superaa, miałam się chwalićKrzysiek dzis zrobił mi niespodziankę i kupił elektroniczną nianię Philipsa

[ Dodano: 2008-12-03, 20:06 ]
milutka, no to niezły prezent dostałaś

ja już po kolację, położę się i zobaczę co jest w tv
mnie to się wydaje wręcz odwrotnie - zbytnie oszczędzanie sie w czasie ciąży może powodować alergie. Niech się maluch przyzwyczaja, ja tam po porodzie też nie zamierzam odstawiać cytrusów, chyba, że się okaże, że mały alergię, to dopiero wtedy wyeliminuję.mi kolezanka wpajała że nie można w ciązy cytrusów bo dziecko alergie będzie miało - lekarz powiedział że nie ma na to dowodów..ale mają ludzie pomysły
proszę bardzo: obierasz dwa średnie surowe buraczki ćwikłowe, trzesz na tarce na grubych oczkach, do dodajesz dwa, trzy ząbki czosnku przez wyciskarkę (ja daję więcej, bo bardzo lubię), ze dwie łyżki majonezu, trochę octu, soli, mieszasz i gotowe. Na początek brzmi dziwnie, ale każdemu kto spróbuje bardzo smakuje.gaga co to za sałatka z buraczków i majonezu? podasz dokładny przepisik?
to są polskie przesądy - co kraj to obyczaj.gaga ja po porodzie te 3 m-ce to jednak proponuje b lekkostrawną diete i bez cytrusów, system trawienny takiego malca b wrażliwy jest i może boleści mieć, więc nie o alergie tu chodzi. wszędzie zalecają zdrową diete ale bez cytrusów, orzechów, smażonego itd
mnie znowu wszystko wkurza i też się czepiam bez powodu, a juz dzis to wybitnie.wiecie co...jakaś czepialska jestem ostatniobez powodu, naprawde sie męża czepiam, doprowadzam do tego ze mi w koncu cos przykrego powie i potem rozpaczam
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: MitziAltere i 1 gość