Awatar użytkownika
Ania_R
Trzy tysiące lat minęło...

21 lis 2008, 11:26

co do "wychowywania facetów" - moim zdaniem to nic nie daje... trzeba szukać takich, co mają podobną do naszej hierarchię ważności... inaczej się chyba nie da, bo po co się ucierać częstymi awanturami itd,
nie no zgadzam się, ale swoje tez trzeba nauczyć faceta :ico_oczko: U nas nie ma wogóle mowy o żadnych kłutniach bo to ja najczęściej wybuchne z czymś, a mój Krzys (ostoja spokoju), będzie tyle do mnie mówił spokojnie żebym się tylko nie denerwowała że po 2 minutach mi przechodzi :-D
ja to bym czasami kupiła 3 paczki ciastek za dużo, pościeli siódmy komplet bo w promocji, itd.. a ten stoi i marudzi...
hi hi to jednak Krzyśki mają coś wspólnego :-D Jak idziemy do sklepu to ja wrzucam do koszyka jak leci a on spradza czy to jest potrzebne, czy cos podobnego nie jest tańsze, daty sprawdza po 2 razy :ico_oczko:

Wczoraj wieczoram jak położyłam się do łóżka (a o dziwo jest mi wygodnie spać na plecach), to moje maleństwo zamiast się ułożyć głębiej w brzuszku to wypieło sie maksymalnie w górę tak że taka kulka odstawała mi jak by zaraz miała mi rozerwać brzuch :ico_olaboga: Bolało bardzo :ico_olaboga: Dopiero po paru minutach jak potrzymałam rękę na dzidzi to się schowała głębiej. Byłam w szkolu że tak może boleć :ico_szoking: Myslałam że po pierwszej ciaży macica jest już na tyle elastyczna i rozciągnięta że nie powinnam odczuwać taki bóli...

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

21 lis 2008, 11:34

Myslałam że po pierwszej ciaży macica jest już na tyle elastyczna i rozciągnięta że nie powinnam odczuwać taki bóli...
niestety, macica się zwija i przy kolejnej ciąży rozciąga na nowo, chociaż łatwiej się rozciąga, to niestety boli tak samo :-)
Jak idziemy do sklepu to ja wrzucam do koszyka jak leci a on spradza czy to jest potrzebne, czy cos podobnego nie jest tańsze, daty sprawdza po 2 razy :ico_oczko:
bosheee, jakbym o swoim czytała :-D już od dwóch lat chodzimy na zakupy z listą, którą ja muszę robić, żeby w sklepie kupić tylko to, co będzie potrzebne... i szlag mnie trafia czasami, jak mnie najdzie ochota na coś, albo chcę zrobic cosik do jedzonka dodatkowo a ten mi z tekstem, że przecież nie było tego na liście :-)
nie no zgadzam się, ale swoje tez trzeba nauczyć faceta :ico_oczko:
noo, cos tam nauczyć można, ale wychować od początku nie da rady :-) mój się nauczył czułości na przykład.. zawsze był nieśmiały i jak juz miał okazać jakies uczucia to po prostu wydarzenie sezonu było... ale po wielu rozmowach po co i komu potrzebne jego uczucia (te dobre i te złe też, bo kurna ciężko było nawet zgadnąć, czy go cos drażni czy wnerwia) to się nauczył, teraz nie ma problemu, żeby mnie tulać i szeptać czułe słówka i dawać się tulić za każdym razem, jak Młody potrzebuje...

Awatar użytkownika
Ania_R

21 lis 2008, 11:50

niestety, macica się zwija i przy kolejnej ciąży rozciąga na nowo, chociaż łatwiej się rozciąga, to niestety boli tak samo
:( a już myślałam że tym razem mnie to ominie....
a ten mi z tekstem, że przecież nie było tego na liście
hi hi jakbym słyszała swojego :-D Jedynie co jest dobre to to że u nas ja zajmuje się finansami i pomimo że on kontroluje żebyśmy za dużo nie nakupowali to ja wiem czy na cos nas stać czy nie tak więc nawet jak chce sobie coś kupic (mamy wspólne konto) to najpierw dzwoni do mnie i pyta czy może i ile wyda :ico_brawa_01:
zawsze był nieśmiały i jak juz miał okazać jakies uczucia to po prostu wydarzenie sezonu było...
no to nie mój to przylepa straszna i jak byśmy mogli to cały dzien byśmy na sobie wisieli co zawsze wnerwia moja teściową jak u niej jesteśmy :-D :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

21 lis 2008, 12:06

Jedynie co jest dobre to to że u nas ja zajmuje się finansami i pomimo że on kontroluje żebyśmy za dużo nie nakupowali to ja wiem czy na cos nas stać czy nie
noo, dokładnie, jak u mnie :-)

a ja miałam Wam mówić, że wylookałam w mothercare wanienki takie zwykłe za 6.39f w promocji... i w niedzielę po Krzyśka pracy brykniemy kupić... :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Ania_R

21 lis 2008, 12:12

a ja miałam Wam mówić, że wylookałam w mothercare wanienki takie zwykłe za 6.39f w promocji... i w niedzielę po Krzyśka pracy brykniemy kupić...
to poprosimy potem fotkę :ico_sorki: Ja nie wiem czy kupować zwykłą wanienkę (taka miałam z Madzią) czy tą profilowaną żeby nie trzeba dziecka na ręku trzymać podobno jest wygodniejsza :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

21 lis 2008, 12:14

Ania_R, ja też dumałam nad wanienką, ale w końcu stwierdziłam, że to i tak tylko na pół roku także nie ma co cudować :-)

Awatar użytkownika
Ania_R

21 lis 2008, 12:17

ananke, no i jaką wybrałaś? Madzia miała zwykłą i powiem ci że długo sie w niej kąpała bo nie potrzeba było nalewać całej wanny wody dla małego skrzata więc jakos do 1,5 roku mniej więcej jej uzywałam.

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

21 lis 2008, 12:22

Awatar użytkownika
Ania_R

21 lis 2008, 12:30

ananke, ładniutka :ico_haha_02: Zastanawiam sie czy są tutaj takie stojaki na wanienke żeby się nie schylać? W PL takie widziałam...

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

21 lis 2008, 12:31

Ania_R, są, nawet w mothercare są, po 19.99f
http://www.mothercare.com/Mothercare-Fo ... 1&mcb=core

Wróć do „Pozostałe”