Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 lis 2009, 11:20

margarita83, wydaje mi sie, ze mowilas, ze to P. placi za nianie.. czy moze cos przeoczylam? w kazdym razie szkoda, zebys musiala rezygnowac z pracy... a ta ciocia to ta, co ma 70 lat? czy znowu cos pokrecilam? ;-)
no tak P. płaci, ale mimo wszystko przeliczając to na moje dochody to się absolutnie nie opłaca. Mam chodzić do pracy tylko po to żeby chodzic i zostawiać dziecko???
Tak to ta ciocia, ale ona ma 65 lat, bo ostatnio pytałam. To jest ciocia P. i on uważa że sobie doskonale poradzi, zna ją od 40 lat i wie jaka jest i na ile ją stać. Sama nie wiem, co dzień biję się z myślami :-/
Wczoraj byliśmy u ostatniej niani na rozmowie, ale w domu było nadymione fajami, a Maja miałaby tam przesiadywać i odrazu zrezygnowaliśmy :-|

A propos fajek, SHOO i GIE jaracie???
Obie chyba rzucałyście, jak wam poszło???
Powiem wam szczerze że mnie absolutnie nie ciagnie :DD :DD :DD :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2009-11-12, 10:24 ]
co do ubranek to ostatnio kupiłam Majce w Pepco dwie bluzeczki na 80 i okazały się sporo za dużę więc kupiłam jeszcze dwie w rozm. 74 są na styk :-)

[ Dodano: 2009-11-12, 10:25 ]
a co do włosków to Maja ma teraz bardzo gęste te włoski i takie trochę sztywne ;-)
Pewnie po tym obcięciu na zero.
Ja tez nie mogę się doczekać kusykó, warkoczyków, spneczek i gumeczek i ... się rozmarzyłam ;-)

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 lis 2009, 11:26

MARGARITA - ja rzucalam, ale przeciez wytrwalam chyba z tydzien... pisalam Wam w prima aprilis, ze znowu pale... :ico_noniewiem:

ojj, teraz przy odchudzaniu na pewno bym nie dala rady rzucic...

[ Dodano: 2009-11-12, 10:28 ]
a co do włosków to Maja ma teraz bardzo gęste te włoski i takie trochę sztywne
Pewnie po tym obcięciu na zero.
taaak?? no to super, ze pomoglo...

ja nie bede obcinala Zuzi wloskow...

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 lis 2009, 11:52

a gdzie nasza Iwonexa??????? :ico_noniewiem:
obecna
byłam tylko nie skrobałam a raczej nie klikałam

Iwonexa..... dobre, a dlaczego tak?

Piękne fotki Zuzi, ślicznie wygląda jak ma kitkę na głowie. Porównując zdjęcia Twoje i Zuzi, to nie wyprzesz się, Zuzia mama jak nic.

Jagna, fotka Emi w podpisie extra, ciekawe czy moja dałaby się tak sfotografować :ico_oczko:

Shoo, kiedyś pytałaś jak ja to robię,że Paulinka nie ucieka przy robieniu zdjęć - ona jest jak modelka, ja rzucam hasło uśmiechnij się albo pokaż jak się śmiejesz, ja pstryk i gotowe. Fakt, zdarzają się też i takie fotki, na których w trakcie migawki ucieka ale to w końcu dziecko :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-11-12, 10:55 ]
ja nie bede obcinala Zuzi wloskow...
ja też nie, nie mogę się doczekać kiedy zrobię Pauli dobierańca.

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 lis 2009, 12:02

Czesc IWONKA - nie gniewaj sie za Iwonexę... u nas w towarzystwie sie tak po prostu zmienia sie wyrazy na smiechy. np. fota-fotexa, herbata-herbatexa, etc. Dlatego napisalam Iwonexa, z rozpedu :ico_sorki: :ico_haha_01:
ja też nie, nie mogę się doczekać kiedy zrobię Pauli dobierańca.

ja sie nie moge doczekac dwoch kucykow po oobu stronach glowki :-D

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 lis 2009, 12:18

nie gniewaj sie za Iwonexę...
nawet o tym nie pomyślałam
ja sie nie moge doczekac dwoch kucykow po oobu stronach glowki :-D
musimy czekać, zresztą na wszystko przyjdzie czas
pamiętacie jak mówiliśmy,że nie możemy sie doczekać kiedy maluszki będą siedzieć, raczkować a w końcu chodzić... a to już za nami

A teraz z innej beczki - myślałyście już o prezentach dla dzieciaczków na Mikołaja czy pod choinkę?
ja myślałam nad czymś edukacyjnym ale nic konkretnego nie przychodzi mi do głowy poza np. żółwikiem na sznurku z klockami o różnych kształtach żeby można było wrzucić do muszelki dopasowując kształt klocka (pewnie wiecie o co mi chodzi). Macie inne pomysły?

[ Dodano: 2009-11-12, 11:19 ]
Coś takiego http://www.allegro.pl/item807219623_meg ... mocja.html

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 lis 2009, 12:21

nawet o tym nie pomyślałam
to dobrze :ico_sorki: :ico_sorki:
musimy czekać, zresztą na wszystko przyjdzie czas
pamiętacie jak mówiliśmy,że nie możemy sie doczekać kiedy maluszki będą siedzieć, raczkować a w końcu chodzić... a to już za nami
noooo, strasznie szybko leci czas... :ico_olaboga: :ico_olaboga: zaraz bedziemy dzieciaczki szykowac do przedszkola... :ico_olaboga:
A teraz z innej beczki - myślałyście już o prezentach dla dzieciaczków na Mikołaja czy pod choinkę?
ja kompletnie nie mam pomyslu... Zuzia ma takiego zolwika (tylko nie na sznurku) z klocuszkami o roznych ksztaltach... Ale i tak woli sie bawic tym, co jej nie wolno... :ico_noniewiem:

w ogole jak pomysle o tym, ile mam do kupienia prezentow, to mi sie kiszki wywracaja... :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 lis 2009, 12:21

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 lis 2009, 12:23

bardzo fajny - Zuzia ma mniej "wypasionego" :-D

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 lis 2009, 12:25

w ogole jak pomysle o tym, ile mam do kupienia prezentow, to mi sie kiszki wywracaja... :ico_olaboga:
u nas też wyjdzie tego sporo

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 lis 2009, 12:31

Dzwonil do mnie Pan, ze Zuzia dzisiaj wstala o 9:00 rano!!! :ico_olaboga: :ico_olaboga:

usnela wczoraj ok. 21:30 praktycznie na glodnego, bo niewiele zjadla, jak ja sie dzisiaj rano obudzilam o 6:30, to Pan wstal i Ja nakarmil na spiocha i spala do 9:00!! :ico_szoking: Jestem w szoku :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”