Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 kwie 2007, 20:21

edi, a dlaczego moj maz nie dzwoni do mnie z komorki tylko z budki????? to samo pytanie ci moge zadac. Z jego kom sie nie da, bo ma na abonament i strasznie duzo to kosztuje, ale ma przy sobie moja karte na o2, co za minute jest 7p, ale lepiej do budki isc niz konto za 10 funciakow zaladowac. Kto facetow zrozumie?? Poza tym dzisiaj rano dzwonila do mnie nasza wspollokatorka angielska i dzwonila z naszego stacjonarnego, a jak jej sie zapytalam, dlaczego tel stacjonarny byl zepsuty to ja to bardzo zdziwilo i powiedziala, ze nawet nie wiedziala. Klamca z tego mojego meza. On nie dzwoni, bo przez telefon nie lubi rozmawiac. Zawsze musialam go prosic, zeby do swoich rodzicow zadzwonil. :ico_placzek: :ico_placzek:

fela
Już śmiało chodzę po forum!

01 kwie 2007, 22:54

7 p za minute....,a ja mam nr co 2 p za minute biora :ico_haha_02:i bez roznicy z jakiego telef,komorka czy stacjonarny.
jasnie pani to dla meza :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie:

lilo

02 kwie 2007, 08:30

Co do Świąt to ja jeszcze nie wiem jak spędzam, ale pewni jeden dzień u rodziców, drugi u teściów.
Sprzątania jeszcze co niemiara, jakieś placki by się zdało, ale ostatnio mało czasu na wszystko.
Stroicie jakoś domek na Święta???? Bo ja bardzo chciałam, kupiłam parę rzeczy, wysiałam rzeżuchę, ale w sumie tych ozdóbek nie będzie widać, bo Piotruś łapie za wszystko i musiałam w takich miejscach porozstawiać, żeby nie mógł się do tego dobrać.
Może za rok będzie lepiej.

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 kwie 2007, 08:52

o kurcze zapomniałam znowu rzeżuchę wysiać :ico_olaboga: ja to mam głowę :ico_puknij: ale dziś już na pewno wysieję a z ozdabianiem domku to u mnie podobnie jak u Ciebie Lilo moze byc ale w miejscachniedostępnych dla Olki czyli niewidocznych :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 kwie 2007, 12:02

fela to podaj ten numer, a nie tylko sie chwal, ze masz :ico_oczko:

BeataW
Wodzu
Wodzu

02 kwie 2007, 14:27

5 dni mnie było,a tu tylko kilka nowych postów,oj dziewczyny :ico_nienie:

Co do świąt,to pierwszy dzień rano spędzamy z moimi rodzicami,potem zabieramy ich do naszego nowego domu i tam świętujemy razem,potem dołączają do nas teściowie i szwagierka z narzeczonym.Jeśli chodzi o drugi dzień,to nie mamy planów,ale pewnie pojedziemy do kuzyna męża,co roku spotykamy się w drugim dniu :ico_haha_02:

fela

02 kwie 2007, 15:16

jasnie pani to dla ciebie.ze stacjonarnego uzywam tego nr 08444620620
a z komorki z o2 na karte 08707990990.nie wiem dokladnie jak to jest z innymi sieciami,ale stacjonarny z bt i kom z o2 na bank 2 p.
a i nie jestem pewna czy w normalne dni z o2 tez 2 p biora czy tylko w weekendy bo juz dawno nie dzwonilam z kom.ale stacjonarny o kazdej porze dnia :ico_haha_01:
teraz to sie nagadacie z jasnie panem :ico_brawa_01: :ico_haha_01: pozdrawiam

Awatar użytkownika
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 kwie 2007, 18:09

dzieki Ela, skorzystam. Jasnie Pan dzisiaj zwariowal, bo juz 3 razy dzwonil (ale to dlatego, ze dzisiaj mamy druga rocznice bycia razem i chcial sie pokazac, ze nie o wszystkim zapomina :-D )

edi
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

02 kwie 2007, 21:07

o to Jasnie pan az tak starsznie to dzwonic chyba nie nielubi :ico_oczko: bo 3 razy w ciągu dnia :ico_haha_01:
musze ten numer mojej siostrze dac.to te numery za 2p jeszcze nie zlikwidowane? :ico_szoking: a wszyscy mówili ze ich juz nie ma.to kiedy ty ostatnio dzwoniłas fela z tego numeru?tak mniej wiecej?
ja dam na swieta pare ozdóbek a piec nie bede bo nie umie a gotowac nie bede bo i po co jak ide w gosci :ico_oczko:

fela

03 kwie 2007, 12:14

edi dzwonie caly czas z tego nr,i mowia ze polaczenie jest 2p za min :ico_haha_01: z kom ostatnio nie dzwonilam,ale mysle ze tez 2 p biora.
jasnie pani :ico_prezent: z okazji drugiej rocznicy :-D :ico_brawa_01:
a my to wogole nic nie robimy na swieta :-D bedziemy sie goscic cala para :-D
jutro juz wyruszamy w droge :ico_haha_01:

Wróć do „Kącik dla rodziców”