Dzien dobry dziewczyny :))
Shoo, Gie - jak wstawiacie zdjecia? Czego uzywacie? Ja mam ten pieprzony limit na fotosiku i mnie trafia

na bobasach nie da sie chyba duzych zdjec wstawiac, na picassie nie widze linku bezposredniego do zdjecia ;(((
Shoo zdjecia sliczne :D Jaspi jakie ma juz duze wlosy! No i to z wesela piekne :) mam nadzieje,ze zmiescisz wiecej :D w ogole mialam sie juz kiedys Ciebie pytac - czy na Jaspera mowicie "Dżasper" czy "Jasper"? Tak sie zastanawiam czy w Polsce spolszczaja to, bo A. na pewno mowi dżasper :D
Ja mam takie koszmary ze jak przezyje dzisiejszy dzien to bede mega szczesliwa! Nina idzie dzisiaj do zlobka na 13.30, ja mam zajecia od 14.30 do 16.00 na drugim koncu Krakowa - i snilo mi sie,ze w ogole o niej zapomnialam i zostawilam ja w domu

a pozniej ze jej nie odebralam, bo tramwaj zla droga pojechal - a wszystklo przez to,ze musze ja odebrac przed 17 i mam niecala godzine na to zeby w szczycie przejechac z uczelni do zlobka (albo tramwajem z jedna przesiadka) albo samochodem z kolega, ale podrzuci mnie kilka przystankow od zlobka, i nie wiem co zrobic ;( bo tramwaje chyba nie stoja w korkach, samochody tak, nie wiem czy bedzie szybciej autem, a znowu tramwajem to trwa prawie godzine

pojechalabym z kolega gdybym wiedziala,ze sie przecisniemy przez miasto, ze nie przedluza sie zajecia, bo ja zawsze moge sie z nich zwolnic i wyjsc wczesniej.. gdyby to nie byly godziny szczytu kiedy wszyscy wracaja to bym sie nie martwila, ale to bylby najwiekszy koszmar gdyby Nina zostala sama w zlobku i musiala na mnie czekac, chyba bym sie rozryczala nie mogac przyspieszyc i biec do niej

no nic pogadam z kolega, moze zechce wyjsc ze mna 15 minut wczesniej ;) a moze zajecia skoncza sie po godzinie? :P
No nic ide bic sie z myslami i sprzatac, bo mala mi usnela wlasnie wiec wykorzystam to i umyje podlogi.
Milego dnia! :)
BTW: Gie z tymi sterydami to faktycznie przesada

moj M cwiczy juz kolejne lata na silowni, teraz bierze białko i kreatyne - najpierw na mase a pozniej bedzie rzezbil, na szczescie nie ma takiej potrzeby wrzucac nic innego - w ogole sterydy bez sensu to takie nienaturalne, a jak zacznie szybko rosnac, to pojawiaja sie rozstepy, niszczy sie skora, wypadaja wlosy, bedzie bardziej agresywny, moga mu sie robic piersi jak u kobiety ;) (swoja droga gdyby to u kobiet tak dzialalo to moze bym sie skusila ;) ale w ogole skutkow ubocznych przyjmowania sterydow jest tak wiele, ze to jakas masakra! Wejdz mu na ambicje i powiedz,ze to slabe przyjmowac sterydy zamiast naturalnie zwiekszac swoja mase i rzezbic cialo, moze poskutkuje?
Albo pokaz mu zdjecia co sie dzieje, ze niektorymi po sterydach!