Marta ja w ciąży miałam non stop drętwienie nogi i to jest normalne, bo płód naciska Ci na jakiś nerw, wiec sie nie pzrejmuj bedzie dobrze kochana

Marta ja w ciąży miałam non stop drętwienie nogi i to jest normalne, bo płód naciska Ci na jakiś nerw, wiec sie nie pzrejmuj bedzie dobrze kochana
marta ja pamiętam jak mnie kiedyś chwycił skurcz i leżałam u góry w sypialni odpoczywając, a jacy był na dole i spał na kanapie, jak mnie skurcz chwycił zaczęłam sie tak drzeć ( pierwszy raz w życiu miałam taki ból) ze jacy jak leciał po schodach ( wyrwałam go ze śpiku) to słyszałam jak sie trzy razy przewrócił o schody, a ja z bólu nie mogłam wypowiedzieć słowa, to mój ukochany juz torbe do szpitala spakowaną chwycił w ręke i leciał odpalać auto, a ja sie darłam ze noga, a on juz ubrany i chciał mnie do auta zanieśćno to podobno mala wlasnie mi na cos cisnie
Ja leje ale sie usmialam-a najleprze jest to ,ze moj maz by zrobil to samoja pamiętam jak mnie kiedyś chwycił skurcz i leżałam u góry w sypialni odpoczywając, a jacy był na dole i spał na kanapie, jak mnie skurcz chwycił zaczęłam sie tak drzeć ( pierwszy raz w życiu miałam taki ból) ze jacy jak leciał po schodach ( wyrwałam go ze śpiku) to słyszałam jak sie trzy razy przewrócił o schody, a ja z bólu nie mogłam wypowiedzieć słowa, to mój ukochany juz torbe do szpitala spakowaną chwycił w ręke i leciał odpalać auto, a ja sie darłam ze noga, a on juz ubrany i chciał mnie do auta zanieść i zanim mi wytłumaczyłam o co chodzi to młody ( jego
zawiało sarkazmemMartucha wez se skasuj to trzecie zdjecie, bos wyszla na nim z 10 lat starzej niz w rzeczywistosci wygladasz
mmarta81, ladniutki brzuszek, ale moze bys meza o zrobienie fotki porosila, bo ta lampa blyskowa w lustrze zamiast twojej twarzy mi nie spasowala
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość