Marcia sie zmartwiła czemu mnie nie ma wiec sie odzywam!
[ Dodano: 2009-02-12, 20:15 ]
kurcze zjadłam wczoraj takie kupne pulpeciki i nie wiem czy one cos wpłyneły na moje mleczko bo mała jakos tak dzis niechetnie je -strasznie marudzi przy cycu
widzi mi się, że go brzuszek boli mam nadzieję, że mu minie, a Ty Beatris60 wypij koperek włoski, bo jak karmisz piersią to mu pomożeu nas średnio - maluch troszke marudny, myśle że brzuszek bo śpi spokojnie i nagle bordowy sie robi, pręży się i sie budzi...
doganiamy Twego synka a coale bycze te Wasze Szkraby mój juz prawie 6kg waży, także ja się nie odzywam
no zebys wiedziala nawet czekoladke skubnelam tylko jeszcze w dzien malutka mogla byc grzeczna :) ale nie najada sie wiec co godzine cyckowanie lub dwie... grubiutka bedzie jak tak bedzie jesc;/milutka widze że humorek masz lepszy, pewno od jedzonka normalnego, super
sprobuj meliski lub kopruwypiłam wieczorem rumianek, ale nadal tak sie kręci biduś nawet przez sen...a ja tak mało rzeczy jem, że nie wiem co by zaszkodzić mogło..
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość