ja bym dala cos przeciw bolowego lub virbucol...wczoraj rys wieczorem dziwnie poplakiwal i dalam mu i ok bylo...ZEBYale zaraz pierd... dostanę...
mój wczoraj był tak okropny.. nie mozna go było zostawić w zadnym pomieszczeniu samego bo się okropecznie darł i musiałam go nosić wszędzie na rękach ufff A dzisiaj juz spi po kapieli i troche luzu. Ze starym była ostra wymiana zdań tak więc tez mam luz chociaz widze że zaczyna się przymilać!!!!nie wiem co mu jest, ale zaraz pierd... dostanę...
potwierdzam.a zrobienie kupy kiwi jest tez dobre!!!
I mile sie zaskoczylam, bo jak przyszlam to bylo juz rozscielone lozko i maly wykapany Maz widzial, ze bylam zmeczona i podirytowana... Dalam mu tylko mleko i zasnal na lozku
a jak!!!!!! nie ma łatwo. jak sę cos przeskrobalo o teraz trzeba odpokutować no.a ty oczywiscie twardzielke strugasz!
taaa.. przekonałam sie na sobiena zrobienie kupy kiwi jest tez dobre!!!
Odkryłam nowe pieluchy. W NETTo są BABY CARE
ja dada wyprubowalam. sa co prawda z wygladu jak pampki ale niestety po zasikaniu takie sztywne sie robia i jak lazi to mu sie zsuwają i smierdza po nasikaniu gorzej niz pampki. kiedys zawsze ampki na promocji tanio kupowalam w sumie to z 1,5 mies temu ostatnio i byly fajne promocje np 43 zl +chusteczki albo 48 zl za mega pake a nie jumbo a teraz pow 50pare i promocji nie ma. szkoda bo pampki jednak najlepiej nam pasuja. nic bedzie trzeba wiecej zaplacic bo juz chyba innych na prube nie kupie zeby znow paczke na sile zużywać.Odkryłam nowe pieluchy. W NETTo są BABY CARE w trzech rozmiarach. 4/4+ czyli 9-18kg kosztują 29.99zł za 64 sztuki. Są mięciutkie prawie jak pampersy, większe troszkę jak "dada" z biedronki. Chłonność będziemy testować po kąpieli. Ale rozmawiałam z kierownikiem naszego Netto o tych pieluszkach, bo pierwszy raz je widziałam i mówił, że na jego dziecku świetnie się sprawdzają, bo też wziął na spróbowanie. No ale więcej napiszę o nich jutro po nocnym teście.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość