- hehe,pewnie szczegolnie dla corci to Ola jest fajna lalabo oni by sie chceili z nią bawić;)))

tylko tu też jest kwestia tego, że jak ktoś przychodzi to wszyscy do tego dzidziusia a starszego nikt nie widzi i z tym też trzeba się niestety zmierzyc, ja pamiętam jak moja koleżanka urodziła 3 dziecko, jak pojechałam do niej to miałam dla 2 starszaków po opakowaniu mamby - niby nic a jednak, na początku przywitaliśmy się z nimi Damian dał im tą mambę zapytałam co tam u Was a dopiero potem poszłam do dzidziusia dac jemu upominek i oni na to nie zareagowali, bo byli ważni w 1 kolejności i Ewelina mówiła, że byłąm pierwszą i jedyną osobą która tak zrobiła i pomyślała o starszych a tak zazwyczaj wszyscy do małego a on iz nosami na kwinte w koncie, bo przecież nie będa konkurować z noworodkiem...a taka ogolna zazdrosc- zeby straszak nie poczul sie odzucony i myslal ze rodzice bardziej kochaja maluszka- najepiej zabic jest sposobem angazowania straszaka w zycie niemowlka np. pomoc przy przebieraniu, aby podal pieluszke albo przyniosl reczniczek itp
torby nie mam spakowanej, ale jakby co to praktycznie wszystko uszykowane w jednym miejscu więc tylko wrzucić i jużTy tez juz na finiszu,torba spakowana?
no dokładnie, też mi się tak wydaje, że mimo wszytsko przykro a tak nawet jak to nie jest danego dziecka/-ci impreza to nie czują sie takie pominięteja nawet jak jedno dziecko ma urodziny czy cokolwiek to kupuje zawsze chociaż czekoladę czy soczek ale zawsze coś.. bo nawet jak dziecko starsze jest to przykro w takiej sytuacji jest...
- u nas szczesliwie nikt gafy nie popelnil,zawsze ktos mial jakas czekoladke dla Andrzejka ale ja i tam mialam kupiona kinderczekolade,gdyby ktos jednak zapomial,zeby ewentualnie malemu dacMam nadzieję, że i u mnie większośc pomyśli o Damianie, bo nie chce mi się każdemu z osobna uzmysławiac
- dokladniebo nawet jak dziecko starsze jest to przykro w takiej sytuacji jest...
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Semrush [Bot] i 1 gość