Marta26 pisze:Kurde, czy ja nie moge w tej ciązy pochodzić bez dolegliwości? Jak nie urok to s...
W czasie tego badania kobieta nie musi być na czczo, nie ma także znaczenia pora dnia ani czas, jaki upłynął od ostatniego posiłku
jeatem w szoku po krwawieniach wracasz do pracy?!!!!Mam nadzieję,że wszystko będzie ok. Ja przed badaniem glukozy ok 23 zjadłam 4 pomarańcze i wynik był ok, tak,że róznie to bywa,a poza tym fałszywy wynik po owocach może być ten na czczo rano,bo ten drugi to i tak jest po glukozie, nie?Mnie się tak przynajmniej wydaje,ale pewna nie jestem,ja spotkałam na badaniach dziewczynę w 28 tyg ciąży,która miała powtarzaną tą próbę,bo jej wyszła za wysoka i ona piła 2 razy glukoze 75g i po każdej porcji po godzinie miała pobieraną krew. Pierwszy raz wyszło jej za dużo,ale ponoć minęła niepełna godzina i miała nadzieję,że to dlatego.jasma pisze:No i gin mi nie przedłuzył zwolnienia
jasma pisze:mi za to wczoraj gin powiedział, że wyniki mogą byc fałszywie zawyżone po owocach i że lepiej nie jeść dużych ilości owoców przed pomiarem....i bądź tu mądry
jasma pisze:No i gin mi nie przedłuzył zwolnienia i od dzisiaj wróciłąm do pracy
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość