ja ostatnie miałam we wrześniua ja w next sob mam ostatnie chyba usg..... a zrobie lekarz mowil ze nic nie skzodzi dzidzi

ja obżarstwo do sześcianu, odsmażyłam sobie na śniadanko troszkę bigosuide na jakies sniadanko..![]()
![]()

ja ostatnie miałam we wrześniua ja w next sob mam ostatnie chyba usg..... a zrobie lekarz mowil ze nic nie skzodzi dzidzi
ja obżarstwo do sześcianu, odsmażyłam sobie na śniadanko troszkę bigosuide na jakies sniadanko..![]()
![]()
ja się będę cieszyć jak w sylwestra wystrzelą korki od szampana, a ja nie będę na porodówceja się cieszę, że przetrwałam 35 tydzień...![]()
noo, te ostatnie tygodnie są ważne też.... dlatego, jak określa około 36 tyg, że dzidzia duża to mogę wcześniej wywoływać, albo robić cc... Karola z Grudnia tak ma.. Kostuś juz dużo waży i z jej terminu na 25go robią cc najpóżniej 11goOstatnio gin mi powiedział, że od 36 tygodnia do końca dziecko dużo przybiera na wadze - nawet 800 gram
gaga, a wiesz, że to samo wczoraj Chłopu mówiłamja się będę cieszyć jak w sylwestra wystrzelą korki od szampana, a ja nie będę na porodówce
noo, ja pisałam po kilka PW do każdej z tych, które pojawiły się na chwilkę i zniknęły... ale nikogo zmuszać nie można... w końcu to chęci trzeba i czasu, żeby bazgrać z namisporo styczniowek nie ma z nami...
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość