Strona 2 z 2

: 08 mar 2011, 21:13
autor: surtsey
izuś_85, też robie taką paste :ico_haha_02: przepyszna!

: 09 mar 2011, 11:50
autor: Mniamek
polecam pastę serdelową przepyszna i ma ciekawy smak:

oliwki bez pestek razem z serdelami miksujemy, do powstałej masy dodajemy oliwę, musztardę, sos, przyprawy, kminek i ucieramy.

Smacznego!

: 13 mar 2011, 22:36
autor: Kocura Bura
Jak tu smakowicie :-)

Ja robię pastę z wędzonej makrelki lub szprotki wędzone z puszki (razem z olejem), do tego twaróg i cebula drobno pokrojona plus przyprawy.

Albo twaróg, jajka na twardo drobno pokrojone i ogórki kiszone drobno pokrojone.

A najlepszy na świecie jest twarożek ze śmietanką i mnóstwem świeżego szczypiorku!