Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 lip 2009, 14:11

geheimnis, spokojnie, wszystkiego sie nauczymy :ico_oczko:
dobrze ze mamu tutaj kilka doswiadczonych mam :-) :ico_oczko:
Sporo czasu jeszcze mam więc chyba dam radę się troszke zorientować w temacie.Liczę jednak na pomoc kolezanek bo inaczej to ciężko będzie.
A ja własnie odgrzewam sobie rosołek i gotuję makaronik.Pewnie i tak za jakąś godzinę będę głodna.Ostatnio coraz częsciej odczuwam głód.Zaczynam podjadać nawet w nocy,co prawda jest to wtedy tylko jakiś owoc,zeby się zbytnio nie opychać.

No i powiem Wam że po odstawieniu tego kremu fissan wysypka powoli znika.Planki sa coraz mniejsze i bledsze. :ico_brawa_01: Jednak nie ma to jak sama oliwka,tyle że muszę się nią smarować 3 razy w ciągu dnia bo skórę mam naciągniętą i brzuchal mnie swędzi.

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 lip 2009, 14:15

Pewnie i tak za jakąś godzinę będę głodna.Ostatnio coraz częsciej odczuwam głód.
ja tez musze dosyc czesto jesc, male ilosci ale jednak
zupe jadlam juz po 12tej :ico_haha_01:
a teraz chyba zrobie nalesniki bo juz od paru dni mam na nie ochote :ico_oczko:
No i powiem Wam że po odstawieniu tego kremu fissan wysypka powoli znika
:ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 lip 2009, 14:33

a tez musze dosyc czesto jesc, male ilosci ale jednak
zupe jadlam juz po 12tej :ico_haha_j01:
a teraz chyba zrobie nalesniki bo juz od paru dni mam na nie ochote :ico_oczko:
Ja też jem małymi porcjami a często.Na przyklad dziś zjadłam już kanapki na śniadanie,potem 2 mandarynki,potem wielką bułkę z kruszonką,potem 2 nektarynki no i teraz rosołek. (a dodam że wstalam dziś o 10).Ugotowałam sobie więcej makaronu to za jakąś godzinkę dojem jeszcze z łyżkę rosołu.A potem to się zobaczy.

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 lip 2009, 14:38

no ja sobie teraz zjadlam jeszcze troche zupy i biore sie za smazenie nalesnikow :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 lip 2009, 14:41

Ja na szczęście jeszcze nie podjadam ale za to wieczorem muszę zjeść i rano jak wstanę to też jestem głodna. Ale też jem małe porcje w ciągu dnia ale często bo chyba z 5 razy.

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 lip 2009, 14:42

no ja sobie teraz zjadlam jeszcze troche zupy i biore sie za smazenie nalesnikow :ico_oczko:
To smacznego,mnie jeszcze jedna drożdżówka została ale jakoś nie mam ochoty na słodkie.

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 lip 2009, 17:20

jestem znowu :ico_oczko:

nasmazylam nalesnikow, taka mialam ochote na nie a zjadlam dwa i dosyc :ico_noniewiem:

no i godzinke sie zdrzemnelam :ico_spanko:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

27 lip 2009, 17:24

Dziewczyny, jeżeli chodzi o ciuszki, to mam body z napisem kocham mojego tatę i jestem skarbem mojej mamy :ico_oczko: sztruksowe spodenki ogrodniczki, kaftanik i chciałabym jeszcze czapeczkę bo są takie słodkie maleńkie :-)

wózki mi się podobają te co wystawiłyście - wszystkie :-)

na obiad były śledzie w sosie śmietanowym, poprawiłam batonem prince polo i właśnie wyjęłam placek wiśniowy z piekarnika...jeszcze mam jogurt bananowy - straszną mam na niego ochotę ale na razie nie zmieszczę :ico_szoking:
no i budyń waniliowy na wieczór :ico_sorki: masakra

geheimnis masz już fajny ciążowy brzuszek :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2009-07-27, 17:25 ]
ahhh i dziękuję za pochwały mojego brzuchala :ico_oczko:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 lip 2009, 17:47

nasmazylam nalesnikow, taka mialam ochote na nie a zjadlam dwa i dosyc :ico_noniewiem:
No ja w tym czasie zjadłam drugi talerz rosołku,2 mandaryny i drugą bułkę z kruszonką.Teraz znów czuję że coś bym zjadła,ale nie mam pomysłu.Pójde poszperać w lodówce.Może cos się znajdzie fajnego na przegrychę.
na obiad były śledzie w sosie śmietanowym, poprawiłam batonem prince polo i właśnie wyjęłam placek wiśniowy z piekarnika
Troszke mieszasz smaki,co :-D nieźle.Mnie się jeszcze mieszanka śledziono batonowa nie przydarzyła.
geheimnis masz już fajny ciążowy brzuszek :ico_brawa_01:
Dzięki wielkie.Twój jest znacznie bardzij okazalszy,no ale między nami jest prawie 3 tyg różnicy więc pewnie dlatego :ico_haha_01: No i gratuluję 5 miesiąca ciaży,bo chyba dzisiaj ci się rozpoczyna,nie?

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

27 lip 2009, 17:59

gratuluję 5 miesiąca ciaży,bo chyba dzisiaj ci się rozpoczyna,nie?
Już teraz 5!!?? ojejj no chyba nie możliwe?? tak?? ja chyba nie umiem liczyć!!
:ico_szoking: :ico_szoking:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”