a ostatnie było 125/69 więc w sumie ok

Ja wczoraj zrobiłam kotleciki z koperkiem i ziemniaczki z koperkiem a dziś mnie już
ruszyło

Oj dawno mnie tak w brzusiu nie kręciło

Albo jeszcze słonecznik bo też wczoraj pojadłam

mnie albo codziennie albo co drugo dzien wkurza mnie to boli jak cholera, rozsadza mi czaszke, nie do zycia jestem wtedy, teraz tez mnie od rana kaczan boli, wlasnie pije kawe.Ale ja czułam się świetnie ból głowy miałam tylko na samym początku, jeszcze przed testowaniem 15dni bólu a później jak ręką odjął![]()
no wlasnie teraz, zawsze mialam dobre cisnienie, nie mialam z tym problemu, a teraz zaczynam sie martwicPati, to niskie ciśnienie traz sie pojawiło, czy wcześniej też tak miewalaś?
to ja teraz mialam 100/50, ostatnio mialam 110/50Moje najwyższe ciśnienie w ciąży z Elizą było 110/70 a najniższe 90/50 i wtedy ginka
13 tygodni i 3 dni musi byćCzemu mi suwaczek nie przeskoczyl na 4 miesiac![]()
mąż musi pękać z dumybedziemy mieli 3-go syna haha maskra co?
dzieki kochana, bol jest straszny, mam nadzieje, ze nic zlego sie ze mna nie dzieje.Pati współczuję tego bólu
acha13 tygodni i 3 dni musi być
o kurcze, to mnie pocieszylasmineło w 5-6 miesiacu jakoś samo...
czemu masakra??? Kochana trzeba sie cieszyc, ze zdrowe, ale na pewno chcialas miec corcie majac juz dwoch synkow. Kochana GRATULACJE, maz pewnie dumnybedziemy mieli 3-go syna![]()
haha maskra co?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość