Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 sty 2009, 17:36

Ja zostałam w domku. Mama poleciała do dentysty,bo strasznie bolał ją zab. Mis spi,ja juz wszystko wypucowałam, wymyłam,sama sie pomalowalam, wyrtoiłam.. Zrobilam Małemu kisielek.. I sie lenie :P
Szukam namietnie rzeczy z Misiem z niebieskiego domku. Na ebayu mnostwo..za to unas-kicha :/

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 sty 2009, 17:44

Juli, a w lumpkach nie ma... ? ja raz widziałam małą Odżo :-D ale mój woli Scoobiego a Misiulka dostała Upsy Daisy i tak średnio :ico_oczko:

Na dziś dzień hiciorem są ludziki z leattle people ZOO - i farma duplo :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 sty 2009, 18:15

Massumi- Nie widzialam w zadnym lumpie... Moze jutro sie zwleke i ubłagam mojego tate, zeby pojechal ze mna na rynek.. na mega lumpy..i poszukam.
A ja w ogole nie widzialam nigdy tego "dobranocnego..." no i Mis tez nie.. wiec szalenstwo za Sezamkiem i Niedzwiedziem w niebieskim..

Ja musialam mojego Spioszka obudzic, bo bedzie szalał babci do 22.. I dzikus nie bedzie chcial spac.Oglada na nocniczkuspokojnie Bawmy sie Sezamku :-)

Gadalam z tesciem i przesle mi kaske w poniedzialek!!! Hurraaa! Bedą zakupy!!! :):
Juz zamowilam do duzego pokoju dwie lampy :):
http://www.sklep.kafti.com/product_info ... 37c521522d

Hurra!!! Ale sie ciesze :):
Urzadze sliczny pokoik Misiowy,kupie kilka mebli..Wieszak, lampy..
Achhh... :-D :ico_brawa_01:

A potem spłacanie pozyczek :ico_noniewiem: hehe :P
No ale cos za cos.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

16 sty 2009, 19:11

hallo,a ja juz ubrana,wszystko przygotowane i czekamy na gosci...A. zabral Maye na spacerek na chwilke mimo ze juz ciemno na dworze...bo biedna pomyslala ze skoro wszyscy sie przebieramy to wychodzimy i czekala na schodku z bucikami juz :ico_noniewiem: no i poszla choc na chwilke :ico_oczko:

Juli,no to gratuluje ze sie udalo pozyczyc :-) to od kiedy dokladnie zaczynasz sie wprowadzac i meblowac?

dzis zrobilam wersje Zborry z paluszkami krabowymi ale planuje tez zrobic Sikorkowa bo brzmi swietnie...

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 sty 2009, 19:27

Juli poluj poluj mi zawsze coś ciekawego w łapy wpadnie :ico_brawa_01:
A lampa bardzo ciekawa :ico_brawa_01: a czemu 2 szt. ? taki duży masz przedpokój ???

Glizdunia goście gośćmi - pstrykaj zdjęcia i nam pokazuj :ico_haha_01:

a ja zapomniałam podziękować Sikorce za przepis na sałatkę "gyros" z pekińską :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: okazała się hiciorem na Sylwestra i już mam gotowe składniki, żeby ją zrobić na weekend :ico_haha_01:

a wieczorkiem jak uśpię bestyjki zapodam wam kilka zdjątek :ico_oczko:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

16 sty 2009, 19:48

no to massumi ja czekam na focie...

i chwalimy sie ze nie wiemy kiedy wyszla nam kolejna druga juz trojka...albo i dwie... :-D

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 sty 2009, 21:15

Jestem i ja po ciężkim dniu pracy.

D. pojechał o 20 do Krakowa, wróci dopiero rano, a mnie drapie w gardle więc psikam Hascosept. W dodatku chyba dostałam @ , w końcu bo tydzień później niż zwykle :ico_olaboga: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 sty 2009, 21:27

u nas ok
zmeczona strasznie cos jestem
dzisiaj wezme sobie cos na sen to może bardziej sie wyspie

a ja dzisiaj kupilam mleko takie w puszce skondensowane krówkowe i teraz szukam jakiegos przepisu bo mam ochote jutro coś upiec

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 sty 2009, 21:31

ja juz dzis padam na pysk, teraz skonczyłam sprzatanie, dobrze ze Milcia usnela spokojnie..a jutro idziemy na ta impreze rodzinna..jakos tak mi sie nie chce specjalnie, z jednej strony fajnie takie imprezy, przynajmniej towarzystwo,ale z drugiej od ich nadmiaru idzie sie przemeczyc :ico_noniewiem:

dopije se piwko, wykapie sie i chyba od razu pojde spac..

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 sty 2009, 21:59

Hej!
widzę, że wszystkie dziś padnięte? ja dołączam, bo do mnie dołączyła @ :ico_zly: i jakoś kiepsko mi...nakrzyczałam na Hanię z tej okazji....beznadzieja, Do tego spadł nam też śnieg...no ale chociaż na sankach ją przewiozłam w ramach rekompensaty...i w pracy się wyciszyłam...bardzo! od razu mi lepiej się do niej wracało...od jutra sobie na prawdę solidnie postanowiłam, żeby się nie unosić, nie krzyczeć itp...za to już miałam spięcie z J...ja robię młodej kolację, a ten se chleb z serem! i co? Hania zaraz "selek selek" :ico_zly: bardzo spokojnie go proszę, żeby tego nie robił, że przecież ona nie kuma że nie może, a on nie musi nie? szarpnął się, zły na cały świat, jakbym mu jedzenia odmawiała...mam dość...ja od razu napompowana...bo skoro ciągle muszę to tłumaczyć i prosić to mam ochotę na prawdę się odizolować....no masakra!!! a miał być miły wieczór przy komedii...tak nonono, komedię to ja mam pełnometrażową co wieczór!!!

odpiszę Wam później, bo mloda wychodzi z kąpieli....
Doris no tak zapomniałam o tej kaszce...dobrze, że Sikorka czuwa...hehehe
Massumi chyba Juli te lampy ma do pokoju, a nie przedpokoju co?
Glizdunia no wiesz....mi się wydaje, że jeżeli Maycia nie będzie taka potem pedantyczna i zwracająca uwagę innym to spoko...ale jeśl Lady ma rację to trochę kiepsko...Ale ja chyba bym wolała, żeby Hania taka akuratna była, niż niszczyciel...ja się zastanawiam, czy ona ADHD nie ma?przecież co ona robi to szok! nawet przy jedzieniu ciągle wstaje i siada, kręci się, chodzi... :ico_olaboga:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”