Witam wreszcie...
Najpierw to co pamiętam...Na dziecko można odliczyć 1000zł z kawałkiem, wiem bo J siora jest księgową i ma wszystko obcykane. Więc ja już główkuję, na co to wydamy
Glizdunia, dasz radę!!! weź się w garść!!! a nie możesz rozejrzeć się za jakąś pracą zdalną...sprzed kompa??? albo weź dzieciaka pod opiekę!!!

Majcia będzie miała kogoś do zabawy, a Ty przy okazji zarobisz
Magda26 ja dawałam łososia, pangę i dorsza...zjada w zależności od nastroju, ale generalnie nie przepada...
Massumi Ulala jest świetna!!! a że nie śpi...ba, widocznie dzień jakiś takiś...Moja spała, nawet po południu 2godziny...

a przed południem prawie 2 więc u mnie super!!!
Ok, muszę przeczytać Was jeszcze raz, bo jakoś przeoczyłam resztę chyba...
[ Dodano: 2008-02-07, 21:22 ]
Lady, ja Cię i tak podziwiam z tą nauką...Nie wyobrażam sobie teraz studiów!!! w ogóle to dla mnie nierealne...
Niestety być może będę musiała wreszcie ruszyć nonono i iść na jakiś kurs pedagogiczny, gdyż mogłabym dorobić wykładając w jakieś szkole policealnej...zawsze to parę groszy a wysiłek w sumie niewielki...A, może wiecie ile taki kurs trwa???
Kate, nie wiem czy odebrałaś wiadomość na GG...? fotelik to coneco zenith, zaraz poszukam link do sprzedawcy od którego kupowałam, bo na prawdę wszystko super i moim zdaniem fajne gratisy, ale są też z innymi więc poszukaj na allegro
http://www.allegro.pl/show_user.php?search=smykolandia
to ten sprzedawca...Niestety w tej chwili nie ma aukcji na taki fotelik, ale sprawdzaj, bo niebawem na pewno będzie.
O! Azna chyba zaraz wejdzie!