ja popijam regulavit 3 i czerwona herbatke , pilam rowniez Figure z kruszyna i...w ogole na mnie nie dzialala
.moja kolezanka pila ja codziennie przez 2 lata i do dnia dzisiejszego chodzi do ubikacji raz na tydzien a w sytulacjach extremalnych musi robic sosie lewatywe
Uwazajcie dziewczyny z tymi herbatkami extra forte
Herbatki cud na odchudzanie rozleniwiają jelita, a można się od nich uzależnić... polecałabym bardziej herbatę zieloną, odpowiednią ilość wody, błonnika, ograniczenie tłuszczu zwierzęcego, więcej owoców i warzyw i ruch. Ewentualnie dołączyć suplementy ale po konsultacji.
Pamiętajcie, że jedynie naturalne jedzenie jest znane naszemu organizmowi. Jeżeli jemy czy pijemy dodatki witaminowe lub "wspomagające" funkcjonowanie organizmu to dostarczamy dodatkowej chemii, z która nasz biedny organizm nie może sobie poradzić bo mamy generalnie złe nawyki żywieniowe i wcale w tym go nie wspieramy.
Zmora naszego wieku jest to że wynaleziono syntetyczny tani odpowiednik witamin który dodawany jest przez producentów by uatrakcyjnić dany produkt, np. płatki sniadaniowe ale czy on jest taki zdrowy? Lepiej zjeść na śniadanie płatki owsiane z startym jabłkiem i pokrojoną suszona morelą ! Im mniej przetworzone jedzenie tym bardziej jest znane naszemu organizmowi i umie sobie z nim poradzić.