Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

11 kwie 2011, 12:08

Ja pierwsze przy tej ciąży miałam 100/60 i też tak dziwnie na mnie patrzył lekarz.
a ostatnie było 125/69 więc w sumie ok :ico_oczko:

Ja wczoraj zrobiłam kotleciki z koperkiem i ziemniaczki z koperkiem a dziś mnie już
ruszyło :ico_wstydzioch:
Oj dawno mnie tak w brzusiu nie kręciło :ico_oczko:
Albo jeszcze słonecznik bo też wczoraj pojadłam :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 kwie 2011, 12:46

Ale ja czułam się świetnie ból głowy miałam tylko na samym początku, jeszcze przed testowaniem 15dni bólu a później jak ręką odjął :ico_sorki:
mnie albo codziennie albo co drugo dzien wkurza mnie to boli jak cholera, rozsadza mi czaszke, nie do zycia jestem wtedy, teraz tez mnie od rana kaczan boli, wlasnie pije kawe.

Pati, to niskie ciśnienie traz sie pojawiło, czy wcześniej też tak miewalaś?
no wlasnie teraz, zawsze mialam dobre cisnienie, nie mialam z tym problemu, a teraz zaczynam sie martwic
Moje najwyższe ciśnienie w ciąży z Elizą było 110/70 a najniższe 90/50 i wtedy ginka
to ja teraz mialam 100/50, ostatnio mialam 110/50

A ja dzis obiadku nie robie, mam z wczoraj, robilam golabki i mi jeszcze zostalo wiec zaraz obiore ziemniaczki i trzeba bedzie jesc.
elibell, to chyba Ty pisalas, ze pasztetow w ciazy nie mozna, ja uwielbiam i w ciazy tez jadlam i teraz tez jem, mi chyba lekarz nic nie mowil o pasztetach, ale sie spytam :ico_wstydzioch:

[ Dodano: 2011-04-11, 12:47 ]
Czemu mi suwaczek nie przeskoczyl na 4 miesiac :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

11 kwie 2011, 12:59

Pati współczuję tego bólu :ico_olaboga:
Mnie czasem boli ale daje radę :ico_sorki:
Gołąbki mówisz mniam :ico_oczko:

Co do suwaczka może się jeszcze nie zaktualizował :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2011-04-11, 13:04 ]
Lece z młodą na ogródek bo słonko wyszło :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 kwie 2011, 14:29

Czemu mi suwaczek nie przeskoczyl na 4 miesiac :ico_noniewiem:
13 tygodni i 3 dni musi być :-D

a co do cisnienia to ze mną różnie bywa, zazwyczaj mam ksiażkowo 120/80
ale nie raz sie zdarzyło ot tak ze miałam 145/110 i tego nie czułam :ico_noniewiem:
ale wiecie ja na szybszych obrotach zyje :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: tętno szybkie wiec i ciśnienie czasem skacze :-D

[ Dodano: 2011-04-11, 14:31 ]
Pati85, ja w tej ciazy na szczęscie mam spokój z bólem głowy, tylko na początku troszke mnie bolała
z Mają to cierpiałam co rano zombi bo do 13.00 nie funkcjonowałam normalnie, popołudniu czułam sie lepiej ale rano to jak wrak chodziłam
mineło w 5-6 miesiacu jakoś samo...

SANDRUSIA))
Trzy tysiące lat minęło...

11 kwie 2011, 15:48

kochane wpadlam na moment musze uciekac bo dopiero wrocilam z usg i musze cos ugotowac na szybko , bedziemy mieli 3-go syna :-D :ico_szoking: haha maskra co? maly jest zdrowy i sliczny :) cluje was papapa

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 kwie 2011, 19:47

bedziemy mieli 3-go syna haha maskra co?
mąż musi pękać z dumy :-D :-D gratulacje olbrzymie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

a ja obchodziłam sklepy i znalazłam robota takiego jakiego chciałam ale jest niedostępny w chwili obecnej, dopiero będą skladali zamówienie, jak tylko przyjadą maja do mnie zadzwonić....... :-)

idę spać bo wymeczona jestem niesamowicie, oczy zamykaja mi sie same.

Miłego wieczora :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 kwie 2011, 20:25

Hej :ico_ciezarowka:

my bylismy na zakupkach i wrocilismy przed 19.
lodowka juz pusta byla w sumie swiatlo bylo :-D
Teraz wcinam kanapki ze swiezym ogoreczkiem, ale pachnie az sie jesc chce :ico_oczko:
Pati współczuję tego bólu :ico_olaboga:
dzieki kochana, bol jest straszny, mam nadzieje, ze nic zlego sie ze mna nie dzieje.
Jak zjem to zmierze sobie cisnienie
13 tygodni i 3 dni musi być :-D
acha :ico_oczko:
mineło w 5-6 miesiacu jakoś samo...
o kurcze, to mnie pocieszylas :ico_szoking:

A w ogole to czemu w ciazy tak glowa boli :ico_noniewiem:
bedziemy mieli 3-go syna :-D :ico_szoking: haha maskra co?
czemu masakra??? Kochana trzeba sie cieszyc, ze zdrowe, ale na pewno chcialas miec corcie majac juz dwoch synkow. Kochana GRATULACJE, maz pewnie dumny :-)

elibell
4000 - letni staruszek

11 kwie 2011, 21:42

SANDRUSIA gratuluję, i najwazniejsze, z,e dzieci,ę zdrowe, a że kolejny chłopak to dla Ciebie dobrze, urosną i przyprowadzą Ci kobiety do domu:):):) a tak będziesz mieć silnych facetów zawsze pod reką i to nie jednego hehe:)

co do ciśnienia, to ja ksiazkowo wszystko i w pierwszej i w drugiej ciąży ale od kąd mineły mdłości mam bóle głowy czasem nie do wyrobienia i bez paracetamolu i kubka kawy nie daję rady. Tyle że to moze zbiegło się z wiosną, i może jakie przesilenie i zmiany pogody tak na mnie działaja.

Uciekam kochane, bo padnięta jestem strasznie, a jutro o 5 pobudka:) grunt, że was doczytałam:)

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 kwie 2011, 07:54

Dzien dobry

my na nogach po niezbyt udanej nocy.
Zaraz idziemy jesc sniadanko, synek zazyczyl sobie nalesniki :-)

Za oknem szaro ponuro i pada deszcz, a wiatrzysko takie, ze malo glowy nie urwie.
A wczoraj bylo tak cieplo 23 stopnie, bez kurtek sie chodzilo i wez tu nie zachoruj :ico_olaboga:

No to zmykam robic nalesniki, pozniej zajrze, dzis musze troche chate ogarnac, bo caly tydzien nic nie robilam :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 kwie 2011, 08:30

Witam :ico_ciezarowka: z :ico_kawa:

U nas pogoda nijaka, po południu ma padać deszcz i zimno na zewnątrz strasznie i jeszcze wiatr do tego.

A ja wpadłam postawić pyszny torcik za 15 tydzień :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

mam nadzieję że te wredne mdłosci mi miną, bo już mam dość ich serdecznie. Dziś siedze raczej w domku więc będe do was zagladała :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”