Aga78
Umiem skakać na skakance po całym forum

07 mar 2008, 12:24

Karolina a ja mam takie pytanko: czy u Was rzeczy dla dzieci firmy NEXT też są takie drogie???

Awatar użytkownika
karolina-ch
Śmigam już bez trzymanki po forumku

07 mar 2008, 12:51

http://www.next.co.uk/shopping/children ... 2_04_01_02

oto link do sklepu on-line, az tak drogie nie sa w porownaniu z cenami innych sklepow i na warunki zarobkowe w uk sa tak akurat, wejdz sobie na ta stronke i sie rozejrzyj :)

[ Dodano: 2008-03-07, 11:56 ]
ja szczerze powiem zeby zrobic zakupy w sklepie nie on-line musze jechac autem do duzego miasta jakies 40 minut, ale poki co kupuje jej tujtaj na miejscu, postanowilam ze jak juz zacznie troche chodzic to wetdy kupie jej jakas ladna sukienusia i takie ciuszki dorosle i wtedy sie wybire do takich wlasnie sklepow, bo jak ona taka mala to sukienki to nieporozumienie, ona miala kilka ale to niewygodne, trezba co chwilke jej to obciagac i szybko wyrasta, teraz najlepsze sa pjace i spodnie dresiki, a jak juz bedzie troszke wieksza to pomysle o jakiejs ladnej sukieneczce, chociaz tak sie mowi a czasem sie nie mozna oprzec :ico_brawa_01:

Aga78

07 mar 2008, 13:07

właśnie oglądnęłam stronkę----super
dlaczego nie zajmujesz się sprzedażą rzeczy przez neta ???? chcę kupić Julce teraz buciki i zapłacę dwa razy więcej :ico_oczko:

Awatar użytkownika
karolina-ch

07 mar 2008, 13:13

:ico_noniewiem: :ico_noniewiem: nie wiem, a jakie te buciki? z nexta? znalazlas je na tej stronce?? chcesz to tobie zamowie a potem moge ci podeslac??

Yvone
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

07 mar 2008, 13:21

Z chrzcinami załatwione. Ksiądz okazał się super i nawet nie zadawał krępujących pytań o ślub kościelny, bo takowego nie mamy. Nawet nie wziął pieniędzy. Ustaliłam datę na 30 marca, po świętach, bo na święta jedziemy do rodziców.
Współczuję śmierci matki pasierbicy. Bo to straszne dla dziecka mimo że ma was. Na szczęscie będzie teraz w normalnej rodzinie.
My też ostatnio przeżyliśmy tragedie. Przyjaciel mojego męża zginął w wypadku samochodowym. Wczoraj był M na pogrzebie. Ja zostałam w domu. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że zostawił zonę w 7 miesiącu ciąży.
Brawa dla Szymusia za mama i mamu.
Karolinko zdjęcia super. Takie wymazane dziecko to chyba jest najsłodsze
Słuchajcie mam sąsiadkę, ona jest teraz też w ciąży, ale dziwnie się przy tej ciązy zachowuje. Nie widuję się z nią często,, bo staram się unikać, ale ostatnio dostałam od niej taką wiadomość
(Co to weekendu i spotkania to nie wiem jak to powiedziec, zeby Ci nie bylo przykro, ale dla mnie jako przyszlej matki i Jacka jako ojca takie odwiedziny z Amelk± to wielka frajda i mowilas wczesniej, ze wpadniesz z nia wiec sie nastawilismy. Nie gniewaj sie, ja wiem ze Ty ja masz na codzien ale my nie. Moze wpadnij z nia, my sie nia nacieszymy, a powiedz Marcinowi, zeby po jakims czasie po nia przyszedl a my sobie na spokojnie pogadamy? Albo raz wpadnij z nia a nastepnym razem bez niej, zeby odpoczac. Sama zdecyduj. Powiem szczerze ze ona jest taka sliczna i fajna, ze juz sie tego spotkania doczekac nie moge, nawet Jacek o co bym go wczesniej nie podejrzewala)
Powiedziałam na odczepnego kiedys że może wpadnę. Teraz nie wiem czy nie przesadzam, ale wydaje mi się, że bywa nachalna i tak to odczuwam jakby Amelcia miała byc zwierzątkiem w zoo lub jakimś eksponatem w museum. Powiedzcie mi czy ze mną jest ok i czy ja nie przesadzam, bo ja już zgłopiałam. wiem , że będąc w ciąży uwielbiałam patrzeć na dzieci i byłam spragniona kontaktu z nimi, ale do żadnej z koleżanek z dziećmi tak nie podchodziłam. Jakoś tak mam mieszane uczucia.

Aga78

07 mar 2008, 13:23

Korolina czemu nie :ico_brawa_01: :-) może zrobimy mały interesik :-D mnie się bardzo te rzeczy podobają i jestem z nich zadowolona

a jak myślisz ile czasu trwałaby przesyłka i ile by kosztowała?

Awatar użytkownika
karolina-ch

07 mar 2008, 13:27

no nie wiem, zalezy jak predko to chcesz bo ja moge pomyslec i moze cos tu zorganizuje, przesylka moze byc kolo 10 funtow, raczej nie wiecej, z tym ze ja zamowie to co ci sie podoba przez neta, bo nie wybieram sie do tego sklepu, napisz co ci sie podoba, rozmiar i wogole i zobaczymy :)

[ Dodano: 2008-03-07, 12:29 ]
lece karmic Amleusie, odezwe sie potem, moge podeslac ci jeszcze jedna stronke, popatrz sobie na te ciuszki, sa sliczne:)
http://www.mandco.com/icat/10030020

Aga78

07 mar 2008, 13:43

Yvone, nie wiem na jakiej stopie koleżeńskiej jesteście- ale jak trochę bardziej niż "cześć" to jest nachalna- tłumaczy ją to, że jest w ciązy i wtedy faktycznie pragnie się dzieci szczególnie takich słodkich jak Amelka

karolina-ch, ale ja nie chciałabym Cię naciągać :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
karolina-ch

07 mar 2008, 13:50

Aga ja poczcie to za bardzo nie ufam, i to nie chodzi o Angielska ale bardziej o Polska strone, wysylka kurierem do 10 kg kosztuje 20 funtow, i to jest o wiele pewniejsze, zastanow sie, moze sobie cos upatrzysz i jesli bedzie Ci sie to oplacac to wtedy pogadamy konkretnie, ja na tym zarobic nie chce ale zeby sie nie okazalo ze z wysylka to wyjdzie tyle samo co kupisz sobie to samo w sklepie w Polsce, pomysl :ico_haha_01:

[ Dodano: 2008-03-07, 12:55 ]
aha i taka przesylka by szla okolo 3-4 dni.

yvonne jakas dziwna ta twoja kolezanka ale moze po prostu rzeczywiscie chce sie nacieszyc Twoja corenka, sama nie wiem :ico_olaboga:

dobrze ze z ksiedzem wam sie udalo u nas bylo duzo pretensji ze nie mamy koscielnego, ja nie mialam tez bierzmowania ale nasz proboszcz rowny chlop i sie zgodzil, tylko przy wpisie do ksiegi taki jeden ksiadz inny nam zrobil pogadanke ze my bez slubu i wogole a ja sobie mysle ze jakby wiedzial ze nie mam bierzmowania to by chyba sie ta sutanna nakryl :-D a ja robilam bierzmowanie kilka dni po chrzcinach :-D no ale sa rozni ludzie i to niewazne czy ksieza czy nie....moj proboszcz okazal sie wyrozumialy.

Aga78

07 mar 2008, 13:57

karolina-ch, jasne, że dla jednej rzeczy się nie opłaca :ico_oczko:
ta druga strona z ciuszkami też rewelacyjna :ico_brawa_01: a ja jestem okropna, bo taka prawdziwa baba ze mnie tylko ciuchy i ciuchy :ico_wstydzioch: :-D

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”