Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 sty 2009, 22:12

zborra, :ico_haha_01: aj lowju :-D

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 sty 2009, 22:13

:ico_brawa_01: dla Krzysia!!
i gratulujemy Mayci nowych ząbków!!!
Doris nie przejmuj się kupami w pieluchy...u nas dziś to samo było...a poprzedzone siedzieniem na sedesie...więc cóż...bywa...
w pracy dużo myślałam...że bez sensu się stresuję sprawami, na które nie mam wpływu....chyba te wszystkie rady co powinnam a czego nie mnie przerastają....ten nacisk, że pielucha tak, ale do tego i tego momentu...że smoczek owszem, ale po x miesiącu absolutnie go wyrzucić...itp...to mnie napędza niewłaściwie i prowadzi do jakiejś paranoi...
e..........J zaklepał termin na wypoczynek 9-13.02...ale w chwili obecnej bardzo mi się odechciało tego wyjazdu...z nim...A wiem, że jest nam to potrzebne...mi jest.wyspać się, nie myśleć co trzeba...

idę bo Hania piździ zamiast spać...normalnie wkurza mnie...w nocy też nadal wybudza się z płaczem, albo marudzi przez sen...mam ochote ją wywalić z pokoju...ratunku!!!!!!!!!!

[ Dodano: 2009-01-16, 21:15 ]
Ty, jak mnie tak lowjasz, to weź mnie do siebie...zaopiekuj się mną :ico_haha_01: bo ja wpadam w dołek......wyglądam jak obleśna tłusta baba, ale zażeram się czekoladą...nie jem białego chleba, ale przegryzam tortile...beznadzieja, beznadzieja........

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 sty 2009, 22:26

zborra, ja tam się nie przejmuje tymi kupami w pieluchy,ale bardziej ich kolorem i tym że nie śmierdziały... i nonono czerwona bo nie wyniuchałam

moje dziecko chyba też ma ADHD bo na miejscu usiedzieć nie umie... dzisiaj jedzenie wylądowało na kanapie.
Nie chciała rosołu ale jak dorzuciłam koncentrat to wpieprzała aż się uszy trzęsły...

Karolina weź ty mnie nie denerwuj, że ty tłusta baba jesteś! chyba masz złe lustro w domu

Daria, ja chyba nie pisałam, że dzisiaj wychodzę... szłam na pocztę po odbiór spodenek które zamówiłam, niestety listonosz zostawił awizo mimo, że byłam w domu... no i jechał na 17 do A. do pracy bo musiałam mi parę miejsc pokazać.
Bo moja drużyna dzisiaj w nocy przyjezdza na biwak do warszawy i ja mam jutro im robić za przewodnika :-D niezła beka będzie jak sama miasta nie znam, nie? :ico_oczko: jutrzejszy wieczór spędzę z A. i Kingą i muszę sie spakować, bo w niedziele rano podróż pociągiem mnie czeka z Kingą.

Awatar użytkownika
anza
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

16 sty 2009, 22:27

heloł :-D
pamiętacie mnie jeszcze????
to ja marnotrawna :ico_oczko:

jestem
nie wiem nic co u Was - oprócz dzisiaj :ico_oczko:
nie miałam kiedy czytać... dwa szkolenia... stresy, \blee

jak dobrze tu do Was wrócić :-)

u nas oki
Iga miała katar ale już od tygodnia opanowany
wszyscy dookoła chorują i chodzę jak na szpilkach żeby mi się to moje dziecko nie zaraziło... daję jej wit c tylko :ico_noniewiem:

jak na złość - bo miałam nadzieję na miły początek weekendu - jak tylko dotarłam dziś do domu to trafiłam na awanturę jaką moi sąsiedzi z dołu przyszli zrobić do nas do domu... :ico_zly:
nawet szkoda gadać... nie wiem czy Wam kiedyś o nich pisałam - oni uważają, że my robimy jakieś straszne hałasy a ich sposobem na tą sytuację jest walenie w sufit... i robienie nam awantur co oczywiście działa na nas (czego można się domyślić) jak płachta na byka...
oni potrafią o 22 kiedy Iga wytrąci mi butelkę z wodą z ręki (czasem jej daję jak się obudzi z płaczem) walić w sufit chyba z 3 sekundy po tym :ico_puknij:
już mam dość tej całej sytuacji i ich samych ... najbardziej męczy mnie fakt że oni mi w ogóle nie dają dojść do słowa, wygadują na nasz temat jakieś bzdury i wykrzykują, że oni załatwią to "inaczej" czyli niby jak :ico_zly:
co my możemy takiego robić żeby ich aż tak bardzo wkurwiać .......wrrrrrrr żyjemy normalnie nie zapraszamy gości... naszym przewinieniem jest to że mamy małe dziecko które biega po domu w "butach" (są to kapcie z podeszwą -takie jak dla małych dzieci po prostu) i nie mamy dywanów tylko "gołe podłogi".......

eeeeeeee dobra szkoda gadać
zjawiam się po dwóch tyg albo dłużej i truję Wam o sąsiadach świrach

ale nerwa mam strasznego
cała się trzęsłam po rozmowie z nimi - jeszcze na mnie wygadywali "co z pani za psycholog...." :ico_puknij: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

ech ja to lubię rozwiązywać trudne sytuacje, rozmawiać, dogadywać się, ale jak oni przychodzą i od progu drą mordę to szlak mnie trafia... tacy oboje emeryci/renciści ok 60 co to nic innego w życiu nie robią tylko siedzą w domu i obserwują sąsiadów...

no i miałam nie gadać sorki...

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 sty 2009, 22:28

a i jeszcze dodam, że moi teście dzisiaj nas równo podkurwili... :ico_zly: rozpisywać się nie będę... bo jak zwykle chodzi o kasę...
no i jeszcze mój teść nie wierzy że mieszkamy teraz w Warszawie... musi na własne oczy zobaczyć... nie powiedział tego wprost, ale z rozmowy tak można było wywnioskować... no cóż takie uroki posiadania artysty w rodzinie...

[ Dodano: 2009-01-16, 21:33 ]
anza, może sąsiadom brak atrakcji?? zaproś ich na kolacyjkę :-D niech zobaczą jak żyjecie
a tak na serio. tu przykładem będzie mój teść, możesz gadać do niego co chcesz, ale on i tak wie lepiej, a jak nie podoba mu się to co mówisz, to się "wyłącza" i nie słucha. grochem o ścianę...

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 sty 2009, 22:34

anza, no iestety jedyna rada na TAKICH to też "z mordą" wtedy spokornieją na bank... :-D

zbora oglądałam gdzieś ostatnio na discovery o dokarmiaczach :ico_haha_01: tam dopiero były lachony :ico_sorki: nie twórz !!! jest zima więc każdy ma zapasy... no może oprócz kate moss :ico_haha_01: :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-01-16, 21:40 ]
UWAGA ATAKUJĘ :ico_oczko:

Łyżwiarka całą gębą
Obrazek

Miłoszowi Bal karnawałowy:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Na urodzinach mojego chrześniaka zamiast bawić się z innymi dziećmi, szykował dla nas koncert...

Obrazek

MisiUla zakręcona

Obrazek

I zamyślona
Obrazek

Szkoła brata
Obrazek

A tu takie super mini pizzetki zrobiła w 15 minut moja szwagierka
Obrazek

A tu ja ... bardzo późno u znajomych – molestuję marcówkę 2009
Obrazek

Przed ekstremalnym kuligiem
Obrazek
Przede mną siedzi Michu
Obrazek
A teraz my się ogrzewamy w samochodzie a panowie szaleją
Obrazek

Oko w oko z Guciem chrzestnej

Obrazek
Obrazek

Nasz środowy nabytek dla Urszulki, w którym baraszkują maluchy przed snem /jedyny mankament, że teraz Ula wyłazi kiedy zapragnie/

Obrazek

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 sty 2009, 22:50

massumi ty mnie po prostu rozbawiasz do łez.. :ico_brawa_01: normalnie szok..łzy mi leca z tego ost hasła.. :ico_haha_01: jestes the best!!

zbora a ty juz nie nawijaj o tym ciałku twoim bo przesadzasz!!a wypoczynek fajnie, ale jak dasz rade bez Hani tyle dni?a Hania bez ciebie?
mnie taka perspektywa przeraza..choc wyjazd tylko we dwoje na pewno by sie przydał..mam zas jakies zachwiania i mysle ze przydałaby sie jakas odmiana, jakis nowy błysk miłosci, namietnosci.. :ico_wstydzioch: a tu sie ani jeden spokojny wieczor we dwoje nie zapowiada :ico_noniewiem:

doris a własciwie po co ty na cały tydz jedziesz do Gdanska?

anza co za kretyni..wiesz co na pewno macie jakies zasady tam u was w bloku, a "hałas" powodowany przez dzieci chyba nie zalicza sie do zagłuszania ciszy nocnej nie?zamiast cieszyc sie ze maja młodych sasiadow co mogliby liczyc ewentualnie na wasza pomoc to robia sobie z was wrogow :ico_puknij:

wiecie co, jak na złosc, zrobiłam sobie paznokcie na jutrzejsza impreze i nonono mac zas mi to uczelenie wyszło, ale najlepsze jest ze wokoł paznokci spoko, ale pod okiem mi jakas buła czerwona powstała i na szyji jakies trzy placki czerwone :ico_zly: ja piernicze jak mi to z geby nie zejdzie to jeszcze ktos pomysli ze mi A przywalił :ico_szoking: :ico_olaboga: :ico_haha_01:

[ Dodano: 2009-01-16, 21:53 ]
massumi chyba Michowi sie ten stroj nie podobał bo jakies markotne ma minki :ico_haha_01: a Misiula jakie ma sliczne ustka na tym jednym zdjeciu widac tak wyraznie, to am na bank po tobie :ico_oczko: a ta pizza ta mi tylko smaka narobilas :ico_noniewiem: :ico_wstydzioch:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 sty 2009, 22:54

ladybird23, ja do Gdanska na tydzień jadę by wyjeździć godziny na prawku

[ Dodano: 2009-01-16, 21:55 ]
massumi, fotki czadowe - widać że masz full of energy

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 sty 2009, 22:59

ladybird23, a dziękuję :ico_sorki:
no On był podłamany bo jeszcze robił z tatusiem maskę, ale za duża na niego i stąd pomysł z pomalowaniem buzi :ico_haha_01: a miny jescze strzelał, bo nie chciał się rozpłaszczyś z misia... tylko w nim ganiac po domu... no :ico_haha_01:
A Ula czasem jak walnie minę to samą księżniczkę burgunda przypomina :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-01-16, 22:00 ]
doris, no my Harcerki tak mamy :ico_oczko: a i śliczna Kinia w opasce na głowie :ico_brawa_01: baaaardzo dziewczęca :ico_brawa_01:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 sty 2009, 23:24

dobranoc kochane..

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”