Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 lip 2009, 23:53

anusiek, super że wróciłaś i że wyjazd się udał :ico_brawa_01: No i gratuluję pierwszych ruchów. Wierz, mi jeszcze trochę i będziesz je miała na co dzień :-D

W zupełności się z Tobą zgadzam, że ten maluszek w brzusiu rekompensuje wszystkie "straty" w ciąży :ico_haha_02:

[ Dodano: 2009-07-26, 23:54 ]
Wow jaki masz już fajny i okrąglutki brzuszek :ico_brawa_01: Super :-D

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

27 lip 2009, 00:06

no rośnie, rośnie :) ciekawe jak mój maluch wygląda :) na usg czekam jeszcze miesiąc...ehh niech szybko zleci :)

anetka607
Trzy tysiące lat minęło...

27 lip 2009, 09:36

kolor wózka uzależniam od płci dziecka ale szare mi się podobają :-D widziałam z bliska i wymacałam super są, ale głupia jestem bo gadałam że nowego na pewno dla 2 dziecka nie kupie że to bez sensu itd ale strasznie mi się spodobał ten wózek :ico_noniewiem:

anusiek, no brzuszek rośnie :ico_brawa_01:

na 16 mam wizyte i żyje w niepewności bo nie wiem czy usg mi zrobi :ico_wstydzioch:

ale wczoraj mąż mnie wkurzył, normalnie nie daruje mu tego, ni stąd ni zowąd zrobił mi awanturę że przy jego koledze powiedziałam że mi pomaga w domu, niby to wstyd, a darł się na mnie jakbym kogoś zabiła do tej pory ryczeć mi się chce, w sumie dawno to było i nie wiedziałam dlaczego akurat wczoraj poruszył ten temat, ale później przejrzałam jego tel i sie okazało że ten jebnięty kolega do niego dzwonił i wydaje mi się że też pisał ale sms on kasuje abym chyba przypadkiem czegoś nie przeczytała :ico_szoking:, jeszcze pożałuje taka zła jestem o nic go już nie poproszę, o obiadach też niech zapomni jak syn przyjedzie to zacznę robić ale to co on nie lubi, miał zrobić ogórki leżą w wiadrze już 3 dzień pier... go zaraz sama się za to wezmę, a jak zobaczę jego kolegę u mnie w domu to chyba ze schodów zepcham :-D nie moge jak mnie zdenerwował a na dodatek przez niego mam całe oczy spuchnięte jak monster wyglądam :ico_zly:

Monika 25
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

27 lip 2009, 10:56

Czesc
W koncu mam internet w domku i bede mogla aktywnie uczestniczyc na forum , bo przez ostatnie dwa tygodnie nie mialam dostepu do interntu .Widze ze juz nie ktore z Was poznaly plec didziusia , ja jak bylam na usg tydzien temu to lekarz powiedzial ze jeszcze nie wiadomo i musze poczekac do 18 sierpnia , ale kazdy mowi ze chlopczyk bedzie zobaczymy . Dobra siadam i czytam sobie bo mam straszne zaleglosci a widze ze juz temat o wozeczkach . pozdrawiam wszystkie grudnioweczki

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 lip 2009, 14:46

Monika 25, witamy po przerwie :ico_brawa_01: Odzywaj się częściej :-)

anetka607, nie ma co się na głupich chłopów denerwować, bo szkoda Twojego i dzidzi zdrówka :ico_nienie: A Twój mąż niech się w łepetynę stuknie, by Ci awanturę za taką pierdołę robić :ico_zly: Nie powinien przejmować się gadaniem jakiegoś głupiego kumpla! Masz rację, potrzymaj go trochę bez obiadków, a może zmięknie. Główka do góry Kochana, jeszcze zrozumie swoje bezsensowne postępowanie.
U mnie jest odwrotna sytuacja :ico_wstydzioch: Mój mąż robi w domku prawie wszystko, łącznie z posiłkami, ja tylko czasem mu pomagam. Za to wszystkim naszym gościom i znajomym opowiada jaki on to biedny i pracowity jest, że sprząta, gotuje 6 posiłków dla żonki, no i jeszcze trochę i będzie prasował. To wszystko jest w formie żartów, ale mi i tak jest głupio, bo to prawda, a ja siedzę (a raczej leżę) jak jakiś truteń :ico_zly: Dlatego dziś to ja śniadanko zrobiłam, by mu zrobić niespodziankę. Z tym, że nasi znajomi mu tego nie wypominają i nie robią głupich uwag. :ico_puknij: A gdyby to zrobili, mój mąż nie wziął by sobie tego do serca !

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

27 lip 2009, 16:40

anetka607 widać po poście że się zdenerwowałaś. Jakiś ten kumpel nie poważny a Mąż Twój nie powinien tak się czepiać i to jeszcze o taką głupotę. Mam nadzieję, że Cię przeprosi a jak będzie Cię wkurzał to mp3 z łagodną muzyką w uszy i na spacer. Nie daj się denerwować.

Wiem, że łatwo się mówi. Też się dziś wkurzyłam :ico_zly: ehhh z tymi chłopami!

Shiva nie miej żadnych skrupułów. Lekarz Ci kazał leżeć. To nie Twój wymysł. Fajnie, że Mąż Ci pomaga :) i miło że mu za to dziękujesz. Oni lubią pochwały i podziękowania :-)

Monika 25 napisz co u Ciebie po takim długim czasie :-)

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

27 lip 2009, 17:43

anusiek, witaj,ja nie widze brzusia :ico_wstydzioch:

anetka607, ehh faceci,moj cale szczescie sobie zartuje przy kolegach ,ze ostatnie zdanie w naszym zwiazku nalezy do niego,a to zdanie to "tak,kochanie" :-D
Aleon tak wychowany,ze kobiecie trzeba pomagac w domu - oczywiscie bez przesady,sam sie ie wyrywa ale jak go poprosze o cos to zawsze zrobi :-D

A tego kumpla,to tez juz bym nie lubila :ico_zly:

Monika 25, witaj i ciesze sie,zwe bedziesz juz na bierzaco :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
jak jakiś truteń
- moja droga,nie truten tylko mamusia inkubatorek :ico_nienie:

Bylam dzis u lekarza,jestem umowiona na USG 3D za trzy tygodnie i pan doktor obiecal,ze powie mi plec - bo ide oczywiscie prywatnie,bo mnie wkurza jak mi w przychodni na pol gwizdka robi :ico_zly:
Wyniki mi sie troszke pogorszyly,mam lekka anemie ale damy rade,musze brac witaminy,ja je bralam tak sporadycznie,bo balam sie,ze to po witaminach Jerus taki duzy byl,juz sama nie wiem :ico_noniewiem:
No i polozna posluchala tetna maluszka,wiec slyszelismy serduszko :ico_szoking: Normalnie sie wzruszylam jakos,nie sadzilam,ze druga dzidzia tez takie emocje wzbudza :ico_wstydzioch:

anetka607
Trzy tysiące lat minęło...

27 lip 2009, 18:02

ja już tez po wizycie tylko tętno dziecka patrzyła, ale ono nie było takie chętne aby dac posłuchać :ico_zly: usg będę miała 8 sierpnia w szpitalu, ona ma dyżur i mi wtedy tam zrobi, nie wiem może tam dokładniejsze :ico_noniewiem: muszę luteine 2 razy po 2 tabl i magnezu 6 tabl dziennie :ico_szoking:

mąż sam se dzisiaj jeść robił oczywiście przepraszał ale chyba powinien zacząć myśleć, no i powiedziałam mu co myśle o jego koledze nierobie co sobie nawet kanapek nie zrobi bo nie umie :ico_zly: troche głupio mu było jak przylazł i ogórki zrobione stały :ico_oczko:

a zapomniałam lekarka nie zaglądała mi do pochwy bo pow ze jak nic się nie dzieje to lepiej nie ruszać :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

27 lip 2009, 18:05

Rybka ale fajnie :) ja mam usg 3d 25 sierpnia :-) troszkę później ale powiedz mi czy ja już wchodzę w 5 miesiąć??? bo nie mogę w to uwierzyć żeby to już? tak szybko? :ico_szoking:

wizytę mam 11 sierpnia a czuję się znakomicie...nie czuję w ogóle że jestem w ciąży. Gdyby nie brzuch i ogromne piersi to byłoby całkiem normalnie :ico_haha_01:

no i mój brzuszek tu jest: http://img8.imageshack.us/i/dsc03868ale.jpg/

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 lip 2009, 18:08

Gdyby nie brzuch i ogromne piersi to byłoby całkiem normalnie
potwierdzam...zwlaszca piersi :ico_oczko: maz szczesliwy :ico_haha_01:
ja tu chyba jedyna jestem co takich problemow duzych z dizidzia nie ma..
mam anemie a jeszce tego zelaza nie wykupilam bo kasy nie bylo :ico_wstydzioch:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”