[ Dodano: 2009-02-03, 18:31 ]
pochwal sie co kupilasdobra po co sie stresowac zaraz jade na zakupy, bede wieczorem,
ja bardzo chętnie. Jestem dzisiaj zła Mala już mnie poprstu wyprowadzila z rozwnoagi. Miaczy i miączy. Chloery można dostać. Nie dość że po południu się nie wyspała bo spała z przerwami 40 min to potem cały czas jej coś nie pasowalo. Aż już sie tak wkurzyłam, że pojechalismy do biedronki zeby dziewuszysko male się rozerwało ale jak tylko wracaliśmy do domu i zobaczyła gdzie przyjeżdżamy to od razy taki koncert urządziła że szok teraz jeszcze nie śpią dziadokiChodźcie - podrinkujemy sobie
dlaczego 2? Po 9 miesiącu już 3 się podaje.kupilam mu zwykle 2 i smaczny sen.
hehe.. a dopiero co pisałaś, że cierpliwie zniesiesz marudzenie Julki, byleby zęby wyszłyJestem dzisiaj zła Mala już mnie poprstu wyprowadzila z rozwnoagi. Miaczy i miączy. Chloery można dostać.
no z mojej wiedzy wynika ze "trojkę" podaje sie po roczku?dlaczego 2? Po 9 miesiącu już 3 się podaje.
moj tez uwielbia te mleczka...kupilam malemu Bebiko na sprubowanie, bo odkrylam ze bebiko ma probiotyki a kosztuje polowe co nan active kupilam mu zwykle 2 i smaczny sen. obydwa mu bardzo smakowaly!!!
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość