wisnia3006,
ach ci mezczyzni
moj A. na szczescie z reguly nie pije, choc czasami znajde jakas pusta butelke wina, czy jakiegos innego alkoholu rocznikowego, ma to do siebie ze pije - oglada TV - a potem spac idzie. Kilka razy obudzilam sie w nocy a on jak pije to zawsze usmiechniety na twarzy jest i tylko mowi czesc kochanie
i zeby szczerzy. Problem jest dopiero dnia nastepnego zeby go dobudzic i zeby z rodzinka funkcjonowal bo taki od siebie jest
No ale mowie, znamy sie troche ponad 5 lat a z alkoholem widzialam go moze z 6-7 razy
Lilcia zasnela wczoraj o 22.30 i dalej spi
ja cala nocke sie budzilam bo raz nie ma A. przy mnie a dwa sprawdzic czy oddycha
ulozylam ja na takiej poduszcze do karmienia na kolderce, mimo ze ma miekko wiec i to zle dla kregoslupa ale tak zeby katarek jej nie przeszkadzal, ubralam w body z krotkim rekawkiem i tylko bawelniane spodenki bo balam sie ze ja dopadnie goraczka, wieczorem byla trocha rozpalona i tak spi przykryta pieluszka tetrowa, a mi piersi juz same mleczko wydalaja, dobrze ze wkladek do biustonosza uzywam inaczej cala mokra bym byla, jedna piers to tak wielka jak zaraz po porodzie jak mleczko naplywa
oby sie nie dlugo obudzila
ja niewiem czy moze przez to ze ona tak spi w nocy moze mi sie produkcja zmniejszyc??
moze powinnam ja budzic w nocy??