Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

17 lut 2008, 01:01

Magda Sz. pisze:
Paulina82 pisze: no ale mnie wzieło na wspominki

Paulina bo to sa najwspanialsze wspomnienia wiec wspominaj ile sie da :ico_haha_01: ja dzisiaj tez ogladalam zdjecia jak chlopcy byli mali i nie do wiary ze ten czas tak leci to wszystko jakby dzialo sie 3 miesiace temu gora :ico_olaboga:

Zgadzam się z Madzią Paulinko .
trzymamy kciuki za Oliwcię, żeby szybko doszła do siebie :-)

Awatar użytkownika
Dora1
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

17 lut 2008, 10:06

Maggie pisze:no chyba ma talent dziewczyna :-D :one:
Dobrze ,że chociaz do tego :-D :-D Ja po prostu nie lubie jak nie mu tych osób co powinny być :ico_oczko: :ico_oczko: A u mnie niestety Bartosz chory ,po tygodniu wyjscia ze szpitala ponownie chory :ico_placzek: :ico_placzek: Kaszlał cała noć ,katar leci mu ciurkiem z nosa i chyba boli go gardło ,bo głosno połyka slinę i brzydko mu niestety pachnie z buzi :ico_placzek: :ico_placzek: Mam nadzieje ,że do jutra sie utrzyma i do lekarza musimy iść :ico_noniewiem: I znowu lekarstwa ,antybiotyk-ech...
Kobietki może znacie jakies fajne lekarstwo dla dziecka na ból gardła.Ja mam Tymsal do psikania ,ale on jak tylko to widzi ,to od razu buzia do tyłu i NIE :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: Ale to tak nie pomaga jakbym chciała.tylko łagodzi. :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
Paulinko ,ja tak czytam ta historie choroby Oli i przypomina mi sie synek mojej starszej siostry.Bo u nich było bardzo podobnie,Szymek bez przerwy chorował i to bardzo ,cały czas miał zapalenie płuc :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: U nas tutaj w Nowej Dębie jest bardzo dobry ,ceniony lekarz Józefczuk ,ma swoj szpital ,wspaniałe metody leczenia ,a ludzie sa nim zachwyceni.Naprawde znany lekarz :-) Wiem ,ze przyjeżdżają do niego ludzie z różnych stron Polski.I naprawde umie leczyć dzieci ,a to najwazniejsze.Jak chcesz ja mogę podac Ci namiary ,telefon do niego ,mozesz z nim porozmawiać,przedyskutowac choroby córeczki.Bo niestety u mojej Agi synka ,leczyli go na to co nie trzeba ,dopiero Józefczuk wykrył co Szymkowi jest :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
Ja podaję Bartoszowi na kaszel duszacy ,ciągły- Encorton ,rewelacja.Dziecko przestaje kaszleć.Tylko nie kazdy lekarz chce to przepisac ,bo to lek hormonalny czy cos takiego i bardzo silny :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: Ale popytac sie lekarza mozna :-)
Paulinko jak by cos to pisz do mnie na PW lub na GG :-) :-) :-)

Awatar użytkownika
matikasia
Trzy tysiące lat minęło...

17 lut 2008, 10:52

Jestem i ja po podróży i zajęciach. Wszystko przebiegło super choć wczoraj padłam po 20 bo byłam tak zmęczona. Mati lot zniósł idealnie. W dzień już w ogóle nie śpi. Dziś wstał o 6 i mam nadzieję, że to nie będzie tak zawsze:)
Kasiekk odważyłam się zrobić grzywkę. Nie wiem czy dobrze wyglądam.Jakoś dziwnie się czuję z nią;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Magda Sz.
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

17 lut 2008, 12:07

Witam w niedzielny poranek u nas slonko swieci tylko mrozek jeszcze trzyma.
matikasia, wygladasz rewelacyjnie z grzywka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: nawet lepiej niz bez Obrazek slicznie naprawde musisz sie tylko przyzwyczaic ze cos ci na czole "siedzi" :-)

[ Dodano: 2008-02-17, 11:12 ]
Dora1, wspolczuje wam strasznie nameczy sie ten wasz maluszek ale wiesz co moj starszy synek jak mial 1,5 roku tez byl w szpitalu 3 dni (podejrzenie zatrucia toksynami kaktusa :ico_olaboga: poobrywal paczki bo zakwital akurat i musial wlozyc paluszki do buzi a ja niezauwazylam :ico_wstydzioch: )i wrocil chory do domu podobno czeste zjawisko :ico_zly: nie dziwne zreszta bo dzieci niezainfekowane bawily sie z chorymi na zapalenie pluc :ico_puknij: W kazdym razie zycze Bartusiowi szybkiego powrotu do zdrowka :-)

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

17 lut 2008, 12:30

Matikasia, ja tez uważam że wyglądasz bardzo dobrze, chyba rzeczywisćie lepiej z grzywka niż bez :ico_oczko: :one:
Dorcia tak mi szkoda Bartoszka, biedactwo tyle sie nacierpi, trzymajcie się jakoś i ogromne całuski dla Bartusia .
Fajnie że dasz Paulince te namiary, one napewno skorzysta ... bo Oliwcia też już taka zmęczona tymi choróbskami.... :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Paulina82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 lut 2008, 13:04

Dora1, dzięki a co było w końcu temu Szymkowi???Enkorton moja Oli dostaje to steryd rozszerza płuca przy takich ciężkich stanach jak u Oli odezwę się do ciebie jak będę miała więcej czasu dużo zdrówka dla Bartusia :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Dziś jest trochę lepiej oby tak dalej :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
matikasia
Trzy tysiące lat minęło...

17 lut 2008, 13:47

dziękuję za miłe słowa i takie zdecydowane:) zobaczymy może skuszę się dłużej na taką fryzurkę.
Dużo zdrówka dla chorowitków. U nas też jakiś mały katarek. Cały miesiąc w Niemczech nic. Mati już bez czapki chodził. Rodzice byli chorzy i nie załapał a tu wróciliśmy i od razu z nosa leci...

Awatar użytkownika
kasiekk
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 lut 2008, 13:51

Wittam!
Zdróweczka duuużo dla dzieciaczków.Ja przeciwkaszlowo dla Kacpra miałam sinecod takie krople,pomagały ,a dawałam je na noc,bo w dzieć wyksztusny eurespal
u nas jest juz ok,jutro zadzwonie i umówie nas do zdrowych,moze nawet na jutro sie uda,zalezy w jakich godzinach bedzie,czy Kacper nie bedzie spał akurat

matikasia :ico_brawa_01: fajnie wygladasz,przyzwyczais sie ;) ja teraz nie wyobrażam sobie nie mieć grzywki :-)

zimno na dworze,rano było -8,a teraz cos ok -2-3

Awatar użytkownika
Paulina82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 lut 2008, 14:03

A Tantum Werde na gardło do psikania tylko nie wiem czy już może czy nie jest za mały????

Awatar użytkownika
kasiekk
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 lut 2008, 14:25

o właśnie tantum verde też psikaliśmy ,zapomniałam napisać

Wróć do „Przedszkolaczki”