a to będziemy mogły sobie porozmawiać ale chciałam powiedzieć jeszcze jedną rzecz że nie wysiedzę do późnej godziny jakby co kładę się spać ok godziny 21-22 więc nie spodziewaj się mnie po tej godzinie
Czy nie panowaliście 2 dziecka?
To super że będziecie się starać. U mnie to w sumie nie było planowane. Jak się staraliśmy to nic nie wychodziło i stwierdziliśmy jak będzie to będzie obojętnie od czasu i tak wyszło. Przez cały luty myślałam że na @ idzie a tu środek miesiąca potem końcówka i nic w końcu teścik i dwie kreseczki były to taki maleńki skrót.
przeważnie tak jest,że jak się chce to tak szybko się nie uda ale nam z hanią udało się za pierwszym razem ,postanowiliśmy w sylwestra że zaczynamy się starać i od razu zaszłam więc A ma nadzieję,że teraz też tak będzie,choć ja mam pewien dystans
spoko rybka ja jestem cały czas ale jakoś się pusto zrobiło ale cóż może ktoś wpadnie
i ze mną pogada ja jednym okiem na forum a drugim film oglądam trochę to ciężko ale jakoś sobie radzę
aniawlkp86, m próbowaliśmy kilka razy i nic więc po co się starać zawsze można liczyć na wypadek przy pracy i my tak mieliśmy
Zaraz zamorduję kotkę moją bo ta ruja już mnie wykurza u niej jest grzeczna jak śpi a jak nie śpi to chcę ją ubić