witajcie, ale mnie nie bylo ale oczywiscie nie dostawalam powiadomien
moj maz ma dzis wychodzne a ja mam straszna chandre, mezus znalzl inna prace i ochodzi wiec dzis ma popijawe z tamtymi..
bylismy na wielkich zakupach dzisiajl.lkasy przepusiclam ale co tam
ja mam straszne bole w pachwinach a ze ostatnio malo chodze bo byla brzydla pogoda iialam chora amelke tak teraz jak gdzies ide to masakra, boli mnie w brzuchu na dole w pachwinach i w krzyzu..a amelka daje mi tak popalic ostatnio jest okropna, ja juz dzis przeplakalam caly dzien bo nie wiem co ja mam z nia robic o wszystko buczy i jeczy a ja naprawde jjuz nie wiemco robic
czytalam cos o seksach z mezami, ja z amelka w ciazy to moglabym non stop a teraz to jak juz mi sie zachce to raz na jakis czas a maz musi to zrozumiec nie raz mi dogaduje a;e ja po calym dniu to marze o polozeniu sie spac a nie...
nie pislam wam chyba ale przyjezdza moja babcia i mama na 3 tygodnie a my w srodku jedziemy -lecimy sami do polski nad morze na 5 dni na weselicho znajomych, pewnie to ostatn taki wyjazd jeszcze razem i bez tysiaca toreb i wozkow
amelka zostanie z babciami a my chcemy sie troche rozerwac, kupilam juz buciki przez neta i przyszly na drugi dzien czyli dzis i sa boskie i kupilam z mezusiem dwie kiecki bardzo wygodne i takiefajne wiec sie nie moge doczekac a teraz musze niedlugo chalupke ogarnac na ich przyjazd
lece polezec, tez ze spaniem mam problemy, jak wstane na siku to juz spac nie moge aha i bardzo mi cierpna w nocy rece...wogole ledwo laze