Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

06 lip 2009, 00:52

nie swietujesz,zadnej imprezki nie bylo??
nie było :ico_sorki: ja nie lubię imprez a nawet mi się nic nie chciało robić :ico_wstydzioch: wolę z wami posiedzieć :-D :-D wypiliśmy jedynie z A po piwku i jeździliśmy z Hanią rowerkami,bo pogoda dopisała :ico_brawa_01: do domu wróciliśmy po 21 :-D poza tym nawet nikt z A rodziny nie wiedział,że mam urodziny bo mi nawet życzeń nie złożyli :ico_placzek: za to moja rodzinka pamiętała o mnie :ico_brawa_01: a to najważniejsze :ico_brawa_01: no i oczywiście wy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 lip 2009, 00:59

a kat w ogóle to stawiam :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: za przekroczenie 100 stronki. tak się zapisałyśmy ze wszystkie zapominały :ico_sorki:

mój jak się obudzi to mnie opitoli :-D :-D

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

06 lip 2009, 01:00

i gdzie was wywiało :ico_placzek:

a jutro będę dopiero koło południa,bo rano jedziemy do lekarza z Hani wynikami krwi i do jej kuzyneczki zajedziemy i może do mojej mamy,bo mam nadzieję,że plecaczek juz przyjdzie dla niuni :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

kati84
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 lip 2009, 01:00

nie wiedział,że mam urodziny bo mi nawet życzeń nie złożyli
przykre :ico_sorki: ale mozesz im odplacic tym samym,moze sie w koncu naucza i zapamietaja ze ty tez masz urodziny

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 lip 2009, 01:07

ja jestem ale zaraz chyba zmykam bo wreszcie oczy mnie zaczynają boleć a to znak że chce się spać :ico_sorki:

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

06 lip 2009, 01:10

stawiam :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: za przekroczenie 100 stronki.
ano faktycznie :ico_szoking:
mój jak się obudzi to mnie opitoli
to lepiej niech się nie budzi :ico_sorki: :ico_oczko:
przykre :ico_sorki:
trchę tak,ale juz się przyzwyczaiłam,że oni mnie chyba nie akceptują za bardzo :ico_sorki: chyba za młoda jestem według nich :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: ale ja też się tym samym odwdzięczę :-D :-D jestem pamiętliwa :-D a więc niech nie liczą potem w jakiejś sytuacji na mnie :ico_nienie: :ico_nienie:

a najbardziej mnie wkurza,że córką siostry męża (starsza od hani 1.5 miesiąca) to się zajmują i pomagają jej,tzn pilnują zabierają tutaj na wieś,bo oni mieszkają 5 km stąd a nam jakoś nikt pomocy nie oferuje :ico_zly: zawsze muszę liczyć tylko na moją mamę bądź hani chrzestną,a teraz one obia wyjadą do holandii :ico_placzek: :ico_placzek: chrzestna hani 11 lipca a mama 18 lipca i wrócą dopiero w październiku :ico_placzek: :ico_placzek: rozumiem,że Elka(jego siostra)pracuje,ale to ich firma a mieszkanie mają nad firmą i jeszcze nianię wynajmują to jeszcze wszyscy im pomagają :ico_zly: a ja już nieraz słyszałam,że ja to mam na wszystko czas bo nie pracuję :ico_puknij: :ico_puknij: tylko że jakoś tego czasu nie mam bo mi warzywa zielskiem zarosły bo z hanią w ogródek to juz próbowałam wejść i nici z tego były :ico_olaboga: :ico_olaboga:

[ Dodano: 2009-07-06, 01:15 ]
ja też nie jestem swięta,bo za nimi za bardzo nie przepadam,ale w końcu jesteśmy rodziną i nic na to nie poradzimy :ico_sorki: :ico_sorki: ale nie rozumiem tego jak można tak dzieci wyróżniać :ico_puknij: :ico_puknij: a później wyrosną takie samoluby i będą się wywyższać :ico_sorki:

kati84
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 lip 2009, 01:16

aniawlkp86, nie wiesz jak to jest?umiesz liczyc licz na siebie :ico_sorki: :ico_sorki: to sie sprawdza jak cholera.
ja jzu dawno przestalam liczyc na pomoc ze str rodziny,lepiej sie nie rozczarowywac :ico_sorki:

[ Dodano: 2009-07-06, 01:17 ]
a później wyrosną takie samoluby i będą się wywyższać
no to bedzie tylko ich wina bo tak dzieci wychowali.

A duza roznica jest miedzy toba a A??

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

06 lip 2009, 01:19

nie wiesz jak to jest?umiesz liczyc licz na siebie
no właśnie to jedyne wyjście :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: ale nie zawsze da się radę wszędzie z hanią pojechać :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: a najgorzej,że do fryzjera mam się w tygodniu wybrać i zejdzie mi tam trochę i muszę się z mamą dogadać kiedy będzie miała wolne i jeszcze zeby fryzjer tego dnia mógł mnie przyjąć :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: nie wiem czy to mi się uda :ico_placzek: :ico_placzek:

[ Dodano: 2009-07-06, 01:21 ]
A duza roznica jest miedzy toba a A??
11 lat, ja mam 23 a on w październiku 34

kati84
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 lip 2009, 01:25

Cos wiem na ten temat,ja jestem non stop sama z Ola.jak bylam wpl moglam liczyc tylko na przyjaciolke ale ona tez pracuje wiec czasem bylam wtakiej sytuacji ze normalnie plakac sie chcialo.Niby siostre mialam pod nosem i tesciowa ale,one wiecznie zajete,tzn tak mowily.Ale moglyby sie czasem domyslic zeby popilnowac malej,bo np musze gdzies jechac i cos zalatwic :ico_sorki: ale nie bo po co,wszedzie gdzie tylko moglam ja zabieralam.

[ Dodano: 2009-07-06, 01:26 ]
Moj T skonczyl w maju 34 :-D miedzy nami jest roznica 9 lat.

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 lip 2009, 01:28

w ogródek to juz próbowałam wejść i nici z tego były
wiem cos o tym moje juz są niby starsze ale tez nic w moim warzywniku ani w ogródku zrobić nie mogę jak one są :ico_sorki:
ale nie rozumiem tego jak można tak dzieci wyróżniać
ja tego wręcz nienawidzę u mnie jest tak ze strasznie obie córeczki przyrównują do osiągnięć np. starszej o 2 lata pierwszej wnuczki tz. teściowa przyrównuje :ico_puknij:
już mam tego po dziurki w nosie......Tamta rozpieszczony samolub zawsze jest pierwsza przed moimi dziećmi :ico_puknij: :ico_puknij:
nie wiesz jak to jest?umiesz liczyc licz na siebie
:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: też tak sądzę

Wróć do „Pozostałe”