Awatar użytkownika
Natashka
Miss zgubnych kilogramków

29 mar 2008, 17:09

ale ja studjuej zaocznie wiec nie byloby az tak zle, zreszta moglam zrobic studia trybem indywidualnym... :ico_haha_01: no ale juz po ptokach i nie mam co narzekac, jeszcze 1,5 roku sie przemecze....
ale szczerze mam juz dosc :ico_haha_01: :ico_wstydzioch:

teraz mysle o zrobieniu kursu masazu, zawsze marzylam o takim... ale mam na studiach jeszcze kurs na przewodnika do skonczenia wiec nie wiem czy bym dala rade dwa na raz plus szkola

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 mar 2008, 09:21

Natashka, ty masz półtora roku studiow, a ja jeszcze 2,5 i tez mam dosc...

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 mar 2008, 11:13

Witam drogie Panie, mnie zostało już tylko 3 miesiące do końca studiów i nie mogę sie już doczekać, bo zaraz potem "staranko" mnie czeka :) Już od dawna marzę o dzidzi.nawet jeszcze w trakcie studiów chciałam .ale mój mąż mi ciągle mówił żebym "myślała racjonalnie" i że warto zaczekać.
Po studiach do pracy od razu sie nie wybieram, chyba że długo nie będę mogła zajść w ciążę (co jest bardzo możliwe) to wtedy może zrobię sobie jakiś staż.Mój mąż jest jednak zdania że zajdę w ciąże za pierwszym razem :ico_sorki: - optymista.Ja już sie naczytałam ile to sie ludzie męczą. ehhh

ona .

30 mar 2008, 14:08

no mnie to jeszcze dwa lata zostały, nie licząc tego semestru. tylko, ze te studia to dla mnie totalna pomyłka i myslę czy nie zacząć licencjatu... jednak czy wiecie może jak to wygląda teraz praca po samym licencjacie bodajże?

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 mar 2008, 16:20

Ja nie mam pojęcia jak to jest po licencjacie. ja studiuje na politechnice wiec mam tytuł inżyniera. jednak bałam sie zakończyć studia na tym etapie.choć z pracą i tak pewnie będzie ciężko. ale o to będę sie martwić za jakiś czas. może dopiero w przyszłym roku :ico_sorki: :) :ico_ciezarowka: :ico_sorki:

[ Dodano: 2008-04-02, 17:41 ]
Hej dziewczyny, coś ten nasz wątek powoli zamiera.Czy nie ma na tym forum nikogo z rocznika 84,85,86,87,88,89?

Awatar użytkownika
Natashka
Miss zgubnych kilogramków

03 kwie 2008, 07:04

Ona dla mnie te moje stuydia tez w tym momencie sa juz dla mnie totalna pomylka ale szkoda mi jzu czasu poswieconego na nie wiec skoncze...

Geheimnis tez bym miala 3 miesiace do konca gdyby nie ta dziekanka :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: a tak to jeszcze dodatkowy roczek do tego :ico_placzek:

och och och byle do czerwca...a wlasciwie lipoca bo zajecia mam do samego konca czerwca :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 kwie 2008, 15:06

a tu znowu pusto - ładna pogoda więc pewnie wszystkie spacerują :)

ja w weekend mam zajecia na czuelnie wiec raczej mnie tu nie bedzie bo zajecia od rana do wieczora i jak wracam to mysle tylko o łózku :-D w sensie spania :P

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 kwie 2008, 15:51

No dziewczyny,ja już coraz bliżej końca tych studiów i bardzo się z tego cieszę. ostatnio na uczelni spedzam mnóstwo czasu. wykonuje prace mgr praktyczną i sporo godzin siedzę na laborkach ( w ostatni poniedziałek od 8-22) :ico_placzek: mój organizm zaczął się już buntować. wszystko mi sie poprzestawiało łącznie z @, bo dostałam po 22 dniach (a powinno po 25dniach)Kwas foliowy już zaczęłam brać. byle do końca czerwca/lipca i zaczynam działać. hehe :-D nie mogę sie już doczekać.najpierw 2 kreseczki na teściku, potem rosnący brzuchalek.ahhh.....

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 kwie 2008, 16:18

geheimnis ja sie juz tez doczekac nie moge, oczywiscie skonczenia studiow...a twoje zniecierpliwienie przypomina mi moje jak ja sie starałam o Mile, czekałam tylko na dwie kreseczki na tesciku a potem az mi brzuch urosnie..hi hi..a to wszystko przed toba..powodzenia :-)

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 kwie 2008, 16:22

Dzięki wielkie ladybird23, wiem jednak że troszkę muszę ochłonąć. im bardziej na luziku do tego podejdę tym szybciej uda nam się osiągnąć sukces :ico_ciezarowka:
co do zakończenia nauki to strasznie mi się czas dłuży. mam już dość. oby do końca czerwca :ico_sorki:

Wróć do „Kącik dla rodziców”