anetka607
Trzy tysiące lat minęło...

26 lip 2009, 13:30

może są jakieś sposoby na zgagę.... ?
na mnie mleko działa
wysokie bardzo są ceny wózeczków.
ja za 1100 już mam upatrzony, a na allegro jest po 1050 zobaczę czy u nas będą fajne kolory to wezmę u nas w sklepie a jak nie to zamówię na allegro większy wybór no i z fotelikiem do samoch są :-D

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 lip 2009, 16:15

A my dziś mieliśmy gości. Koleżanka w ciąży (z terminem na październik) z mężem. Oczywiście wymieniłyśmy się "doświadczeniami" ciążowymi :ico_oczko: Bardzo miło spędziłam ten czas, a teraz już po obiadku nareszcie mogę porządnie odpocząć :-)

Co do wózeczka, to ja dostane od brata (po jego córci). A potem kupimy spacerówkę, będzie lżejsza i starczy na kilka lat :-D Zawsze to mniej wydatków.

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 lip 2009, 16:28

NO JA NA SZCZESCIE WOZKI MAM po Mateuszu(sory za capsa),lozeczko tez. ubranka powinny do mnie wrocic. pozostaja kosmetyki i pampersy

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

26 lip 2009, 16:32

anetka607, pokaz ten wozeczek :ico_sorki:

Ja tym razem kupie uzywany ale dobrej firmy,bo dla Jedrulki kupilismy nowy polski wozek i tak go wyeksploatowalismy,ze teraz sie nie nadaje na kolejne 2 lata :ico_oczko:

Mysle o czyms takim

http://www.allegro.pl/item695797206_woz ... kazja.html

albo x-lander

http://www.allegro.pl/item696707807_x_l ... spiwr.html
Tylko inny kolor :ico_oczko:
Zawsze to mniej wydatków.
- dokladnie,dlatego ja chce kupic uzywany wozeczek a aspacerowke mam fajna,bo dostal Jedrus od chrzestnej :ico_oczko:

dorota - eee to lipa,a jeszcze jak pada to juz naprawde kiepsko :ico_noniewiem:

U nas w nocy burze okropne,az meza budzilam,zeby poszedl ze mna siusiu bo sie balam :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: Dom duzy to kawalek do przejscia jest :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: A od rana pada i zimno :ico_olaboga:

anetka607
Trzy tysiące lat minęło...

26 lip 2009, 17:46

http://www.allegro.pl/item690441858_jum ... l_0zl.html o taki fajnie z bliska się prezentuje :-D

[ Dodano: 2009-07-26, 17:58 ]
http://www.allegro.pl/item691932743_tak ... solka.html te mają lepszą kolorystyke i parasol i fotelik

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 lip 2009, 19:09

iw_rybka, anetka607, wow, ładne te wózeczki :ico_brawa_01: A nad jakim kolorem myślicie??

A ja dziś troszkę z mężem poszalałam i znalazłam kilka ciążowych ubranek na allegro, bo mimo, że brzusio malutki, to i tak nie mam za bardzo w co się ubrać :ico_wstydzioch: Z ciążowych ubrań, które zdążyłam kupić mam jedne długie spodnie i bluzkę. A teraz nawet na zakupy wyjść nie mogę. Póki co chodzę w bluzeczkach sprzed ciąży i w dresach, ale jest mi coraz ciaśniej :ico_wstydzioch: Dobrze, że mało wychodzę z domu, to dzięki temu problem nie jest jeszcze taki dotkliwy.

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

26 lip 2009, 19:16

super sie prezentuja te wozeczki,musisz jeszcze zobaczyc w sklepie - bo my cos podobnego kupilismy i mialo przekladana raczke i od tego przekladania sie powyginala raczka,takie cienkie rurki aluminiowe byly.Widze,ze te wygladaja na solidne :ico_brawa_01:

A ja jeszcze cos takiego wypatrzylam dzis :

http://www.allegro.pl/item697758521_woz ... xford.html

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 lip 2009, 19:21

iw_rybka, nie polecam 3 kołowego. W naszych warunkach (mało lub stare podjazdy, piasek itp) są mniej zwrotne i gorzej się go prowadzi. Znajoma taki kupiła i strasznie żałowała. 4 kółka są zdecydowanie wygodniejsze. Ale oczywiście każdy ma inne spostrzeżenia :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

26 lip 2009, 19:54

Shiva, a wlasnie moja znajoma miala i super sie prowadzilo :) Tyle ile uzytkownikow,tyle teorii.Ja wole 4 kolka ale tu mnie cena kusi i wyposazenie - za 500 zl masz spacerowke,gondole i fotelik samochodowy + spiworek do spacerowki i moskietiere i folie przeciwdeszczowa,za ta cene to warto :ico_oczko:
No ale nie mam kasy teraz,czekam na jakas premie w pracy,to mozna cos kupic - obserwuje jeszcze wlasnie te Coneco,X-landery i Atlantici :-D

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

26 lip 2009, 22:37

cześć Dziewczynki :-)
wreszcie w domu :ico_brawa_01:
wyjazd super, morze, plaża, las :597:
Przeczytałam co się u Was działo przez ten tydzień... trochę mi zeszło i Shiva cudnie, gratuluję Ci córeczki :ico_brawa_01:

Rybka Tobie tego że przeciwciał brak no i za 5 miesiąc!! :ico_brawa_01:

meg ja czułam kilka razy (ok 3) puknięcia w brzuchu od środka...a na wyjeździe przez tydzień nic a nic...dużo łaziłam i nie skupiałam się na brzuszku tak jak w domu. Jednak się nie martwię, bo wierzę że jest dobrze. Nie czuję się źle i nic nie boli a ruchy poczuję jeszcze w dwoim czasie. Dziecko uczy cierpliwości :-)
Mieliśmy rocznicę na wakacjach, też wypiłabym sobie drinka, zapaliła fajeczkę (przed ciążą popalałam :ico_wstydzioch: ) ale to tylko przejściowe, przecież jeszcze w swoim życiu wypijemy nie jednego drinka :ico_oczko: a teraz tylko Bobas i da nam nie jeden prezent za rezygnację z takich rozrywek :-)

zaraz wtawię mój brzuch :)

ehh ale się naczytałam :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”