jako trzecia

wiem wiemPATI - miło Cię widzieć... wszystkie o Tobie pamiętamy...

Maly siedzu na sofie, oglada VIVE i gryzie paste do zebow a ja weszlam na chwilke chociaz sie przywitac.
Gie, no to widze, ze nie jestem sama, ja tez nie mam pojecia jak mam na jego zachowanie reagowac. W foteliku do karmienia tez wywija mi numery i tez latam z nicm po calym mieszkanku, zeby go nakarmic.
Od jakiegos czasu to takie numery nam odstawia na zakupach, ze wstyd z nim gdzies jechac, wyje w wozku, chce wszystko brac co lezy w koszu, a jak nie dostanie to wyje, az robi sie purpurowy, dalam mu ostatnio cos z wozka, a przy kasie babka sie patrzyla na mnie jak na idiotke i sie pytala go czy mu smakuje,a co ja mam zrobic jak on tak wyje

Boje sie, ze on ma ADHD

Wczoraj zapisalam sie na stronke Vitalii i wykupilam miesieczna diete (49 zl) Zamierzam na powaznie sie za siebie wziac, bo przybieram i przybieram i jak tak dalej pojdzie, to niedlugo zaczne sie toczyc...![]()
tez bym z checia cos takiego zrobila dla siebie, bo tyje i tyje, zre za przeproszeniem i nie moge sie opamietac,, nie moge na siebie patrzec

o kurna, efekt powalajacy, ja bym chciala tak 10-12 kg zrzucic, ale nie moge sie zmobilizowac i niestety lenistwo.moja kolezanka z grupy sie tak odchudzala (tez dieta opracowana specjalnie dla niej) i w 19 tyg. zrzucila 26 kg
ale kochana nikt tego nie powiedzial.dziewczyny ani nie zmuszam ani nie zabraniam iść P. do tej pracy.
Tylko ja uwazam, ze chlopowi nie wypada siedziec w domu na nonono

zgadzam sie z tym, powinien chociaz zajac sie dzieckiem, w sumie to ja myslalam, ze on siedzi z Majkasiedzi dorosly chlop w domu i nie dosc, ze nie spieszy Mu sie do pracy, to jeszcze Ty musisz oddawac dziecko do Niani i za to placic??????

u nas to samo, tylko nie zawsze, ale tez juz kilka razy sie nam tak zdarzylo, ze wyje i wyje a ja nie wiem o co chodziw nocy budzi sie ciagle z placzem i nie wiadomo o co jej chodzi... to nie wyglada na taki placz, jakby cos ja bolalo...
A ostatnio od kilku tygodni nie chce w ogole mi pic mleka na noc, wypija tylko 100 ml, juz io tak samo mlako pije, bo jak dodawalam kaszke to w ogole nie pij, nie wiem czemu tak jest i tak tylko pioje raz dziennie