ja tak!! do 6 jeszcze na wieczór zrobiłam trening MelB ten co elibell poleciła i dzisiaj mięśnie czuję na tyłku i w udach:D Zastany człowiek jak nie wiem Zaraz muszę małą uspać i biorę się za dzień drugi:D 2 serie łoooo już mnie wszystko boli na samą myśl:DCzy wszystkie wczoraj ćwiczyły?????
teraz się troszkę pozmieniało. Siostra męża wyjechała do Paryża, zna tylko angielski jej mąż też a prace mają i bez problemu ją dostali. Teraz rzeczywiście trochę lepsza perspektywa jest we Francji tylko ciekawa jestem na jak długo, w końcu wszędzie kryzysmalinka we Francji to jak nie umiesz francuskiego to nie masz czego szukać. Czytałam kiedyś właśnie o pracy i wyjazdach tam i oni właśnie szukają kogoś kto umie francuski nawet jak umiesz ang to nie chcą za bardzo zatrudniać, więc taki wyjazd to słaby pomysł.
o może racja, że to wina pogody, bo jednak brak słońca dobija. Ja rzadko się denerwuje, a teraz to też jakoś szybciej mi się cierpliwość kończyja nie wiem czy teraz taka aura szpetna nsatala czy co, ale ja tez nabuzowana chodze prawie codziennie
Pewnie że chcę!Jula a chcesz karmic piersia? moze po prostu nie umie jeszcze ssac a z butli idzie mu latwiej i potem na cycku sie denerwuje, ja z Olim tez tak mialam jakis czas, ze chyba mialam za malo ale nie dokarmialam niczym tylko przystawialam za kazdym razem jak chcial i w koncu widocznie sie wyrownalo bo byl spokoj
ja miałam problemy na początku z laktacją i piłam zioła z apteki na laktację, ale szczerze powiem, że gdy nie przystawianie małego na okrągło do piersi to nic by te herbatki nie dały. Tylko, że mój Alanek od początku ładnie jadł z cyca i z tym nie miałam problemuKwiatunio Ty chyba pisałaś, że miałaś problemy z laktacją i piłaś herbatki.
Jakie piłaś i czy one coś dały?
nie mam tu koleżanek niestety zwykłe znajome, ale wszystkie pracują lub są zajęte swoimi sprawami. Z nikim nie jestem zbyt bliskoa jakaś koleżanka nie może do Ciebie wpaść w odwiedziny zeby pomóć przy okazij ? ja tak czasem robie, jak patryk gdzies wychodzi i go nie ma...długo....
dla mnie to wieczność jak kiedyś mąż wyjeżdżał to 5dni już ciężko mi było znieść bez niego, a co dopiero tak długo i wtedy jeszcze nie mieliśmy dziecka3 tyg szybko miną
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości