Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 maja 2009, 21:30

Gabi a moze tez cos w tym jest jak mowisz.. Sprobuje chociaz naprawde sie obawiam bo znam mojego tescia,i mam bardzo duze trudnosci zrozumiec jego zachowanie .. Tesciowa i moj maz juz do tego przywykli.. a ja nawet po 5 latach bycia tutaj w De jakos za chiny nie umiem..?? No ale pojde tam w ten czwartek i zobacze jak bedzie..? I masz racje zawsze moge sie ulotnic jak mi sie cos nie spodoba.. Dobry pomysl.. :-) Dzieki..

[ Dodano: 2009-05-19, 21:33 ]
Gabi dziekuje za zaproszenie,mile to bardzo,ale to taka jakas jestem niesmiala na poczatku,tym bardziej ze nie znam tamtych dziewczyn .. one sa fajne i smieszne takie bezposrednie niewiem pomysle nad tym.. Ale mile ze tak mi zaproponowalas.. :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 maja 2009, 21:38

Gabi masz racje,denerwuje mnie ta sytuacja,ale tylko dlatego ze nie umiem zrozumiec zachowania mojego tescia,jak on moze taki byc?? Wszyscy na okolo mowia ze on jest chory itd.. A i ja wiem ze nic sie nie zmieni nasz kontakt,znam tego mojego tescia,on jak sobie cos do glowy ubzdura to pozniej nikt mu nie przetulmaczy.. Takze pojde tam na ten Dzien Ojca,tylko ze swiadomoscia ze nic sie nie zmieni,ale tylko ze sie nazywa ze tam bede.?Niestety.. chcialabym zeby bylo inaczej ze moze sie jakims cudem pogodzimy.. ale wtedy mowie .. to bylby naprawde Cud :->

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 maja 2009, 21:40

Ok to moze i dolacze tam do was.. Mam nadzieje ze dziewczyny tam mnie tez polubia,jak tutaj na tym u nas wateczku.Zobaczymy :->Ale sprobowac moge :-)

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 maja 2009, 21:44

Gabi tak sytuacja przykra,najbardziej sie boje ze mi tesc powie takie haselka w stylu,po co przyszlam i ze bym mogla pojsc.. Takie mam najbardziej obawy.. No ale zawsze moge i wyjde jak mi tak powie.. Oh glupie mam uczucia.. bo z moim tesciem nigdy nic nie wiadomo jak zaareguje..??

[ Dodano: 2009-05-19, 21:45 ]
Gabi ja tez uciekam,dobranoc i do juterka Buziaki dla was papa

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 maja 2009, 21:52

Gabi zobacze jak bedzie,ale boje sie tez troche.. Bede sie starala tescia unikac,jak bedzie szlo.. bede rozmawiala z tesciowa wiecej albo ze szwagrowka :-) No i ciekawa jestem..
Ja tez uciekam juz,milo sie z toba rozmawialo .DO jutra.Pa.

[ Dodano: 2009-05-20, 20:36 ]
Dobry wieczor :-)
U nas dzisiaj byl fajny dzien.Do polodnia bylismy na spacereku,bylam u lekarza po skierowanie do mojego ginka,bo juz w poniedzialek mam wlasnie termin,i pozniej jak sie Marcusek wyspal bylismy na ogrodku u nas,byla piaskownica,slizgawka i hustawka,podobalo sie bardzo moim dzieciom.A pozniej ladna byla kapiel i juz do 19 30 moje dzieci ladnie spaly.
A powiem wam ze cos sie chyba mojemu tesciowi polepszylo..Dzisiaj moj maz i tesciowa pojechali na camping tam troche porzadku porobic,skosic trawe i zywoplot.A tesc do mnie zadzwonil i powiedzial zebym powiedziala Mirkowi zeby kupil mu Puschkina(taka wodka :-) ) ale mimo wszystko zadzwonil.. wiec mysle ze juz skonczy sie na mnie obrazac i bedzie nareszcie normalnie..Zobaczymy..
Ale mojego meza i tesciowej jeszcze niema.. cos mi to juz za dlugo jest??Powinni juz przyjechac spowrotem..?Pewnie lada chwila przyjada..
Kurde a tu takie pustki?? Dziewczyny gdzie jestescie???!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 maja 2009, 22:30

A powiem wam ze cos sie chyba mojemu tesciowi polepszylo..
może wreszcie zrozumiał,że nie był miły dla Ciebie :ico_noniewiem:

U nas od kilku dni jest piękna pogoda, większość dnia spędzamy na powietrzu. Patryk tak się wyszaleje,że wieczorem zaraz po bajce Patryka już nie ma, kochane dziecko, kładzie się, 5 minut i zasypia :ico_brawa_01: .

A i jeszcze muszę Wam się pochwalić - od 3 dni Patryk sam potrafi jeździć na rowerku, tzn. jeszcze na czterech kółkach ale nie trzeba już Go pchać, sam pedałuje.

[ Dodano: 2009-05-20, 22:31 ]
Gabi, niezły urlopik się Wam szykuje :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 maja 2009, 22:48

Iwona fajnie ze jestes,i my tez mamy podobnie tez mamy fajne cieplutkie pogody i jestesmy duzo na dworze.Super ze Patryk juz ladnie sam pedaluje :ico_brawa_01: ,czyli jeszcze chwilka i bedzie mogl bez dodatkowych kolek na rowerku jechac :-)

Dzisiaj tez Nicolka jechala na takim rowerku tylko ze ja trzymalam,i nawet tez pedalowala.. takze sie bardzo ucieszy jak bedzie miala taki rowerek na urodziny :-)
A teraz uciekam spac,bo zmeczona jestem.. Milej nocki :ico_spanko:

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 maja 2009, 11:20

Dzien dobry :)
Tak to juz dzisiaj ten Dzien Ojca mamy tutaj w De :ico_haha_02: ale mam jakies inne nastawienie.. ze ja mu nic nie zrobilam i jestem niczemu winna i poprostu poczekam jak to tam bedzie,i nie dam sie sprowokowac.. a moze sie znowu tesc przelamie i bedzie normalny.. chcialabym.. zobacze :->
Pozatym to u nas dzisiaj bedzie naprawde Piekna pogoda,nawet do 30 ° C. Marcusek spi,a Nicolka psoci u taty :-) A tak to wszystko Ok.
Milego dnia wam zycze..

Gabi tez zapowiada sie wam super weekend.. My jutro musimy trawe pokosic bo znowu jest dluga.. a w sobote niemam pojecia co bedziemy robic.. w kazdym razie odpoczywac bedziemy a jak niewiem. :ico_oczko: :ico_haha_02:

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

21 maja 2009, 15:50

Cześc dziewczynki.
Przepraszam że troche zaniedbałam Was :ico_wstydzioch:
U nas zmiany, w końcu mamy datę chrztu dla Antośka, początek sierpnia...troche to trwało, ale było sporo przeszkód i nie mogliśmy wcześniej.
No i w niedziele urodzinki Tolka, mamy już prezent...i sami wrecz nie możemy się doczekać...
mamy ogromną remizę strażacką strażaka Sama :ico_oczko:
z odgłosami, figurkami, wozami i nawet sa takie kulki, imitujące wodę. :ico_brawa_01:
No i bilety do Thomas landu na niedziele, nie mogę się doczekać jaką Toluś będzie miał minkę jak spotka Thomasa i Jegoi przyjaciół :-D

Poza tym OK, ja coś ostatnio mam gorszy nastrój...nie wiem może to tez wpływ @ :ico_wstydzioch:

Postaram się pisać systematycznie i doczytać WAS.
Buzki.

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 maja 2009, 20:25

Witam :)
A my jestesmy juz po Dniu Ojca :-) I wiecie .. Bylo Super :ico_szoking: :ico_brawa_01: Naprawde tesc chocby odmieniony chocby sie nic nie stalo normalnie ze mna rozmawial i ogulnie bylo fajnie,pogadalam tez z moja szwagrowka Monika,i jej powiedzialam ze moze kiedys sobie po polsku pogadamy,a ona ze zobaczymy bo Monika sie uczy polskiego. No i dzieci sie ladnie wybawily i teraz juz super sobie spia,tak spokojnie,byly juz zmeczone moje dziecinki.
A pozatym to az sie zdziwilam ze tak bylo fajnie dzisiaj tam u tesciow.. Nawet oplacilo sie tam isc bo bylo tak normalnie i milo,a ja tak sie martwilam tym tesciem,...a teraz wiem ze on jest naprawde chory i to przez to sie tak zachowuje.

Ogulnie to wszystko Super,Marcusek juz tak sobie fajnie i smialo chodzi,i nawet trzyma cos w raczkach i idzie smialo,a Nicolka to tak mnie nasladuje ze szok.. Pomalowalam sobie paznokcie dzisiaj ona tez swoja raczke nadstawiala,i tak ze wszystkim jest.. :ico_haha_02:

Gabi moja Nicolka tez ma ucieche jak moze po kaluzach depatac,najfajniejsze jest ze jak Nicolka tak skacze po tych kaluzach to Marcusek tak sie smieje i tak mu sie to podoba :ico_oczko: Super ze Emilce sie tak podobalo skakanie po kaluzach to naprawde swietna zabawa.

Magda fajnie ze jestes,kurde to Antos bedzie mial radosc tyle dostanie pieknych prezentow.. super.. :ico_brawa_01: A i ja niemam za dobrego nastroju przed moja @ wiec to minie,nie martw sie :-)

Ok to uciekam,milego wieczorku jeszcze :-)

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”