Ja mojej małej tez muszę kupić gryzaczek i żel na dziąsła...

No właśnie, w poprzednim mieszkaniu mieliśmy dwa garaże ale i tak miałam modelarnię w domu, a teraz nie mam garażu, ale jest on 300 metrów od naszego mieszkaniaSHOO - jakbysmy mieli garaz, szope (my nie mieszkamy w W-wie), czy chocby w miare duza piwnice, to tez bym oczywiscie wysylala tam Pana
moja gryzaczek ma ale nie umie go jeszcze złapaćJa mojej małej tez muszę kupić gryzaczek i żel na dziąsła...
mysle, ze nie, ale probuj jej dawac rozne takie duperele do rak... jesli Maja lapie Cie za palce, to i gryzaczki, grzechotki bedzie niedlugo chwytac... tylko ja narazie daje malej takie niepelne, zeby latwiej jej bylo chwytac...moja gryzaczek ma ale nie umie go jeszcze złapać , nie wiem czy powinnam sie niepokoić
mnie tez to doprowadza do szalu, a najgorsze jest to, ze u nas dochodzi jeszcze siersc psa... masakra...Włosy również mi wypadają garściami od jakiegoś czasu, są wszędzie a najbardziej mnie denerwuje jak Majka ma je w dłoni lub ma je gdzieś w pobliżu
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość