głowa mi pęka dzisiaj, od tych słówek

dzięki... zobaczymy jak to będzie. Na razie szukam też pracy we Wrocławiu.Dasz radę z tego co widzę obrotna kobieta z Ciebie a dzieciaki w najgorszych chwilach potrafią być balsamem na troski ...wiem coś o tym .Powodzenia
moje już zdroweNiech dzieciaczki szybko zdrowieją, bo wiosna przyszła![]()
![]()
u nas teżU nas w samych sweterkach już można biegać i przez najbliższe 5 dni pełne słońce, żyć nie umierać. DZisiaj dzieciaczki większość dnia na polku biegały, Zuzia jak zamyka się drzwi od wewnątrz to straszny krzyk podnosi, uwielbia świeże poweitrze.
no to super świetna wiadomośćNIe pisałam chyba też że znaleźliśmy już nowe mieszkanie. Ciut mniejsze od tego co mamy, ale ma podwórko i z tego co wyglądało suchutkie i przytulne![]()
![]()
![]()
Już nie mogę się doczekać przeprowadzki
oj zapalenia współczuję ból okropnyDopadło mnie też kolejne zapalenie piersi, może mnie wczoraj nad morzem przewiało, bo niby gorąco było ale zimne wiatrzysko nad morzem jak to zwykle. Ehhh, przydałoby się już zakończyć to cycowanie, ale niestety córa w żaden sposób nie daje za wygraną![]()
![]()
![]()
- uparta baba
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość