a ja 2 kg no ale jak wcinam co drugi dzien pudełko raffaello no to jakby było inaczej. Strasznie mi sie chce słodkiego ostatnio .a ja przytyłam 3 kg
ja znowu jestem strasznym mięsożercą w sumie to nie jadam owocow dlatego, że wiem, że kuba bedzie je potrzebował. Bo nie zje obiadu ale owoca owszem to nie będę mu wyżerać a nie zawsze jade na zakupy. Mieszkam na wsi i do sklepu mam 4 km i muszę się samochdem wybierać a nie zawsze jest samochod bo mąż do pracy często jeżdzi autemno ale jak wcinam co drugi dzien pudełko raffaello no to jakby było inaczej
a ja jak byułam w ciązy z Julka jak karmilam i Kubę i Julkę to sie obżeralam słodyczami a teraz nawet patrzeć na nie nie mogę wolę chipsy i cos na słodo lub ostro ale slodycz to nie dla mnie. W sumie nie wiem co gorszemmm, ja tez, uwielbiam slodycze
nie uciekaj jeszczeDobranoc kochane dziewoje uciekam lulki
ale ja mam 162 cm - wzrostu - kurdupel ze mnie jak nie wiemto nie wiele ja 64 teraz waże
to ja identycznie,a waga identyczna z asi przy tym wzroscieale ja mam 162 cm - wzrostu - kurdupel ze mnie jak nie wiem
a ja i slodycze i czipsy,ale slodkie bardziejemilia7895 napisał/a:
mmm, ja tez, uwielbiam slodycze
a ja jak byułam w ciązy z Julka jak karmilam i Kubę i Julkę to sie obżeralam słodyczami a teraz nawet patrzeć na nie nie mogę wolę chipsy i cos na słodo lub ostro ale slodycz to nie dla mnie. W sumie nie wiem co gorsze
chce być znow laska i dlatego musze zgubic ten tluszcz...
i pewnie niepotrzebnie latasz z jedzeniem. Moja nie je w nocy tylko pije.A ja wszystko słysze i od razu lece i robię mu jeść.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość