nie strasz kobieto, to moja jedyna nadzieja że będzie lepieja mi sie wlasnie pogorszyły gdy przeszłam na 2
ale Patryczek już duży, naprawdę na pogodne dziecko wygląda oby już coraz lepiej było
biniu dla Czarusia naprawdę, szok, ten czas leci strasznie szybko. niedawno zaczynało się lato, a tu jesień za pasem.. miałyście rację, że z dzieckiem to czas biegnie 2x szybciej
a pewnie, tym bardziej że on wcześniak jest, nie ma co się spieszyć jak nie służąJa dalam poprobowac Szymkowi deserkow,obiadku i kaszki ale mu nie sluza
super my byliśmy dziś na zakupach- kupiłam Piotrusiowi kurteczkę już na jesień, spodnie i bluzeczkę- wszystko na 80cm a najgorsze jest to że spodnie-ogrodniczki kupiłam troszkę większe, coby na dłużej było, i okazało się że są w tyłeczku takie na styk będzie trzeba kupować szersze albo na 86 i skracaćNo i wyrastamy juz powoli z rozmiaru 68 !
no pewnie, masz z czego tak wcześnie się urodził a teraz nadrabia wszystko, kochane dzieckoJestem z niego dumna!
ja też się muszę pochwalić- Piotrek już elegancko przewraca się z plecków na brzuszek- w drugą stronę trochę ciężej, ale też idzie, no i jak leży na brzuszku to jest w stanie podnieść się na wyprostowanych rączkach nie zawsze się jemu chce, ale najważniejsze że potrafi