Awatar użytkownika
Mama_Ania
4000 - letni staruszek

28 maja 2009, 12:05

Hej.
Co tak cicho? Gdzie jesteście?
Kristi, pięknie dzieci razem maszerują :ico_brawa_01:
U nas pogoda do niczego się zrobiła, więc ze spaceru nici. Rano byliśmy na szczepieniu Kluska i z wynikami hormonu tarczycy. Mały ma niedoczynność. Dostaliśmy skierowanie do endokrynologa do Białegostoku. Wizytę wyznaczyli nam na 24 czerwca.
Teraz Patryk śpi, Kinga bawi się, ja dopijam kawę i muszę wziąć się za porządki.

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 maja 2009, 13:04

Dzien dobry :-)
A ja mam dzisiaj bardzo pracowity dzien..
Wysprzatalam juz cale mieszkanko na Blysk :-) I nawet dzieci ladnie wykapalam i teraz sobie moje pociechy kochane Spia,oboje.Marcusek o 12 00 zasnal a Nicolka o 12 35 :-)
A ja zaraz ide pod prysznic,a pozniej musze zrobic liste tak mniej wiecej na zakupy,bo zawsze zapominam w sklepie co chce kupic.. :ico_noniewiem: :ico_haha_02: Pozatym to u nas dzisiaj pogoda nie za ciekawa.. wieje wiatr i zimno jakos.Ale pozniej pojedziemy na zakupy to sie troche moje dzieci tez przewietrza :-)

Mama_Ania to tak ja u mnie,tez sie wzielam za porzadki dzisiaj. Dzieki,oj tak lubia sobie spacerowac razem moje dzieci,duzo zdrowka i powodzenia zycze Patryczkowi. Moja tesciowa ma tez niedoczynnosc tarczycy i musi tabletki jodowane brac.A moja mama miala nadczynnosc tarczycy i musieli jej wyciac ta tarczyce.. O rety to zawsze jest takie skomplikowane z ta tarczyca?? Ale napewno bedzie wszystko dobrze.

No cos u nas taka jakas cisza ostatnio.. Ale moze ona minie :-)

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

29 maja 2009, 00:13

Aginka, oby te butki pomogły :ico_sorki:

Dzieki sama jestem dumna z Tolka, bo on batrdzo czesto mówi nam że nas kocha, że jesteśmy kochani i to tak bez powodu, bezinteresowni, ciesze się że Go tego nauczyliśmy...jestem dumna :ico_brawa_01:

Aniu trzymam kciuki za Was za Patryczka, nie ciekawie z tą tarczycą, ale lepiej to sprawdzić teraz.

U nas pogoda śliczna się znowu zrobiła, dzisiaj spacerowaliśmy, graliśmy w piłeczkę, byliśmy na placu zabaw, no i kupiłam Tolusiowi sandałki, bo już tak mu gorąco w nózie było. Cieszę się , sandałki porządne, fajne.

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 maja 2009, 07:23

Dzien dobry
Moje skarbki jeszcze spia,a ja zaraz ide moje pierdoly zobaczyc bo wczoraj bylismy na zakupach i nie ogladalam moich dwoch seriali,za to dzisiaj rano zobacze powtorke :-) To niemieckie takie soupsy(AWZ I GZSZ .:->)
Pozatym to dzisiaj juz idziemy do miasta kupie dzieciom ich ulubione Brezle,pogode mamy nawet Ok,ale w nocy padal deszcz.

Magda fajnie ze Antos ma sandalki,ci mowie jak Nicolka uwielbia swoje sandalki,tak sie do nich przyzwyczaila ze tylko w nich chce chodzic,a Marcusek lubi swoje takie adidaski,dobrze mu sie w nich chodzi. :-)

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 maja 2009, 12:56

Hej :-)
Dzisiaj przyszedl poczta rowerek taki trzykolowy dla Marcuska,zdjecia nowe jak bedziecie chcialy zobaczyc to wkleje na ta stronke co mam w podpisie :-> Pozatym to Nicolka wiecej na nim jezdzi.. ale Marcuskowi sie tez rowerek podoba i troche potrwa zanim sie przyzwyczai.. ale udal sie nam zakup.A na Dzien Dziecka moje dzieci dostana Auta :-) Jedno takie wieksze a drugie mniejsze.. Nicolka tez lubi sie autkami bawic,a do tego kupilismy takie ladne ubranka dzieciom,Nicolce taki komplet spodenki i bluzeczka,a Marcuskowi spodenki i koszulka. Takze fajnie wszystko skompletowalismy,i Marcusek tez dostal ten rowerek tak w sumie bez okazjii.. a moze niech bedzie tez ze na Dzien Dziecka :ico_haha_02:
Jak sie moj chlopczyk obudzi to pojedziemy na zakupy,musimy jeszcze cos do picia kupic :->
A w niedziele idziemy na obiadek do mocih tesciow,tesciowa zrobi Kaczke mniamm :-) Smakuje mi jak tesciowka gotuje.

Gabi dziekuje za mile i piekne slowa,komplemenciki.Tak moje dzieci kochaja sie,Nicolka jest strasza i tez zaczyna uwazac troche na Marcuska,i jak widzi ze Marcus robi co niema(psoci) to do niego mowi Beijbi Nie,Bejbi Be ;-) ze ma tak nie robic i ze tak jest zle czyli Be :ico_haha_02: Emilka tez bedzie napewno super starsza siostra,tak samo opiekuncza jak Nicolka.Trzymam kciuki :-)

Awatar użytkownika
Mama_Ania
4000 - letni staruszek

29 maja 2009, 13:18

Hej
Kristi, po prostu wzorowa starsza siostra z Nicole :ico_brawa_01: . Fajnie, że macie zaplanowaną niedzielę. A presenty pewnie śliczne maluszkom kupiliście
Gabrysiu, nie znamy przyczyny tej niedoczynności tarczycy Kluska. Mam nadzieję, że więcej dowiemy się w Białymstoku u lekarza. Najgorzej, że to jeszcze miesiąc...

Moje smyki pospały dzisiaj ślicznie, a ja z nimi. Patryk wstał przed 7 na mleko i zasnął. Kinga zasnęła wczoraj z G. w naszym łóżku, o 3 ją przeniosłam do niej, bo jakoś za mało miejsca miałam :-D , a rano znowu była u nas... I tak spaliśmy do 9:30 :ico_szoking:
Pogoda jakaś nieciekawa, więc pewnie teraz nigdzie nie pójdziemy. Zresztą Patryk układa się do spanka.
Ja wstawiłam zupkę warzywną, później usmażę rybę i ugotuję ziemniaki i będzie obiad.

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 maja 2009, 17:13

A ja rybke na obiad mialam wczoraj :-) razem z frytkami.
Juz jestesmy po zakupach.
Nicolka troche teraz marudzi bo juz spiaca jest,nie spala dzisiaj w ciagu dnia.
No i taka pogoda jest smieszna.. ten wiatr tak mocno wieje i zimno jest.. Taki rowerek chcemy kupic i kupimy Nicole na urodzinki :
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... 0415066091

Wpadne wieczorkiem :-)

Mama_Ania zgadzam sie z Gabi,tak dlugo czekac trzeba na wazny termin dziecka.. ..

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 maja 2009, 21:12

A moje dzieci juz spia,a ja patrze na Milionerow na Rtl i jest wydanie takie inne bo graja tam znani aktorzy,komedianci itd..
Pozatym ok.

Gabi fajnie ze ci sie rowerek podoba,tam jak troche pojdziesz na dol na stronke to jest wieksze zdjecie tego rowerka :-)
Mam nadzieje ze sie bedzie Nicolce podobal.Jak go widziala na zdjeciu to az sie usmiechnela .. Zobaczymy.. Ale go kupimy malej jeszcze przed naszym urlopem.

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

30 maja 2009, 00:43

Dobrywieczór...hihi ja dopiero teraz
Moje dziecko dopiero niedawno zasnęło...rety...no ale nie dziwota skoro spał ze dwie godznki w dzień i to ok 18 sie obudził. potem szybkie zakkupy, trochę zabawy na ogródku i dopiero taka pora na sen...może juz będzie spał.

Kristi super ten rowerek, bardzo ładny.

Przepraszam że tak krótko ale jestem padnięta... :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Mama_Ania
4000 - letni staruszek

30 maja 2009, 12:33

Dzień dobry :-)
Kristi, śliczny rowerek :ico_brawa_01: Malutka będzie szczęśliwa, jak go dostanie
Magdalena_82, oj, ale Ci Antoś brykał. Ale jak się wyspał w dzień, to później nawet nie myślał o odpoczynku. :ico_haha_01:

My po spacerze i zakupach, teraz Młody śpi, Kinga wlazła pod kocyk i odpoczywa. G. pojechał na naszą działkę trochę porządkować (jest przy domu teściów, i "mały" śmietnik się tam zrobił :ico_zly: ). Za godzinkę wróci i pewnie na grilla się wybierzemy. Super, bo mi się obiadu nie chce robić :-D .

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”