Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

15 paź 2009, 10:29

witam

nie mam za bardzo weny do pisania...

Shoo-miło Cie widziec znowu... :ico_brawa_01:

dzisiaj do pracy, wiec pewnie nie wpadne juz do Was...

zycze w takim razie miłego dnia... :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 paź 2009, 11:07

witaj JAGNA

[ Dodano: 2009-10-15, 18:47 ]
uuuuu, ale tu dzisiaj tłumy... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 paź 2009, 20:56

witeczka :-)
jakoś zalatana dzisiaj jestem że heej

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 paź 2009, 08:56

witam z ranka...

ale mi się zaczął piątek...

pociągi poopóźniane, zamiast jechać 40 min - jechałam 1,5 godz.i to w takim tłoku, że ludzie nie mieścili się już do pociągu!! Dotarłam dopiero na 8:40 :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 paź 2009, 10:49

Hejka

wpadlam tylko na chwilke przy okazji bo przelalam wlasnie kase za zabawki dla Erika
Nie zagladam , bo maly placze jak siedze na kompie i nie da nic zrobic, ledwo zrobilam przelew.
Teraz sie bawi w kuchni, wyciagnal miski, denka, kubki i sie bawi :ico_olaboga: ale przynajmniej mama spokoj.

shoo, zdrowka duzo dla Was, kurujcie sie tam dobrze
Gie, ja tez bym zmienila lekarza, skoro ona nie widzi problemu, :ico_noniewiem:

U nas wzsystko ok, maly juz zdrowy i nawet juz nie kaszle.
Rozchodzil sie juz na calego, od urodzin zrobil duze postepy, smiga jak perszing, wszedzie go pelno i wszedzie wlezie a na dodatej jest strasznie wredny :ico_placzek:

Milego dzionka :-)

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 paź 2009, 11:01

Cześć dziewczyny

Pati, super,że Erik już zdrowy.

shoo, Tobie i Jasperkowi szybkiego powrotu do zdrowia życzę.
ja wczoraj jakoś też nie miałam czasu posiedzieć, w ogóle teraz jakoś dnia mi brakuje

wpadłam na moment powiedzieć,że jest nowy prezent do odbioru z Rossmanna - jesienne skarby.

[ Dodano: 2009-10-16, 11:05 ]
pociągi poopóźniane, zamiast jechać 40 min - jechałam 1,5 godz.i to w takim tłoku, że ludzie nie mieścili się już do pociągu!! Dotarłam dopiero na 8:40 :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
współczuję

u nas z pogodą też nie jest za ciekawie, ciągle pada, nie ma nawet jak wyjść z dziećmi chociaż na troszkę na spacer.

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 paź 2009, 12:58

hej, widze, ze nie ja jedna nie umiem znalezc czasu dla naszego forum :( a moze w sumie mam czas, ale nie mam weny i jestem jakas taka apatyczna - moze to przez te chorobe :ico_noniewiem:

mialam Wam zdac fotorelacje, ale moje zdjecia szlag trafil i czekam az mi tata na maila przesle :/
shoo, zdrowka duzo dla Was, kurujcie sie tam dobrze
shoo, Tobie i Jasperkowi szybkiego powrotu do zdrowia życzę.
dziekujemy, jestescie kochane :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Gie, no to sie wygniotlas w pociagu... PKP jest do bani :ico_noniewiem:

dzisiaj chyba zmusze A. zeby obejrzal ze mna Zmierzch.. chcialam sama w ciagu dnia, ale nie da sie, musze malego miec na oku non stop... wchodzi na sofy (nie umie jeszcze schodzic), wklada palce gdzie sie da i ogolnie jest wszystkiego ciekawy :-)
fajne to, ale bardzo uciazliwe i absorbujace...coz, sama kiedys taka bylam - dzieckiem jest sie tylko raz :-)
...oczywiscie nie mowie tu o facetach, ktorzy dziecmi pozostaja przez cale zycie :/ ;-)

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

16 paź 2009, 20:11

Dzien dobry :))

Widze ze jesienna aura udziela sie wszystkim - mnie ten snieg przeraza, nie chce mi sie nic - wczoraj co prawda pomoglam upiec kurczaka sasiadce, a wlasciwie uruchomisc pierwszy raz piekarnik i upiec :)) a dzis siedzialam i robilam nalesniki bo koledzy z politechniki przyjechali nas odwiedzic :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: i przywiezli ptasie mleczko i czekoladki - czekoladki schowalam bo moj M o tym nie wie, wiec jutro jak pojdzie do pracy to wtrynie te ktore lubie i zostawie mu niedobre :ble: :ble: :ble: :ble: :ble: :ble: :ble: :ble: :ble: :ble: :ble:

Poza tym zdazylam obleciec na nogach na silownie - i wpasc na herbate do sasiadki ;) w ogole ogladalam z nia Zmierzch poraz 3 :) ubostwiam ten film :) ale chyba lepiej go obejrzec przed ksiazka :) nie moge sie doczekac Ksiezyca w Nowiu :) mamy isc z siostra, bratowa i mama na niego i zrobic sobie babski wypad ;)

No nic zmykam obejrzec jakis film, milego dnia!

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 paź 2009, 08:48

witam z ranka :)

ja powinnam byc na zajeciach, ale nie chcialo mi sie isc na angielski (na ktorym jak na razie niczego nowego sie nie ucze...) i na 3 odz. matmy, z ktorej nic nie wynosze, hhehhee... Pojde dopiero na 14:50 na in formatyke, bo podzielili nas na 3 grupy i dzisiaj moja grupa ma pierwsze zajecia...
wychodze o 18:00 i ide do chrzestnej na imieniny...
Jutro pojde na angielski i na mikroekonomie, bo potem inna grupa ma informatyke, wiec ja tylko do 12:50 :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

i 3 tygodnie wolne!!!!!!!!!!!! Yyuuppiii!!!! Za to listopad - :ico_chory: co tydzien zjazd... :ico_placzek:

wczoraj sie okazalo, ze te pociagi tak kursowaly, bo znalezli zwloki na torach i musieli czekac na przyjazd prokuratora... dlatego pociagi jezdzily tylko jednym torem i tak dlugo to trwalo... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

jjjeejjj, a widzialyscie te akcje z dzieckiem w wozku, ktore wpadlo pod pociag?? :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

ale cud, ze nic powazniejszego sie nie stalo... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

[ Dodano: 2009-10-17, 09:06 ]
PS. SHOO- teraz cos dla Ciebie :-D :-D

tak się Zuzia zawsze cieszy, jak widzi Jasperka :-D

Obrazek

Obrazek

a tu chciała pocałować ekran :-D

Obrazek

hhehheeee, zycze wszystkim milego weekendu :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

18 paź 2009, 12:41