TYGONIE
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość