witam laseczki
wczoraj pózno wrócilismy od tesciów ale sie obzarłam tesciowa super gotuje a dzis musze sobie zrobic post od słodyczy bo jutro ide na poprawke glukozy i rozmawiałam z pielegniarka zeby wynik był dobry mam dzien przed nie jesc slodyczy nie slodzic herbaty i rano koniecznie nadczo. jak ja to zniose ledwo wypiłam 50 glukozy a teraz 75
basiu sliczny brzuszek
te nasze malenstwa to nas czasem stresuja ale maja czasem takie dni spokojniejsze wiec sie nie martwmy
dziekuje bardzo,wszystie brzuszki z naszymi dzidziusiami sa super,straszne dzis pada u nas a i suwaczki sie naprawiły pozdrawiam i zycze udanej niedzieli
[ Dodano: 2007-12-02, 09:37 ]
albo raczej chyba nie bo wczoraj tez taki mialam.
ale z Was ranne ptaszki, ja dopieor co otworzylam oczeta znowu mialam dzis koszmry, snilo mi sie ze pojechalismy do mojej babci na mazury..to taka malenka totalna wiocha..daleko wszedzie..i snilo mi sie ze moja babcia plakala i ze prosila by na jej pogrzebie moja mama przemawiala 10 minut dlaczego mamy koszmary? ja nie chce a moze to cos znaczy?
ide robic sniadanko.
madi ma racje to wszystko przez hormony ja tez miałam dzis bardzo głupie sny budziłam sie kilka razy i w snie plakalam
ja dzis ide na wyklad dopiero na 15 napisze tylko kolokwium i uciekam bo moja chrzesnica kończy dzis 8 lat i mamy zaproszenie na i tak go nie zjem zewzgl na jutrzejsza glukoze
Madi, asiab, dzieki kochane.. wiecie to moja ukochana babcia.. bylo by mi bardzo smutno gdyby cos..ach nie mysle juz o tym, jestem po sniadanku i szykuje sie z siostra na zakupki buziaczki moje drogie
asiab, trzymam kciuki za kolokwium. ja pierwsze mam 5 stycznia
kamila_torun, dzieki kochana mam nadzieje ze jakos zalicze ten przedmiot ale bedzie ciezko ja 26 27 styczen mam ostatnie egzaminy i ostatni zjazd wiec dobrze ze teraz mozemy wczesniej wszystko pozaliczac zeby miec spokuj a obrone sobie przesunelismy na koniec marca wiec juz bede bez brzuszka i bez wzgledów trzeba bedzie sie przygotowac