ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 lip 2007, 17:40

Hej hola!

Ja dopiero teraz w wisielczym humorze i teraz jeszcze bardziej nerwowa bo juz miałam duzo napisane i wszystko sie gdzies skasowało! :ico_zly:

Dzis u nas nieziemskie nudy, nie wiem czemu, moze ta pogoda tak wpływa, niby nie pada, czasem słońce i jest tak nijak.
Zostałam sama bo A. do pracy pojechał, a my z Milunia dopiero co zwlekłyśmy sie z popołudniowej drzemki.
Ostatnio chodzę jakas niedospana, choc mała fajnie w nocy śpi, na razie pora stała jest 3:30 i 6:30, wiec licze ze za jakis czas sie to zmieni tak jak np u Gosi ( :ico_brawa_01: dla Hubercika)

Rano dzis byłam zawiezc Miluni mocz do zbadania i myslałam ze jutro lekarka mi go sprawdzi, ale na posiew trzeba czekac az tydz, wiec nonono...ciekawe czy mi mała zaszczepi chociaż, czy tez kaze czekac az sprawdzi wyniki? :ico_noniewiem:
Musze sie tez poradzic jej co moge zastosowac na potówki w okolicach pachwinwk i pupy, bo mecze sie juz z tym ponad tydz u Miluni i nic nie pomaga, bratowa powiedziała ze dostanie masc ze sterydem i jedynie to, a wy macie jakies sposoby?

Zaraz czeka mnie prasowanie i chyba dla poprawy humoru otworze sobie Freeq'a!
Bede zagladać częściej, mam nadzieje ze wiecej sie was pojawi!

acha:
Gosiazycze udanej randki! Kurde fajnie tak zrelaksować sie i odpoczać od dzidziusia. A twój Hubercik na prawde kawał faceta :ico_brawa_01:

zboraty tez wczoraj chyba na randce byłaś, co nie? :ico_oczko: :ico_brawa_01:
a i niech ci J. całuje i całuje :ico_oczko:

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 lip 2007, 18:59

Witam i ja :-D

My w nocy wstajemy ciągle ok 4.00 i później już regularnie 6.00 itd.
Czasami jak mała nie doje to potrafi się obudzić jeszcze ok 24.00 :ico_noniewiem: .
Bardzo bym chciała wiedzieć ile teraz waży... ba jakaś lekka mi się wydaje... hmmm może jutro sie przejdę do przychodni!

Znów byliśmy na mega spacerze, po drodze odwiedziłam kilka sklepów i totalna załamka :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: nie ma nic podkreślającego moją nową sylwetkę, czyli rzeczy w rozmiarze GGD Gigantycznie Grubej nonono :ico_olaboga:
Znalazłam jedynie lniane czarne spodnie.... w sam raz na LATO i upały :ico_puknij:
Ale po powrocie oczywiście obiad.... łączony niestety... :ico_wstydzioch: fryty z filetem
bez surówki :ico_oczko: wiem wiem porażka... sorry, ale zmęczona jestem... i gruba :-)

[ Dodano: 2007-07-24, 19:14 ]
Obrazek

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

24 lip 2007, 19:29

witajcie
załamkę to ja dzisiaj przeżyłam w sklepie bieliźniarskim. Kupiłam sobie stanik, w końcu, ale rozmiar uwaga...........75 F....... wrrrrrrrrr

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

24 lip 2007, 20:01

hej...
ja dzis po dwoch spacerach...w tym zakupy i wogole...pogoda sliczna wiec kozystam
Bylismy na wazeniu....i mala wazy 5 600 czyli od urodzenia przytyla 2 200...i UWAGA urosla 0,5cm :-D :ico_szoking: :ico_oczko:
Chyba zle ja zmierzyli przy urodzeniu bo teraz babka ja przy nas mierzyla i ma 57,5cm...a przy urodzeniu miala 57cm...szok..no masakra....wchodzila wtedy w rozmiar 56...czyli juz nic nie wiem...

Ide spac..padam a mala zasnela w bujaczku wiec trzeba ja przeniesc a to ryzyko ze sie obudzi :ico_spanko:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 lip 2007, 20:07

Ladybird23 a czemu przed szczepieniem kazali Ci zbadać mocz??? u nas nic takiego nie było, obejrzał tylko Hanię i już.

No na randce byłam :-D zjadłam jakieś tureckie żarełko...sasz kebab z frytami :ico_wstydzioch: A J miły, miły...przytula...hm...no zobaczymy co będzie dalej...Bo ja jakoś się przełamać nie mogę, żeby go pierwsza pocałować...

Massumiproponuję zakupy w lumpeksie!!! tam jest dużo fajnych ciuchów...nawet w rozmiarze GGD :-D No bo czarne spodnie to :ico_puknij:
A Ulcia co taka nienajedzona i się budzi...?Ja tam śpię całe nocki już :-D Oby tak zostało...mogę siedzieć do północy, ale potem chcę spac! Chociaż mimo tego, że śpimy do rańca, to jak Ladybird23 jestem jakaś niedospana...ciekawe...

Ewcik :ico_szoking: taki rozmiarek...no to mężuś i Alusia zadowoleni chyba :-D

My męczymy się z kupą, bo dziś za nic nie chce wyjść...A młoda stęka i stęka...rety...może się wieczorem uda, bo ja dziękuję za taką nockę!

My mamy w czwartek jechać na jakąś imprezkę, bo J kumpel odchodzi z pracy i się chce pożegnać...Chętnie bym zabrała Hanię...ale może ją zastawić lepiej? Tylko czy mama się zgodzi???

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 lip 2007, 20:24

a witam wieczorem :-D
Hubertus zasypia - latam tylko wcisnąć mu smoczek :-D bo za szybko wypada - jak zaśnie to wypluwa ale przez sen - a do zasypiania ma być
zborra, - no, no ... całusa dawaj!!! :-D
Ewcik - witaj!!!! w rozmiarze koleżanko - ja 80 E lub 75 F zależy ...
doris, - zdaza się .... wspólczuje
massumi - ty GGD?? nie wierze ....
kate_k82, współczuje teściowej .... :ico_olaboga: :ico_olaboga:
ja oglądam teraz swój film !!! czekam na niego co tydzień - na AXN :-D o medium! uwielbiam go! mam małą lampkę wina i siedzę przed TV :-D

[ Dodano: 2007-07-24, 20:33 ]
a to z dziś
BONZO :-D
Obrazek

Obrazek

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 lip 2007, 20:57

Gosia A. no wielki ten Hubercik :ico_brawa_01:

Milunia bedzie jutro wazona, nie wiem tylko dlaczego nie chca u nas mierzyc dzieci, ostatnio jak byłam na wazeniu to pielęgniarka chciała mi ja zmierzyc a lekarka powiedziała ze nie, ciekawe, nie?

Zbora te badanie moczu to nie spacjalnie przed szczepieniem, miałam poprostu zrobic kontrolny posiew, bo w czerwcu mała brała antybiotyk, bo miała jakieś bakterie w moczu i teraz nie wiem czy lekarka bedzie chciała zobaczyc najpierw wyniki, czy to nie ma wpływu na szczepienie :ico_noniewiem:
A czemu nie umisz sie przełamać zeby pierwsza pocałowac?..jak ja mam ochote na buziaki to sie nie krepuje, choc oststnio przy tych kłótniach nie miałam, ale jak A, przychodził przeprosić i tak na chamca chciał mi buzi dac to nawet mi sie podobało, a potem to juz chwila zapomnienia....
Jak tak patrze na pary w parku, takie małolaty, zatracone w sobie, ściskają sie całuja, to czasem mi sie zal robi.. :ico_wstydzioch:

Glizdunia na pewno ci ja źle zmierzyli, bo to niemozliwe, że ponad 2 kg przybrała na wadze, a ani centymetra nie urosła!chyba z resztą sama widzisz po ubrankach, ze juz niektóre za małe!!
Dobrze sie wam pogoda poprawiła!!

ewcik chciałabym mieć choć połowe twjego rozmiaru! :ico_oczko: Moje cyce wróciły do stanu sprzed ciazy odkad przestałam karmic, no i A. tez troche zawiedziony :-/

Moja mała Milusińska smacznie sobie śpi, a ja mam na szczęscie chwilę dla siebie, wszystko porobione, więc.. :564:

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

24 lip 2007, 21:04

ladybird23, to ja chętnie połowę oddam :-D

Gosia A, witaj w klubie wielkiego cyca. Czasami śmieje się ze jestem Upadła Madonna z Wielkim Cycem z obrazu von Klompa :-D a tak serio to naprawdę dziwnie wyglądam. Dół 36 - 38 a góra.............. Wolę do sklepów nie wchodzić. Dobrze że teraz bluzki są z rozciągliwych materiałów.

[ Dodano: 2007-07-24, 21:08 ]
zborra, a propos tej sukienki ślubnej co mi proponowałaś to ja z chęcią, ale z przyczyn wiadomych nidyrydy, Po prostu się nie zmieszczę :-D ale śliczna jest, trzeba przyznać

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 lip 2007, 21:34

Więc ja ostatnio właśnie w lumpku buszuję i te spodnie - to też od "Elizabeth" czyli Anglia (zawsze się nabijamy z kumpelą, że mamy ciuchy po KRÓLOWEJ :-D )
A i kupiłam extra strój dla Miłosza na plażę i Uli kostium na zaś... jutro wkleję fotki, bo teraz się suszą na balkonie...
A i wszystkim mamusiom jedynaków, pokazuję ku rozwadze:
Obrazek

Ile powinien ważyć maluszek?
W pierwszym roku życia dziecko rozwija się bardzo dynamicznie. Już nigdy potem malec nie będzie tak szybko rósł i przybierał na wadze!
W pierwszych trzech miesiącach dziecko karmione piersią lub butelką powinno przybywać na wadze średnio 700 -800 g miesięcznie. Ale są dzieci, które w tym czasie przybierają więcej i nie ma w tym nic niepokojącego.Pod koniec drugiego kwartału życia malec powinien podwoić swoją masę urodzeniową, a pod koniec pierwszego roku nawet ją potroić.

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 lip 2007, 21:34

Glizdunia coś chyba nie tak z tym mierzeniem...a waga :ico_brawa_01: ładnie rośnie!

Gosiu no zięciulo pierwsza klasa...wygląda na starszego, prawie jakb siedział, kolo luzak :-D

Ladybird23 no widzisz...ja przez te nasze spięcia, kłótnie to kompletnie o całowaniu nie myślę...Ale masz rację, zazdrość jakoś dopada jak się widzi małolaty zakochane...Może czas to odświeżyć???

Ewcik no ba...się nie da...chyba że bokiem się wciśniesz :-D

Moja panna wykąpana, najedzona...leży i się śmieje...Coś jej się poprzestawiało i zawsze po wieczornej kąpieli i jedzeniu szła spać a wczoraj i dziś dokazuje...No ale dzięki Bogu wystękała wreszcie kupę :ico_brawa_01: Idę przewinąć!!!
A! :ico_olaboga: teście mają internet wreszcie...rety :ico_olaboga: będą molestować...skypa założyli, J też...będę udawać, że mnie nie ma... :-D
Uciekam, potem zajrzę

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”