[ Dodano: 2009-02-01, 21:13 ]
Emila a jak tam marcelek z jedzonkiem??? sa postepy ??
super i od razu sie lepiej czujesz i widze jak sie usmiechaszA ja dzisiaj sobie odpoczelam bez Jluki i nawet się zdrzemnęlam w dzień pirewszy raz od 11 miesięcy Za tydzień tez Julka jedzie do babci na cały dzien
o boziuuuuu mnie to by chyba serce bolalo jakby Franek w wieku Kubu tak mało jadłteraz np dziś na sniadanie zjadł 2 lyżeczki budyniu i z poł malutkiej bułeczki (okolo godz 9) potem o 16 dopiero skusił sie na 4 plasterki ogórka surowego i 1/4 paluszka rybnego a wieczorem zjadl paprykę surową całą i kawałek naleśnika.
spokomozesz pisac kiedy tylko zechcesz
taK, FAJNIE SIĘ CZUJĘpięknie kochana i tak sądze że nie potrzebnie bo wszytskie jesteśmy idealne i pięknie wyglądamy![]()
ale jak sie z tym lepiej czujesz to super.
Ty wiesz...a za co dosałam buziaki ???
bo to prawda!!! ale lzej będzie wychodzic po schodach, jak zrzucę trochęi tak sądze że nie potrzebnie bo wszytskie jesteśmy idealne i pięknie wyglądamy![]()
dlatego nie chcę zeby AniaZaba popełniła moj błąd. Ja juz mu odpuścilam z jedzeniem i od kąd nie wtykam mu to powoli zaczyna wołać jeść. Np teraz jeszzce nie śpi i wolał przed chwilą żeby mu dać pomelo i musze mu obrać :)o boziuuuuu mnie to by chyba serce bolalo jakby Franek w wieku Kubu tak mało jadł teraz sie denerwuje że on nie je i boje sie ze bedzie niejadkiem
a ja przytyłam 3 kgdziewczyny, pochwalę się, schudlam prawie 3 kilo
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość