Awatar użytkownika
mosob
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

04 paź 2007, 10:43

Maritta, ty chyba chcesz żeby Ci słodzić i prosić Cię o informacje :ico_nienie:
Pewnie że wszystkie jesteśmy ciekawe jak się ma Różyczka a ty kokietujesz :ico_haha_01:

Paulina82, dopiero teraz doczytałam o kolczykach :ico_szoking: gdzie przebijałaś u profesjonalisty i czy Oliwia miała te specialne kolczyki czy od razu złote. Ja też planuje przebić Oli uszka i troche mnie przestraszyłaś :ico_olaboga:

MajM, moja Ola waży 8100,

Iwcia 33, widzisz jakiego masz pomocnika :ico_haha_01:

Mery31, to ty ciągle sama siedzisz :( a Kornelem się nie przejmuj , każde dziecko coś robi, niby Ola jest grzeczna, nie gryzie , szczypie ale nie da się przewinąc czy ubrać
i troche płaczek się z niej zrobił :ico_puknij: byle czego się przestraszy i :ico_placzek:

asiapanda, zrób sobie kawke, wejdz na allegro i olej kłótnie z małżonkiem od razu lepiej Ci się zrobi.

Awatar użytkownika
nella
Mistrz pióra
Mistrz pióra

04 paź 2007, 10:45

hejka z rańca :-D

Marittko, super że z Różyczką i Tobą wszystko ok :ico_brawa_01: O wagę się nie martw bo jak tylko urodzisz pewnie natychmiast schudniesz przy takich dwóch aniołkach :ico_oczko:

Mery, dzięki za komplementy :ico_oczko: Wszystkiego Naj z okazji rocznicy :ico_prezent:
Mężuś pewnie jakoś Ci zrekompensuje tą delegację :ico_oczko:

Witaj MajM :-D Mój Maks waży ponad 9 kilo, chudzinka ale nie po mamusi :ico_oczko: ,ubranka mu kupuje na 80 cm. Przyłączaj się do nas - razem zawsze łatwiej :-D

Paulinko, słodkie zdjęcie Oliwki - jutro Wasz wielki dzień :ico_brawa_01:

Asiu, przegoń te smutasy i wracaj do nas. Brakuje Twoich ciepłych słówek z rana :ico_placzek: Wieczorem zapraszam na :ico_zdrowko: (bo pijam jak się ściemni :ico_oczko: ) i smuteczki utopimy :ico_oczko:

Iwciu, dostałam od Ciebie zdjęcia ale nie mogę ich otworzyć :ico_placzek: , możesz przesłać w jakimś innym formacie bom strasznie ciekawa Was :-D

Awatar użytkownika
Maritta
Jestem mózgiem tego forum!

04 paź 2007, 11:04

Mosobku - :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: ja iwedziałam, że to Cię przywoła :-D

Mery - ja nie złożyłam życzeń :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: I'm sorrrrryyy i wszystkiego naj - wyleciało mi :ico_noniewiem:

nie pamiętam ile ważyłam w tym czasie z Lilą ale na fotkach jestem monster munch :-D ej tam nie przejmuję się bo o d tego waga i apetyt nie spadają mi :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Paulina82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 paź 2007, 11:37

mosob, ja przebijałam w zakładzie kosmetycznym i miała założone kolczyki te z pistoletu czyli pozłacane,chciałam jej zmienić na złote ale moja Oli ma taki uraz ze sobie nie dała i jak wyjęłam kolczyki(a pojechałam do koleżanki żeby mi pomogła to zdjąć)to zaczęła krew lecieć i dałam sobie spokój z kolczykami :ico_puknij: wogóle głupota moja ze jej przebiłam teraz już są prawie zagojone ale i tak brzydko się goiły i długo ja nie polecam przebijania

Laseczki a gdzie jest to picie bo ja chętnie się napije :ico_zdrowko: i pogadam sobie bo wiadomo my kobietki to lubimy :-D

Awatar użytkownika
nella
Mistrz pióra
Mistrz pióra

04 paź 2007, 12:19

ja mogę wieczorkiem :564: Paulinko, teraz jadę autem z Maksem na zakupy :-D

Awatar użytkownika
asiapanda
Trzy tysiące lat minęło...

04 paź 2007, 12:37

Dzieńdoberek

Dziękuje za ciepłe słowa kochane jak zawsze jesteście niezastąpione, dziś nad ranem mnie nawiedziła @ więc hormony uspokojone :-D
Wczoraj tak się pokłóciliśmy że ho ho, już nawet dostałam smsa, że rano przyjedzie po swoje rzecy, ja mu na to, że rano to ja już będę z dzieckiem u rodziców, a klucze mu u sąsiadów zostawię, mineło 10 minut, zadzwonił, rzecz jasna nie odebrałam, a po 20 minutach pukanie do drzwi, postał pod nimi 15 minut. Dziś dostałam kawkę, posprzątał dom, bez proszenia poodkurzał, pozmywał, nakarmił i ubrał dziecko. A ja się do niego nie odzywam, bawi mnie to...

Uff wygadałam się...

Nellu masz super nową fotkę Maksia, avatarek masz zajeb... normalnie w kompleksy wpadnę, nie mam czasu zadbac o siebie, normalnioe nie moge już w lustro nawet spojrzec na siebie :ico_zly:
Maritko olej wagę, zrzucisz biegając wokoło dwóch księżniczek
Mery na rocznicę dziś pij z nami

Idę po kawkę drugą już dziś...

Awatar użytkownika
Maritta

04 paź 2007, 12:57

Asia - u mnie nie działa :-P Bartek nie chce sprzątać :-D ale urodzinowe gotowanie mam z bańki ;-) Bratuś się tym zajmie bo i dobry w tym jest i lubi to :-) cieszę, się że już sytuacja się "odpięła" :-D

ja tak po 14 spadam do pediatry, kupić mliko muszę Lilci i wiecie postanowiłam jak nie będę znów mogła karmić biustem :-D to Rose dostanie Bebilon HA (mniej uczula na białko) ale... nie żeby to był problem, ale jest on 10 zł droższy na tym mniejszym opakowaniu od zwykłego Bebilonu - ciekawe :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
asiapanda

04 paź 2007, 13:11

Maritko ja po prostu mam dość mojego faceta, czasem tak myślę że gdyby nie Wiki to chyba byśmy nie byli razem. Olewam go, nie dlatego by zwracał uwagę na mnie, choć to robi, ale po prostu jestem na niego zła i już! A wiesz mleko droższe bo to nestle, tak mi się zdaje. Nasza wciąż na Nutramigenie, jej alergia spowodowała to że ma bardzo ubogie menu, jak daje jej szyneczkę czy parówkę to ona odgryza i wypluwa, praktycznie nie je normalnie tak jak powinna, martwi mnie to trochę, ale ciężko ją przekonac do zjedzenia czekokolwiek nowego bądź innego niź ona lubi :ico_olaboga:

Ale ta wczorajsza kłótnia, to beczenie po kątach chyba mnie rozluźniło na maxa...

W pn jedziemy na pobieranie krwi z Wiki, już się stresuje.

Awatar użytkownika
Maritta

04 paź 2007, 13:14

nie stresuj sie będzie OK - Lilka już to miała ;-) a co do mleka ja porównuję Bebilon z Bebilon HA - dziwne nie?

dzieciak mi sterczy na biurku i wali w monitor :-D

Awatar użytkownika
asiapanda

04 paź 2007, 13:27

Faktycznie dziwne to :ico_noniewiem:

A jak Lili przeszła to pobieranie? U nas trzeba zrobić dwa alergeny, panel pokarmowy, morfologia z rozmazem, już mam ścisk w żołądku

[ Dodano: 2007-10-04, 13:38 ]
Teraz tak doczytałam Mosob od allegro się odzwyczajam jestem na odwyku :-D jedynie czekam jeszcze na kilka paczek :-D

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”