Oj skąd ja to znamw każdy weekend trza było się zameldować na obiadku u mojej mamy i K. rodziców - a teraz mamy weekendu dla siebie tak, jak zawsze chcieliśmy...

Oj skąd ja to znamw każdy weekend trza było się zameldować na obiadku u mojej mamy i K. rodziców - a teraz mamy weekendu dla siebie tak, jak zawsze chcieliśmy...
eee to nie prawda ...dzidzia sama o siebie potrafi zadbac i jak maly pasozycik wszystko co potrzebne jej wyssie z CiebieWitam dziewczynki..ja wczoraj dostałam reprymende od mamusi ze pewnie mało jem i dlatego dzidzia jest mała..ale to nieprawda - stram sie odzywiac dobrze
ja tak samo.. tylko ja mojej mamie byłam od czasu do czasu w stanie powiedzieć, że nas nie będzie, ale mój K. swojej mamie nieA spróbuj nie przyjść to się śmiertelnie poobrażają.Ja to w sumie mam gdzieś,ale mój G. to się strasznie wszystkimi wkoło przejmuje i tym co o nim myślą
ja tak przekonana całkowicie chodziłam z córką w pierwszej ciąży i w 7 miesiącu zonkjuz pewnie bede wiedziec plec:P ale i tak mi sie wydaje ze to chlopak:P
wlasnie my to musimy chyba o wszystkim decydowacwłaśnie z takich powodów ja planuję teraz wycieczkija wybieram miejsce, ja drukuję mapy, mam stronkę, gdzie mi oblicza czas i mile i jest git!
no mi by to do glowy nawet nie przyszloesc dziewczyny. co myślicie o jeżdzeniu na rowerze w ciąży
heheheja tak przekonana całkowicie chodziłam z córką w pierwszej ciąży i w 7 miesiącu zonkbo chłopak, jak się patrzy.... heh... teraz też mam wrażenie, że dziewczynka, więc pewnie tez chłopak
w następnej ciąży będę myślała tylko o chłopaku
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość