Urlopik mija szybko, wróciłyśmy do Wrocka na kkilka dni, bo siostra ma 18 urodziny i imprezę robi, w poniedziałek znów jedziemy do polanicy i zostaniemy do końca lipca.
Jak tam Misia?
riterka, co u Ciebie słychać?
dzięki, od czegoś trzeba zacząć a obiecałam sobie, że za 5 lat zaczniemy się budować Więc muszę sięszybko szkolić.pinko, no gratuluje stażu też tak zaczynałam swoją karierę zawodową i od jutra wracam do pracy własnie
i jak tam w pracy?i od jutra wracam do pracy własnie
aaa to superowoa co do budowy to robimy dobudówkę taką przy domku naszym
ja pierdziu mam nadzieje,że to jednak pomyłkaCoś nam się chłodno we Wrocku robi, ostatnio usłyszałam, że we wrześniu mają przyjść mrozy a w październiku ma padać śnieg... mam nadzieję, że to tylko pomyłka
a jakWięc muszę sięszybko szkolić.
nooo,ja taka lubie tylko cyfrowy polsat szalał i nie moglismy przez godz nic oglądacle burza przeszła u was też?
ja też uwielbiam burzę a na telewizor polecam mój sprawdzony sposób: brak telewizora :D nic nie skacze nie krzyczy nie denerwuje mnienooo,ja taka lubie tylko cyfrowy polsat szalał i nie moglismy przez godz nic oglądac
i jak wyszedł rezonans? wytrzymaj, lepiej za dużo badań, niż żeby się okazało, że coś zostało przeoczone.jutro ide na rezonans magnetyczny,boje sie strasznie ze z tamtąd uciekne i wogóle ten kontrast ja już nie chce więcej badań
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość