glizdunia no ja juz mu wytknełam co o tym mysle i co, jak slysze te kolejne nic nie znaczace przepraszam to mi sie normalnie gotuje w srodku i on nie wiedzi w tym nic złego ze sobie wział urlop bo go szwagier zaprosił nosz..ku..to sie nie zmieni, a jak mam to skonczyc jak jestem tchorzem..kurde..zarzekałam sie ze nigdy przenigdy nie dam sie tak traktowac z powodu alkoholu..jak to skonczyc?
mialam problem zeby sie na TT dostac i Wy pewnie tez wiec napewno dlatego nikogo nie bylo tyle czasu
Maya ma swietny apetyt...wstala to zjadla obiadu polowe porcji-ziemniaki+klopsiki w pomidorowym sosie,za pol h sporo rodzynek,kompot z truskawek +warzywne organiczne ciasteczka a za godzine pol kromki chleba,pol parowki+2 duze plastry pomidora...i jeszcze wszystkiego jej zostalo troche na talerzyku wiec pewnie doje za pol godzinki,ale fajnie bo ona taka chuda jest
Doris,no to okazja w tej Wawie ceny kosmiczne co?
pokazuj sie w swiezych wlosach!!
tak jak myslalam,bajeczka o ptaszku leci i Maya buja sie w rytmie i dojada z talerza
[ Dodano: 2009-01-20, 19:33 ]
Doris,no to maja byc wisnie,ale raczej takie wlasnie z syropu lub kompotu wiec mysle ze rozmrozone tez wchodza w gre bo beda odpowiednio miekkie nie?
Jestem i ja, zupełnie nie w temacie Codziennie was podczytuję i obiecuję sobie, że coś skrobnę, a w rezultacie o 21 padam na ryj ... W ferie mam zajęcia w innej, bardziej wymagajacej grupie Tam nie ma mowy o nudzie i monotonii
Przeziębiona, jutro i czwartek mam na szczęście wolne ale za to pracuję w wekend po południu bo jedna z pań na chorobowym. W ogóle u nas epidemia grypy, lekarze nie nadążają przyjmować ludzi
Pokażę wam zdjęcia, które wydrukowałam i wstawiłam w anty-ramy, a jutro wręczę teściowej, moim rodzicóm i moim dziadkom z okazji świeta Babć i Dziadków
witajcie kochane
my juz w domku umowa podpisana a ja spedzilam cudowny dzien z naszą gosią
jest genialną kobietką i szkoda ze tak daleko
mam nadzieje że jeszcze bedziemy mialy okazje sie spotkac
Kamila,ladny prezent dla dziadkow,szkoda ze pierwsza focia mi sie nie otwiera ...masz wolne to odpoczywaj bo jednak pracowity czas sie zbliza...i unikaj moze zatloczonych miejsc i tym bardziej przychodni gdzie choroby wlaza jedna na druga
Jagodka,poznalas nasza Gosie?jejka ale Ci fajnie ...no tez bym chciala...a co robilyscie fajnego co?zdjec oczywiscie nie masz co?
Daria hehe nie dam rady unikać zatłoczonych miejsc, w Domu Dziecka każdy kicha, prycha a ja między nimi ... Do lekarza póki co się nie wybieram, leczę się ogólnie dostępnymi specyfikami. Dobrze, że mały póki co zdrowy. I oby tak zostało