witajcie..
ja po wczorajszej randce obudziałam sie dzis w dobrym humorze..tak jak pisałyscie "lejdis " były nonono..usmiałam sie do łez..fajnie byłoby miec takie kumpele, ale byłoby wesoło
dzis tez mi sie darzy, bo moja przyjaciółka ma dzis urodziny i ide na babska impreze, nie moge niestety jechac na dicho - a one jada - bo jutro z samego rana jedziemy na cały dzien w gory..wiec weekend mam fajowy..jeden tylko minus tego wyjazdu i juz chodze w stresie, bo najpierw A. sie uparł ze mamy jechac i wziac ze soba mała, bo tez musi sie uodparniac, a teraz nagle wyskoczył zeby zostawic dziecko na cały dzien z tesciami

i bedzie jeszcze z tego powodu pewnie chaja, bo powiedziałam mu zanim sie zapisywalismy ze dziecka na cały dzien nie zostawie, wiec albo nie pojedziemy albo pojedziemy z nia - co tez było do zastanowienia, ale w koncu sie przełamałam, a on teraz wyskakuje z takim czyms
ewcik jakbys chciała przyjechac na Sląsk to akurat w mojej okolicy jest 3 pokojowe mieszkanie, z kuchnia, łazienka - na prawde fajne - i uwaga tylko za 110 000 zł!!
jagodka a wam zazdroszcze domku, jeszcze tylko waszego - super...a kiedy macie zamiar sie wprowadzac??
zbora zas katar? współczuje bardzo..wiesz jak ja ostatnio byłam u lekarza, to zapytałam czy nie ma jakichs uodparniajacych specyfikow co sie nadaja do maluszków i zapisała mi BIOSTYMINE i daje jej co dwa dni po ampułce i póki co zadnego nawrotu choroby nie było
magda 26 ale jazda z tymi twoimi teściami...jakby moi mi wyjechali kiedys z takim przygłupawym hasłem to pewnie bym sie juz do nich nie odezwała..ale faktem jest ze lepiej nie kłócić się z chłopem, a tym bardziej o pieniadze..