kamila_torun
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

02 gru 2007, 11:36

to masz superowoasiab, wyobraz sobie ze ja zajecia mam do 9 czerwca, a w czerwcu sa obrony mgr.. do tego mam do napisania jak na razie 6 prac pisemnych kazda minimum 5 stron czcionka 12 + 7 praca mgr. do tego dochodza 2 kolokwia na ocene, a jeszcze nie mielismy 2 zajec w ogole, ciekawe co tam nam wymysla..a gdzie tu porod a gdzie tu pisanie mgr? oni poglupieli. jeden z wykladowcow z filozofii polityki zadal nam do napisania 4 prace tylko z jego przedmiotu..bo niby w rozpisce mamy napisane 20 godz pracy wlasnej..tak wiec..szybko zrobill rachunek sumienia i wyszlo mu tak a nie inaczej. :ico_zly: :ico_zly: normalnie WYKASTROWAC takich :-)

basia24
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 gru 2007, 11:45

edytowalam zobaczymy teraz :ico_ciezarowka:

Dona
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 gru 2007, 12:11

Dziewczyny, podziwiam was za to studiowanie w czasie ciąży, mnie się czasem nie chce isc do najbliższego sklepu, o zajęciach na uczelni to nawet nie chce myslec. I dlatego dla WAS Studentki Ciężarówki wielki szacuneczek :ico_sorki: No i na pewno dacie radę z wszystkimi kolokwiami i ezaminami.

Co do snów to na szczęscie ich nie mam, jednakże noce są dla mnie straszne, nie mogę spac. Dodatkowo wczoraj przełączałam kanały w tv i natrafiłam na scenę z odciętą głową, brrr :ico_szoking: Przez to dzis miałam noc z głowy, co zamknęłam oczy, to pojawiała mi się własnie ta głowa. :ico_zly:

Awatar użytkownika
zirafka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 gru 2007, 12:24

Witam wszystkie marcóweczki.
jak tam po ostatkach?? była zabawa?? ja byłam u rodziców ale jak sie okazuje ja juz nie nadaję się do imprezowania :ico_olaboga: bo to zaraz mnie głowa boli , to za długo nie mogę usiedzieć w jednym miejscu , i zjeść już za duzo nie mogę bo mi zaraz robi się ciasno. ale na szczęście rodzice maja ukchanego pieska, który lubi chodzic na spacery więc wczoraj miała ich duuużo. Pozdrawiam.

[ Dodano: 2007-12-02, 11:37 ]
O i dopiero teraz zauważyłam - od jutra będzie u mnie 100 dni :-D wiec stawiam już :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: i jeszcze jeden żeby dla wszystkich starczyło :ico_tort: :ico_haha_01: . tylko Asiab pozwalam na jeden kawałek bo jutro glukoza :ico_olaboga:
Basia nareszczie się udało :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 gru 2007, 14:14

zirafka, dziekuje ci kochana dobrze ze wirtualnie torta moge zjesc :ico_brawa_01:

byłam w kosciólku a teraz sobie leze i czytam moje notatki do koła a mezulek robi obiad

wiecie co moja siostra jak była w ciazy to non stop sie darła na swojego meza byla dla niego nie do zniesienia a mi sie wydaje ze ja swojego meza jeszcze mocniej kocham niz przed ciaza codziennie mu to mówie i wogóle zrobiłam sie taka czuła ze az nie prawdopodobne zazwyczaj w ciazy jest odwrotnie ze sie nie chce na chlopa patrzec :ico_haha_01:

emilia7895
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 gru 2007, 18:29

witajcie, mój mąż w domu i jakoś nie miałam czasu do Was zajrzeć :ico_wstydzioch:

dziewczyny super brzucholki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

monika83 odnośnie tego wózka, to słyszałam, że jest najlepszy z trójkołowych, bo jest stabilny, mam kilka znajomych, którzy są bardzo zadowoleni z tych wózków
my się raczej na niego zdecydujemy

byłam wczoraj u gina, ale nie zrobił mi usg, bo przy okazji miał mi nagrać film, ale czegoś tam zapomniała i pójdę do niego dopiero 10 grudnia

a badanie ok :-)

pozdrawiam

[ Dodano: 2007-12-02, 17:30 ]
ja swojego meza jeszcze mocniej kocham niz przed ciaza codziennie mu to mówie i wogóle zrobiłam sie taka czuła ze az nie prawdopodobne
ja też tak mam :-)

[ Dodano: 2007-12-02, 17:32 ]
dzisiaj od rana byłam na uczelni, ale udało mi się wcześniej wrócić...

wczoraj byliśmy na małych zakupkach, nie mogłam się oprzeć i kupiłam kilka ciuszków, dla dzidzi oczywiście :ico_oczko:

[ Dodano: 2007-12-02, 17:32 ]
dzisiaj od rana byłam na uczelni, ale udało mi się wcześniej wrócić...

wczoraj byliśmy na małych zakupkach, nie mogłam się oprzeć i kupiłam kilka ciuszków, dla dzidzi oczywiście :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Aneta 30
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 gru 2007, 19:24

Witam, marcoweczki
melduje sie ze umnie wszystko dobrze :-D widze ze dzielicie pieknymi i smacznym torcikami :-D mniam są pyszne ale ja moge sie tylko obejsc smakiem :ico_oczko:
Moja malutka tak dzisiaj kopie ze mi caly brzusio podskakuje :-D

Awatar użytkownika
Sylwia.O.
4000 - letni staruszek

02 gru 2007, 21:10

Witam!! jakoś dzisizj nie maiąłm czasu zeby do Was zajrzeć. U mnie wszytsko ok. Pozdrawiam marcóweczki :ico_ciezarowka:

basia24
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 gru 2007, 10:07

Witam kochane
zycze milego dnia,potem cos napisze wiecej :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
Aneta 30
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 gru 2007, 11:53

Dzien dobry marcoweczki :-D
Ja teraz jestem po drugim sniadanku,a niedawno wrocilam z kosciola bylam na rekolekcjach :-)
Unas znow deszczowo i bardzo wietrznie :ico_olaboga: bardzo mie lubie takiej pogody :-)
A tak umnie ok zajrze puzniej teraz pujde troche odpocząc sciskam Was bardzo mocno :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”