Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 paź 2009, 09:49

ja w ogole nie wiem co się z nami dzieje... :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

22 paź 2009, 10:03

Gie, gdyby nie my,watek całkowicie by padł.. :ico_noniewiem: :ico_olaboga: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

22 paź 2009, 10:16

Dzien dobry dziewczyny :))

Shoo, Gie - jak wstawiacie zdjecia? Czego uzywacie? Ja mam ten pieprzony limit na fotosiku i mnie trafia :ico_zly: :ico_zly: na bobasach nie da sie chyba duzych zdjec wstawiac, na picassie nie widze linku bezposredniego do zdjecia ;(((

Shoo zdjecia sliczne :D Jaspi jakie ma juz duze wlosy! No i to z wesela piekne :) mam nadzieje,ze zmiescisz wiecej :D w ogole mialam sie juz kiedys Ciebie pytac - czy na Jaspera mowicie "Dżasper" czy "Jasper"? Tak sie zastanawiam czy w Polsce spolszczaja to, bo A. na pewno mowi dżasper :D

Ja mam takie koszmary ze jak przezyje dzisiejszy dzien to bede mega szczesliwa! Nina idzie dzisiaj do zlobka na 13.30, ja mam zajecia od 14.30 do 16.00 na drugim koncu Krakowa - i snilo mi sie,ze w ogole o niej zapomnialam i zostawilam ja w domu :ico_placzek: :ico_placzek: a pozniej ze jej nie odebralam, bo tramwaj zla droga pojechal - a wszystklo przez to,ze musze ja odebrac przed 17 i mam niecala godzine na to zeby w szczycie przejechac z uczelni do zlobka (albo tramwajem z jedna przesiadka) albo samochodem z kolega, ale podrzuci mnie kilka przystankow od zlobka, i nie wiem co zrobic ;( bo tramwaje chyba nie stoja w korkach, samochody tak, nie wiem czy bedzie szybciej autem, a znowu tramwajem to trwa prawie godzine :( pojechalabym z kolega gdybym wiedziala,ze sie przecisniemy przez miasto, ze nie przedluza sie zajecia, bo ja zawsze moge sie z nich zwolnic i wyjsc wczesniej.. gdyby to nie byly godziny szczytu kiedy wszyscy wracaja to bym sie nie martwila, ale to bylby najwiekszy koszmar gdyby Nina zostala sama w zlobku i musiala na mnie czekac, chyba bym sie rozryczala nie mogac przyspieszyc i biec do niej :ico_placzek: :ico_placzek: no nic pogadam z kolega, moze zechce wyjsc ze mna 15 minut wczesniej ;) a moze zajecia skoncza sie po godzinie? :P

No nic ide bic sie z myslami i sprzatac, bo mala mi usnela wlasnie wiec wykorzystam to i umyje podlogi.

Milego dnia! :)

BTW: Gie z tymi sterydami to faktycznie przesada :ico_zly: :ico_zly: moj M cwiczy juz kolejne lata na silowni, teraz bierze białko i kreatyne - najpierw na mase a pozniej bedzie rzezbil, na szczescie nie ma takiej potrzeby wrzucac nic innego - w ogole sterydy bez sensu to takie nienaturalne, a jak zacznie szybko rosnac, to pojawiaja sie rozstepy, niszczy sie skora, wypadaja wlosy, bedzie bardziej agresywny, moga mu sie robic piersi jak u kobiety ;) (swoja droga gdyby to u kobiet tak dzialalo to moze bym sie skusila ;) ale w ogole skutkow ubocznych przyjmowania sterydow jest tak wiele, ze to jakas masakra! Wejdz mu na ambicje i powiedz,ze to slabe przyjmowac sterydy zamiast naturalnie zwiekszac swoja mase i rzezbic cialo, moze poskutkuje?

Albo pokaz mu zdjecia co sie dzieje, ze niektorymi po sterydach!

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 paź 2009, 12:14

dziewczyny, wszystkim Wam wyslalam mail'a z filmikiem - obejrzyjcie koniecznie :-D :ico_sorki:

YOANNA - ja wstawiam zdjecia przez fotosika, oplacilam sms-em za 1 miesiac... :ico_zly:

Awatar użytkownika
Jagna30

22 paź 2009, 12:29

dziewczyny, wszystkim Wam wyslalam mail'a z filmikiem - obejrzyjcie koniecznie
hahahahhaha...........to dziecko(podejrzewam,ze to dziewczynka)wymachy nog ma opanowane do perfekcji :-D :ico_brawa_01:
thx....przesle to dalej;)

[ Dodano: 2009-10-22, 12:38 ]
yoanna,
mozesz jeszcze skorzystac z tego:
http://imageshack.us/

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 paź 2009, 16:36

hej :-)

dzieki za mile slowa, chociaz ja tam wielkiego podobienstwa miedzy mna a Jasperkiem nie widze :ico_noniewiem: tzn. czasami strzela podobne miny i rzesy ma po mnie, ale generalnie wyglada jak maly A.

czy schudlam? hmm, nie zauwazylam ;-) moze dlatego taka chuda sie wydaje, bo na zdjeciach mam te rurki, o ktorych wczesniej pisalam - a wiadomo, jak ktos jest szczuply, to rurki jeszcze bardziej to podkresla... zwykle nosze "normalne" jeansy, nie obcisle, takie wychodzone juz - dlatego pewnie wydawalam Wam sie grubsza na innych zdjeciach ;-)

Gie, rzeczywiscie, Jaspiemu wlosy nie ciemnieja, ciagle ma blond... dziwne, bo i nie ma po kim miec takich wlosow :ico_noniewiem:

yoanna, na Jasperka mowimy Dzasper, zarowno w Polsce, jak i tutaj... chociaz slyszalam juz rozne wersje... Jasper (przez "jot"), Kacperek, a tutaj w Hiszpanii Gaspar

Gie, rzeczywiscie - bardzo niepowazne ze strony Twojego Pana, ze faszeruje sie tym swinstwem... chyba nie zdaje sobie sprawy, jak bardzo to jest szkodliwe... skutkiem ubocznym, o ktorym mi wiadomo sa problemy z sercem, kilka razy slyszalam o mlodych chlopakach, ktorzy umierali na zawal, bo nalykali sie sterydow :ico_olaboga:
szkoda tez, ze ukrywal to przed Toba... pewnie bedzie musial sie niezle napracowac, zeby odbudowac Twoje zaufanie..

yoanna, jak poszlo dzisiaj z odbiorem Niny ze zlobka? :-)
a co do zdjec, to ja ciagle uzywam fotosika, ale wykasowalam wszystkie zdjecia - limit to 100, a ja tam mialam chyba 500 :ico_noniewiem: teraz jestem prawie na zero i moge jeszcze wgrac troche zdjec... nic za to nie placilam

aha... Gie, ja zadnego filmiku nie dostalam :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

22 paź 2009, 18:45

Hej :)

Nie wiedzialam,ze jak usune to bede mogla dokladac - zaczelam tak robic ale pozniej sobie mysle,ze pewnie nie podziala i nie skonczylam bo mam kilkaset zdjec do usuwania - od malenkiej nowonarodzonej Niny ;) ale juz widze funkcje 200 zdjec na stronie, zaznacz wszystkie i usun wiec sprobuje, bo musze w koncuzmienic zdjecie w podpisie! ;)

A co do zlobka to Nina byla super grzeczna, ani razu nie zaplakala, ladnie sie bawila, zjadla duzo i poszla spac :))) jak przyszlam to spala 30 minut wiec ja delikatnie glaskajac po policzku obudzilam (nigdy nie wiem co robic w takich sytuacjach no ale jakby zechciala spac 2h??) i szczesliwa biegala i smiala sie po tym wiec chyba bylo fajnie :) najgorsze jest to ze nie mialam zajec znowu :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: dobrze ze nie zdazylam zajechac za daleko kiedy do mnie zadzwonili - poszlam przynajmniej po karkowke ktora byla piekna i w promocji ;) i bede jutro robic obiad na 2 dni, bo moj maz narzeka,ze ostatatnio robie czesto zupy, a zupy to nie obiad, nawet z duza iloscia warzyw i ryzu lub ziemniakow :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

Dziewczyny zakladacie obuwie dzieciom w domu do chodzenia? Ja wlasnie jestem na kupnie pantofli i musze to zrobic bo krzywi noge do srodka bez, a z nie.. a poza tym jak stoi to kurczy palce - Wasze dzieci tez tak robia? Nie jakos znacznie, ale podobno kurczenie palcow jest oznaka,ze dziecko za szybko zaczelo chodzic i moga byc z tego konsekwencje nawet na kregoslup :ico_szoking: :ico_szoking: tak twierdzi rehabilitantka mojej sasiadki - ale chodzi glownie o kurczenie przy chodzeniu i o zly wplyw stania dziecka na paluszkach zamiast na plaskich stopniach (tego w sumie Nina nie robi chyba ze po cos siega albo tanczy przy stole :P ale na wszelki wypadek zastanawiam sie czy nie skorzystac z tego ze nie wykorzystalam skierowania do rehabilitanki i nie pojechac do niej (bo Nine zbadala na weselu znajoma mojego brata ktora jest jedna z lepszych rehabilitantek w Krakowie...) no nie wiem, nie chcialabym zeby cos bylo z jej stopkami, nogami ani czymkolwiek nie tak.....

Awatar użytkownika
Jagna30

22 paź 2009, 19:28

Dziewczyny zakladacie obuwie dzieciom w domu do chodzenia?
oczywiscie...
ja zakładam buciki-kapciuszki...z twarda pietka,zapinane na rzepy.
poza tym jak stoi to kurczy palce - Wasze dzieci tez tak robia?
tak,zauwazylam ze Emi tez tak robi.,ale nie ma raczej powodow do nie pokoju z tego wzgledu...dzieci tak robia...ale jak chcesz to przeciez mozesz sie skontaktowac z rehabilitantka i to skonsultowac... :ico_oczko:
rzeczywiscie, Jaspiemu wlosy nie ciemnieja, ciagle ma blond... dziwne, bo i nie ma po kim miec takich wlosow
podejrzewam ze predzej czy pozniej mu sciemnieja... :ico_oczko:
Emi tez ma jasne włoski.Ale to nie musi tak zostac.
Moja mama gdy była malutka miala blond wloski,az takie biale :ico_noniewiem: teraz jest szatynka...
chociaz...
u nas raczej nie ma blondasow,a moj brat ma wlosy blond..takie mial jako dziecko i tak mu pozostało...takze ,nie mowione.

[ Dodano: 2009-10-22, 21:06 ]
yoanna, zdjecie w podpisie-super... :ico_oczko:

ide do łózeczka,wlacze sobie jeszcze jakis film i spac,bo jutro do pracy...w ogole czeka mnie ciezki weekend :ico_olaboga: :ico_placzek:
duzo godzin,duzy ruch...wielkie zmeczenie...o ja biedna... :ico_placzek: :ico_oczko:

dobranoc kobitki...

[ Dodano: 2009-10-23, 07:23 ]
pierwsza :-D :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

witam z :ico_kawa: tym razem z herbatka..;)

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 paź 2009, 07:57

druga :-D :-D :-D

witam z herbatką :-D

[ Dodano: 2009-10-23, 08:04 ]
PS. SHOO - wyslalam Ci jeszcze raz filmik, skoro nie dostalas... :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Jagna30

23 paź 2009, 08:11

słuchamy z Milą -Baby Radia.... :ico_oczko:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”