Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 lip 2007, 21:39

zborra, ladybird23, a ja też za całowaniem tęsknie, a gówniarzy obściskujących się po kątach to normalnie ..... :ico_placzek:
Ach tak im zazdroszczę trochę tej beztroski... ale szybciorem odchowam bąble i do dzieła.... :ico_oczko:
Gosia - udanej randki !!! :-D

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 lip 2007, 21:56

no to ja juz sie zegnam!

a za całowaniem nie ma co tesknic tylko atakowac tych naszych chłoptasiów!!

Zycze dobrej nocki!! :516:

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 lip 2007, 22:34

Taaa już się rozpędzam, chyba jego zdjęcie
ucałuje, bo mężulo został u teściów... ach nie ma co się zagłebiac...
no to co winko??? Na anemię??? :ico_noniewiem: :ico_brawa_01: :-D
Czyżbym gasiła dziś światło?
Obrazek

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 lip 2007, 22:45

:ico_nienie: nie licz na to!!! :-D
Ja po przewijaniu, arbuzie...siedzę, uczę się corela paint shop pro x, sączę karmi....ble...ale już wypiję, co się ma marnować...patrzę na Miłoszka i Ulcię...i chcę dzidzię! :-D
A dziś normalnie :ico_wstydzioch: zjadłam torcik bezowy z kremem adwokatowym...jagodziankę i jabłko w cieście francuskim :-D :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: pycha było!!!
No mówicie o tym całowaniu...no to może dziś się przemogę??? :-D Zobaczymy co J na to...A ja sobie wmówię, że karmi to alkohol i może mi zaszumi w głowie...heheheh
To poczytam, popiszę, dopiję to świństwo, myju myju i do dzieła...Tylko bez przesady, bo ja jeszcze u giina nie byłam :ico_wstydzioch:
Dobrej nocki kochaniutkie!

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 lip 2007, 23:18

A dziś światełko zgasze ja :-)
Wczoraj do Was nie zajrzałam, bo miałam sajgon, Karol przez dwa dni kupy nie robił, a wczoraj ryczał od rana, nie spał, a popołudniu były trzy mega kupy, jedna prosto na leżaczek, a mama centralnie wsadziła w nią rękę, bo nie wiedziała, że tam jest :-D

A wiecie co mi mężuś kupił :-D pudełko "Koziego mleczka" tak, w smaku całkiem tak jak ptasie, a z koziego mleka więc mogę jeść, bo kozie mleko dolewam sobie do inki.

Oczywiście już nie pamiętam co która pisała, jedynie te biusty mi zostały w pamięci Ewcika i Gosi, ale to z zazdrości, ja tam 80B, a teraz zamówiłam sobie na allegro biustonosz 75B, jeszcze nie przysłali, ale mam nadzieję, że będzie dobry, normalnie noszę A, a jak karmię to B.
A teraz już lecę spać do mojego Sikora i całować się, bo lubię i na ulicy też się całujemy mimo że od ślubu minęło 12 lat i za rękę chodzimy czemu dziwią się nasi niektórzy znajomi, ale co w tym niby dziwnego?? Jedni to nas nawet wyśmiali.

Dobra zmykam, bo się rozgadałam a tam ciepłe łóżeczko już czeka.
Dobranoc.

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 lip 2007, 23:25

A ja tu nadal jestem!!!
i zawsze jak mam iść spać to czytam i czytam...Ale karmi się powoli kończy więc i ja będę zmykać...
Sikorka no obym ja tak za 12lat mogła napisać...miłe to...No to będę się i ja całować!a niech Hania widzi, że jest ok, niech się uczy dziewczyna :-D
I wiecie co...chyba jak młoda skończy roczek to zaczniemy działać nad kolejnym :ico_ciezarowka: A co tam! oby tylko finansowo było w miarę...no może lepiej niż jest, bo jest porażka...te moje 400zł... :-D :-D :-D

Ok, bo się zasiedzę...

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

24 lip 2007, 23:26

o nie !!!!!!!!!
mam nadzieje ,ze dzis ja gasze swietło ..........
ide spac . przytule sie do poduszki heheh
i chyba kupie sobie "przyjaciela" tylko z nim sie nie da całowac hahahahaha :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

no i co wam jescze tu napisac .............

smieje sie do łez jak czytam nie ktore posty hihihihi

massumi trzymaj sie z ta dwujka ...... pan Bog to chociaz dał ci drugie dziecko - dziewczynke ......... mnie nie oszczedził ehhehe

papa

http://s1.bitefight.onet.pl/c.php?uid=53994

ps Zborra a jednak masz skepa ??? dawac dziewczyny kamery zrobimy sobie konferencje hehe przy karmi hahaha

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 lip 2007, 23:35

KUlka, :-D A ja myslałam, że nasz stwórca, też mnie synem uraczy....
A tu niespodzianka :ico_oczko: i teraz mam kare bo nie umiem spokojnie przejść koło różowego malutkiego wdzianka tfu tfu tfu a obiecałam sobie, że nie zgupieję....
Chociaż maluchy dzisiaj śpią w niebieskich piżamkach..... :ico_oczko:
Sikorka ja 13 sierpnia będę obchodziła z moim J. 11 rocznicę bycia razem.... i tez dalej mamy bzika i za rękę itd. tylko teraz czasu trochę mniej dla siebie samych.... ech :ico_spanko:
Cin & Cin mnie dziś rozgrzewa.... :ico_oczko:

[ Dodano: 2007-07-24, 23:50 ]
CZyli: D O B R A N O C

Obrazek

Awatar użytkownika
M0rD3CzKa
Trzy tysiące lat minęło...

25 lip 2007, 01:26

wiecie co :-D zebyscie sie nie sprzeczały to dzisiaj ja Wam światlo zgasze a Wy wszystkie marsz do łóżeczek i przykryc sie dobrze :ico_nienie: :-D
Obrazek

ciiiii Dobranoc :ico_spanko: :-D

kate_k82
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

25 lip 2007, 08:41

hej! o widzę że ja pierwsza, no to dzieńdoberek. Ja znowu niewyspana, mały stękal od 3 i po spaniu, kupy też nie było no i czekam, wczoraj spał od 7 do 12 potem katmienie i znów pobudki co 2 godz dziewczyny co Wy robicie że dzieciaczki tak ładnie Wam śpią???
Kulka ode mnie 5.67 tak na dobry poczatek dnia
Sikorka Massumi gratuluje takiego stazu i zazdroszcze ja bede miala swoja pierwsya rocznice slubu w pazdzierniku o ile dotrwam......................
Calowanie??? a co to takiego???juz zapomnialam, i przyznam sie ze nie tesknie za buzi buzi z moim mezem, dzis znow klotnia z samego rana, powiedzial ze gdy on wroci do pracy to ja nie dam sobie radz z dzieckiem...tak jakbz to on sie nim zajmowal gdz juz boli mnie kregoslup od noszenia Mateuszka i poprosze go o zmiane czy to jest wielki problem??? ktos powiedzial ze dziecko umacnia zwiazek hmm niestety nie w moim przypadku
Wczoraj u Mateuszka pojawila sie wysypka na twarzy taka skazowa i stwierdzilamze maly jest uczulonz na bebilon pepti w sumie to nie chce go dokarmiac sytucznie teraz pracuje nad cyckami pije karmi choc tesciowa mowi ze truje dziecko i doatkowo herbatki na laktacje dzis sprobuje go przetrzymac na piersi calz dzien zobaczymy co bedzie
kurde klawiatzra mi sie spieprzyla wciskam y jest z i na odwrot alt tez mi nie dziala beznadzieja

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”