jeżeli prawdą jest że jak do jajeczka w dniu owulacji dojdą plemniczki te które były tam przed owulacją to znaczy że będzie dziewczynka
My kochaliśmy się w dniu owulacji i jest Lili więc to raczej mity których słyszałam wiele. Oczywiście może się udać że to córcia będzie .
Wszyscy juz ściskają i pozdrawiają małą Hanią
Ja z pierwszym nie miałam parcia na płeć .Al wiedziałam że idealnie by było gdybym miała parkę.Teraz jestem z drugim i jest większa presja choć tak jak mówię nastawiam się na córcie bo nie chce rozczarowania . Po prostu pragnę kolejnego dzidzia a nie konkretnej płci, no i cudownie by było gdyby było zdrowe.
Zaczne tez wyrzucanie niepotrzebnych rzeczy, ktore tylko zagracaja mieszkanie.
Oj mogę ci pomóc?
Uwielbiam takie porządki kiedy odgruzowuje dom ,gdy się wyrzuca rzeczy nieużywane itp.
Choć u mnie nie ma nigdy takiego bałaganu ale 1-2 razy do roku robię takie generalne porządki i wtedy oj sporo wyrzucam .Ja nie jestem typem chomika wiec nie mam wyrzutów.
muszę koszulkę odebrać do chrztu, który dziś o 18.30
Jesteś chrzestną ?I to w ciąży ?
Ojej a nie ostrzegali cie o tym że to złe dla twojego dziecka ?
Heheh ja się oczywiście śmieję ale jest masa ludzi która w to wierzy.
Ja w 7 miesiącu byłam za chrzestna i było kilka osób które mi odradzało.
Babcia tego dzieciątka kłóciła się z matką by odwołała taką chrzestną.
Ja w takie rzeczy nie wierzę ale kiedyś mama moja powiedziała mi ,, widzisz byłaś za chrzestna w ciąży i ta dziewczynka odebrała Lili urodę,, a chodziło o to że Lili ma to AZS i jej buzia momentami wygląda faktycznie okropnie.
No powiem wam że się popłakałam bo mimo iż wiem że to głupota to bardzo zabolało.
My już spacerek zaliczyły.Koło 10 poszłyśmy wózkiem.Zimno było bo jakieś - 13 stopni ale bardzo miło i słonecznie.Lili oczywiście od razu zasnęła . Teraz znów śpi a ja szukam jakiegoś przepisu na coś słodkiego